גורל מול עתיד חזוי

aariel

New member
גורל מול עתיד חזוי

היי יאיר מה שלומך ? תודה על הפידבק המעודד והחיובי, אני מקווה שאתה זוכה לתמיכה כזו כפי שאתה מחזיר לאחרים. אחד הדברים שכולנו לומדים עם הזמן הוא ``כשהעצמי מחייך לאחרים, האחרים מחייכים בחזרה`` ( תמיכה מעולה לאגו הפנימי שלנו בני האנוש - אני כבר יודעת מה פרויד היה אומר על כך). טוב אז לסוגיית היום, פעם הייתי אצל מיסטיקנית אשר לא חזתה את העתיד במדיוק מה שהוביל אותי לחשיבה הגיונית ורציונאלית ביותר שהאדם קובע את גורלו ומהלך חייו והעתיד ניתן לשינוי אם רק נרצה. מהו כוחו של מיסטיקן לחזות את העתיד ? מדוע העתיד משתנה ? מה אתה חושב על כך ? Ciao for now

לאריאל - על מיסטיקה, עבר ועתיד

אין ספק שהמדובר בשאלות אינטליגנטיות, שחלק מהן הוא גם לב ליבה של המיסטיקה בכלל. אישית, אני לא מת על המלה הזו, כי היא הופכת את הכל למשהו שאי אפשר להסביר את החוקיות שלו, והוא נסתר מעינינו. אולם בגדול : אני חושב שהעתיד הוא משהו שנוצר כל הזמן, וככל שיש לך שליטה בהבנת ההווה והעבר שלך, יש לך יותר אפשרות לממש את הפוטנציאל החיובי שלו, וליצור אותו כרצונך כאן ועכשיו, כלומר - הלאה וקדימה.. מהכוון הזה, מודעות גבוהה והבנת הנקרא הפנימי הרגשי, הם מפתחות לשליטה והכוונה של עתיד רצוי. את אלה אפשר לראות לדעת ולהבין במפה אסטרולוגית, ומהמקום הזה - גם לנסות ולכוון את חייך, וליצור עתיד. כן, פשוט ליצור אותו, אחרי שבעצם אתה מתקוון אליו מבפנים אחרי הבנת התהליכים הפנימיים שלך. אני חושב כך כי.. גם אני יצרתי את ההווה ואת העתיד שלי, אחרי הבנת הלופים שלי בחיי, הבנת המילכודים הרגשיים, ויצירת והתוויית דרכים חדשות שמתאימות לחווית הפוטנציאל שלי, דרך יציאה ממקום קרבני - שבעצם מודה בזה שאין לו שום שליטה והכל אבוד ממילא וחבל על הזמן - למצב של שליטה והבנה מודעת. זה הכוח, זו העוצמה, זה הכוון אם את רוצה לשפר דברים. מיסטיקן יכול לעשות הכל - אבל זה תלוי בו, לא במיסטיקה. זו גם לא אסטרולוגיה, אלא האסטרולוג. זו אינה הפסיכולוגיה, אלא הפסיכולוג. בעל המקצוע מאוד חשוב כאן, שכן המודעות שלו ותרגומו הוא את המציאות, יקבע גם איזה מסר יקבלו לקוחותיו, ואיזה חווית מציאות או רצון ואפשרויות לשנוי ינחיל להם.

למעלה