גורי חתולים מחפשים בית

pie and cactus

New member
שושה מחפשת בית!

שושה היא גורת חתולים מקסימה בת חודשיים, עצמאית, שובבה, מקסימה ואוהבת ליטופים ומשחקים. היא טורטית - צבע ג'ינג'י ושחור, ומאוד מיוחדת. היא לא מפחדת מחתולים אחרים. תמסר תמורת התחייבות לעיקור (פקדון). ליצירת קשר, במסר או במייל [email protected] הנה כמה תמונות:

spiky1

New member
גורי חתולים יפיפיים למסירה לבית חם

לרציניים בלבד! הגורים נמצאים בירושלים

shiri4love

New member
אאוווווווי.........................

הם כ"כ חמודים!!!!!!!!!!! מדהים עד כמה היצור המושלם הזה יכול להיות כ"כ חמוד הלוואי וימצא בית חם לכל המסכנים האלו שאני מוצאת כל יום ברחוב... בכל אופן שיהייה לכם בהצלחה רק על תשכחו שאסור למסור סתם בגלל הלחץ תהיו בטוחים שאתם מוסרים לבן אדם אחראי ורציני שלא יזרוק את הגור שיגדל או שימאס לו (לצערי לא חסרים נבלות כאלו...) שירי

pie and cactus

New member
הגורה נמצאת

בבאר שבע, אבל אני יכולה להגיע איתה לאיזור המרכז, אם יש מישהו רציני

matilda4

New member
3 גורים מתוקים מדהימים

מאשה, קליאו ופולי רוצים שתאמצו אותם. הם בני 5 שבועות והגורים הכי הכי מתוקים שראיתי בחיים שלי. חייבים לבוא כדי לראות!!! תתאהבו באחריות. לתיאום ולפרטים נוספים נא לפנות למיכל. 054-4685526

lironli

New member
גור מדהים!!!!! פרוותי,חברותי מקסים

אבל עוד לא הצלחתי להבין אם זה הוא או היא
בן חודש, פרוותי, לבן-שחור, עיניים כחולות, חתיך משהו. חברותי באופן מיוחד, ומדדה כמו ברווז קטן אחרי כל מי שמוכן להתייחס אליו
לירון - 0507627262

lironli

New member
תיקון - הגור הוא גורה ../images/Emo13.gif היינו אצל

הוטרינר. היא בריאה לגמרי, ומוכנה לבית.

lironli

New member
תיקון - הגור הוא גורה ../images/Emo13.gif היינו אצל

הוטרינר. היא בריאה לגמרי, ומוכנה לבית.

ronagg

New member
שמונה גורי חתולים מקסימים

התמונות שלהם בלינק הבא ... לסמוקי אין תמונה עדיין, הוא דומה לסמוקט .. האפור (עשן) לבן .. כולם כבני חמישה שישה שבועות. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1222&msgid=52718094

pink sunset

New member
גורת חתולים טריקולור נמצאה, למסירה!

שמעתי בכי קורע לבבות שכבר למדתי לזהות, גורה קטנה אבודה ומתוקה כבת חודש, קוראת לאימא שלה אך ללא הצלחה מרובה. הגורה טריקולור (צבעונית) ממש יפה ורק רוצה מישהו שיאהב אותה וידאג לה. אני לא יכולה להכניס אותה אליי לבית או לגינה כי כבר יש לנו 20 וההורים שלי יזרקו את שתינו ביחד... אז הסתפקתי בלשים לה אוכל ומים לצערי. אם מישהו מעוניין בחתולה אני נמצאת בבאר שבע אבל מוכנה להגיע איתה גם למרכז בשביל בית טוב. צרו איתי קשר בהקדם אני ממש דואגת לה - הילה 0528813858

גם ברני המתוק ../images/Emo99.gif מחפש בית

האחרון שנשאר אצלי, אחותי ושני אחיו נמסרו במהלך השבוע האחרון. מתוק מאוד, מתפנק, משחק ומשעשע מאוד. נמצא בירושלים.

shiri4love

New member
גור פשוש למסירה!

הוא מתוק אמיתי! אוהב כל היום רק לשחק ולרוץ (גם אחרי הצל של עצמו..) בן חודש וחצי שנשאר לבד כי את אחותו כבר מסרתי... מחפש באופן דחוף בית חם שיאמץ אותו אל חיקו המודעה מיועדת לאנשים אחראים ורציניים שרוצים חבר קטן ומתוק לעוד הרבה מאוד שנים...

למעלה