גורל IS SUX

RedStorm

New member
גורל IS SUX

נכון שדיברנו על זה אבל אתם מאמינים בזה שהכל מוכתב מראש? זה לא כיף לחשוב על זה!

TomerZimmermann

New member
איך פתאם חזרת לזה?

אני לא מאמין בזה... לא בגורל, לא בכח מנחה, לא בשום דבר... אבל זה אני... אני הוא החסר אמונה של הפורום הזה..

srullli

New member
אאאאההההה !!!!!!!!! לא גורל שוב....

אני עוד פעם אתחיל להשתגע מזה....
גם השאלה על הצירופי-מקרים קצת קשורה לכל הנושא הזה......

צוחה

New member
רוצה צירוף מקרים ??

ידיד שלי היה משתמש באותה סיסמא בעלת 4 ספרות לכל דבר (אימיילים, משחקים, אפילו בתור סיסמת המנהל (כן הוא היה מנהל פה)) לפני כמה חודשים הוא הוציא כרטיס אשראי ונחשי מה הייתה הסיסמא בעלת ה-4 ספרות של הכרטיס ? נכון ! אותה סיסמא שהוא השתמש בה כל הזמן.....

IC4

New member
כמו שאומרים צוחה ידידי

צחוק הגורל צוחה´ז ביליב איט אור נוט

srullli

New member
ממממממממ......ממממממוזר ../images/Emo152.gif

(טוב..... מודה באשמה לא הייתה לי תשובה נורמלית , אבל לדעתי גם זאת תשובה מוחצת לא פחות!!
)

IC4

New member
למה לא כיף ???

אני דווקא חולק עליך אגב כשהיית פעם כחול בפורום ביקשתי מנטע שאני אהיה אדום
בכל מקרה אני חושב שזה נחמד לבחון כל מיני דברים שקרו לך בחיים ולראות איך הכל יושב ט8וב ומסתדר אמנם חסר טעם ומטופש אבל זה נחמד נגיד פגשת מישהו שאמר לך לשחק COUNTERSTRIKE מזה עברת לשחק ACTION HALFLIFE פגשת יצור בשם REDSTORM התחלתם לדבר על מטריקס יצרתם פורום ביחד הפורום לימד אותי דברים חדשים על איך לראות את החיים ואתמול בזכות כל מה שהפורום תרם למחשבה שלי עזרתי לילדה בת 14 שביקשה שאני אהרוג אותה כי היא רצתה למות אז אתם רואםי להכל יש סיבה
יש הרבה דוגמאות בולשיטיות לכאורה כאלה כפי שאמרתי זה מטומטם מאד לקרוא את מה שרשמתי כרגע אבל תסתכלו על זה כמו איזה סרט כמו סנאצ´ למי שאהב , או סיינפלד שכל מה שקורה בפרק בסופו של דבר מסתדר עם משהו אחר...

RedStorm

New member
:)

אני לא יודע למה ... אבל בזמן האחרון דברים שאני עושה בשביל להבין משהו מסויים שאני משתדל להבין אותו או מקווה להאמין בו (באמת) גורמים לי להאמין בדיוק בדבר ההפוך... פשוט בלגן

S__A

New member
גורל IS NOT SUX >>

אני כל כך אוהב לחשוב על זה .. זה כיף לחשוב איך אלוהים בנה את התוכנית שלו.. בפסקל או ב- Visual Basic.. מאאאאאאגניב !

MLLM

New member
גורל ק-י-ם!

יש יותר מצבים שהגורל מתקיים מאשר שהוא לא מתקיים הבנתם? כי אני לא הבנתי אף מילה

למעלה