גורם הזמן במסחר....

131313ssh

New member
גורם הזמן במסחר....

במשך הדורות למדנו לקבל כי כל פעילות עסקית המלווה בפעולה רוחנית היא סוד ההצלחה. ציבור רחב עוסק בשוק ההון וענפיו וחלק גדול ממנו נוטל עצה לעתים תכופות מאנשי מקצוע. עם זאת, לדאבוננו שמענו לא פעם על אימפריות ועסקים גדולים שקרסו כמגדל קלפים, על אף שלוו על ידי אנשי מקצוע ידועי שם. נשאל את עצמנו מדוע כך הם פני הדברים? ראוי היה שעסק המלווה על ידי אנשי מקצוע ישגשג ויפרח, אם כך היכן טמון "הסוד"? בעידן המודרני אנשי עסקים ואנשים פרטיים, סוחרים מדי יום במניות, אג"ח, מט"ח ועוד, ומדי יום הם עומדים בפני דילמות רבות ומגוונות, מתי למכור? מתי לקנות? מתי להשקיע? מתי לפזר את ההשקעה? ועוד. במקרים רבים השכל הישר, התחזיות הכלכליות, הניסיון ואנשי המקצוע אומרים לפעול כך, אך האינטואיציה אומרת לפעול אחרת. יוצא איפה שהאדם מוצא את עצמו מעביר סכומי כסף גדולים מצד לצד ובקושי רב מקבל החלטות. כך גם שערי המטבע המשתנים חדשות לבקרים גורמים לטלטלה לא קלה. אנו שומעים פעמים רבות על בכירים במשק עם כל יועציהם שהפסידו סכומי עתק. נשאל את עצמנו האם באמת מישהו יכול לקחת אחריות ולנבא את עתיד שוק ההון? היום כשגל רוחניות שוטף את העולם, חלק גדול מציבור זה ומבעלי העסקים השונים פונה אל אנשי דת וקבלה במטרה לקבל את ברכתם. ובכן, שאלות אלה ועוד רבות הדירו שינה מעיניו של איש קבלה מובהק אשר השקיע חמש עשרה שנה בלימוד ובאמצעות סודות הקבלה הקדומה עלה לנקודות רוחניות גבוהות ביותר עד שהגיע לפיצוח "הסוד". http://sodshukhahon.com/

rafipips

New member
רשב"י מתהפך בקברו

מעניין באיזה בורסה הוא השקיע , בטח בורסת בבל או אשור , תגידו אין לכם גבול ? מהיום לפני כל עסקה להגיד פרק מט"ח בתהילים , התחייבות להצלחה בעסקה !!!!

131313ssh

New member
רפי תקרא ישמע חכם ויוסף לקח!!!

איש הקבלה אומר כי בפענוח סודות אלה זכה לקבל שעורים מיוחדים ממור אביו זצ"ל ולאחר שאביו נפטר לבית עולמו המשיך לחקור את הנושא לעומקו מתוך ספריו העתיקים שהשאיר לו אביו, עד שפענח את 'הסוד'. האיש חקר את הנושא הפיננסי בשוק ההון בדרך הקבלה הקדומה ובאתר זה ייתן לכם תשובות מדויקות להפליא. השפעת הספירות (כלים רוחניים)הינה תורה בפני עצמה בלימוד תורת הקבלה הקדומה ואם שמעתם פעם שמהקבלה אפשר לאבד את הדעת, דעו כי לזה הכוונה. העיסוק ולימוד הספירות על חלקי החלקים הן הרמה המסוכנת ביותר בקבלה. אדם שאין לו זכות אבות, הגנות מיוחדות ולימוד הדרגתי נכון במהרה ימצא את עצמו מחוץ לקו השפיות. תורת הקבלה הזו אינה דומה לקבלה הנשטפת בימינו במחוזות שונים. עוד אומר: כי "לגורם הזמן" בכל רגע ורגע יש חשיבות עליונה לשאלות וכמו כן לתשובות. אותה העת בדיוק שהאדם שואל ומקבל תשובה היא אינה דבר של מה בכך. לדבריו אם אין פסוק שניתן לסמוך עליו את הנושא מבחינתו זה לא קיים. כך גם אמר דוד המלך בתהלים: "ואני תפילתי לך ה' עת רצון" עת רצון היא זמן התפילה והתפילה היא עת רצון. בנו שלמה המלך החכם באדם אמר: "זמן לכל ועת לכל חפץ תחת השמים". "זמן לכל", מה הכוונה 'לכל' ומהו אותו 'זמן' המדובר? הוסיפו חז"ל ואמרו: "מזל, השעה גורם". הזמן הוא המשפיע על המזל. הסבר: השעה היא החלק השלם. הדקה היא החלוקה הראשונה של השעה והחלוקה הבאה בתור נקראת שנייה. בגורם הזמן קיים זמן הנקרא "עת רצון" והפעולות הנעשות בזמן זה מועדות להצלחה. לעומת זאת קיים זמן הנקרא "דין" המועד לפורענות ולכישלון. אני מאמין שגם אתם חפצים לדעת מתי הוא זמן טוב לפני כל פעולה שתרצו לעשות. כמו מעבר דירה, קביעת מועד לאירוע, חתימה על מסמך חשוב וכו'. בכל רגע ורגע יש תנועה בקוסמוס בו אנו חיים ועל פי הקבלה הקדומה בכל רגע כזה יש השפעה של ספירות ותת ספירות (כלים רוחניים) על עולמנו לחיוב או לשלילה. מספירות אלה מגיעים אלינו כוחות שונים. חז"ל תקנו לנו להכריז בשבת הסמוכה לראש חודש על מולד החודש בדיוק רב ובברכה מיוחדת לכך. בברכה נאמר: מולד הירח יהיה ביום כך וכך ........ בשעה........כך וכך חלקים. חז"ל גם קבעו לנו את זמני הדלקת נרות, תחילתו של יום צום וסיומו, זמן קריאת שמע ישראל, זמן מדויק לתפילת עמידה, ועוד. נשאל, מדוע ייחסו חז"ל חשיבות כה רבה לדיוק "בזמן"? ומה המשמעות של אותם חלקי מולד הירח? זהו הסוד. "הסוד הוא הזמן". (המומנט) גורם הזמן תמיד בתנועה ומשתנה בכל שעה רגע ויום. על פי סוד הזמן פעל משה רבנו בקריעת ים סוף. על פי סוד הזמן אמר יהושע "שמש בגבעון דום". כך גם פעלו צדיקי עולם שידעו את סוד הזמן. כוחה של התפילה בגורם הזמן מדוע חשוב לומר את התפילה לפני שאילת השאלה? מאז בריאת העולם התפילה הייתה למקור השראה ותפסה מקום מרכזי בחיי האדם, ללא הבדל בין עמים או דתות. התפילה היא כלי ביטוי להרגשה פנימית הנעשית על ידי דיבור, לחש, מדיטציה, דמעה ופיוט. בדת היהודית התפילה היא מצווה מהתורה ונקראת עבודה שבלב, כפי שנאמר: "ולעבדו בכל לבבכם". בימינו, כאשר אנו רוצים ליצור קשר עם אדם אחר גם אם הוא נמצא במרחק עצום מאיתנו, באמצעות אי-מייל או טלפון, אנו צריכים לדייק בהקלדת הנתונים, אם לא נדייק בלחיצה על המקשים הנכונים הרי שנגיע לאדם אחר, אם בכלל. כך התפילה, אם לא נתפלל מתוך ריכוז המחשבה והבנת המילים, תפילתנו תגיע לכתובת אחרת או שתשוטט באוויר העולם, בעצם לא נשיג את המטרה שלשמה אנו מתפללים. ככל שהאדם יידע לכוון את תפילתו מתוך מחשבה וריכוז כך ירגיש ויראה את תוצאות התפילה. כאשר האדם מתפלל בכוונה ובריכוז וכל כולו בתפילה, אין ספק כי בזמן שיסיים ירגיש הקלה וכמין אור המקיף אותו. כח התפילה, הוא הכח הרוחני והגשמי הקיים באדם, את הכח הזה מוציא האדם על ידי קולו הגשמי או מחשבותיו (הרוחני). הגשמי: זהו הכח שמוציא האדם בקולו בשירות ותשבחות או בתיאורים שונים של גדלות הבורא במישור האישי והפרטי ובמישור הכללי (עם קהל). הרוחני: זהו הכח בריכוז המחשבה וכוונת התפילה על ידי ידיעת מהות המילים ושורש הדברים מכאן שאמרו חכמי הקבלה: "מדוע ישראל קוראים ואינם נענין?" משום שאינם מכוונים את התפילה על ידי המחשבה והריכוז, כלומר אינם מכוונים בתפילה וממילא אינם רואים את תוצאות. במשך הדורות הושקעו מאמצים רבים על ידי חכמי הקבלה כדי לפענח את כוח התפילה; מהי התפילה? לאן מתפשטת? כיצד הגשמיות מתחברת לרוחניות? מהי דרכה למרום והיכן "משכן" התפילה? נשאל את עצמנו: מדוע חכמי הקבלה מייחסים חשיבות כה גדולה לתפילה? חכמי הקבלה ידעו שכדי לחבר את הגשמיות לרוחניות צריך שנדע את "העליונים" - העולמות הרוחניים, ותפילתנו תתקבל. במיוחד אם נכוון את התפילה על פי ספירות, פרצופים (כלים רוחניים), עולמות עליונים ושאר כוחות רוחניים. יש אשר מכוונים את התפילה אל מקום מסוים רוחני ויש המכוונים אל הנפש, כאשר תעמיק בעניין תדע כי הכל אחד. חשוב שנכוון את התפילה כך שיושפע השפע האלוקי על אותו עניין שלשמו אנו מכוונים. "ואני תפילתי" ואני - כאשר אני מסתכל על עצמי איך אני נראה ומשפיל את האני (האגו) שלי. תפילתי – כשאני מביט על תפילתי איך היא נראית וכיצד אני מכוון את התפילה. לך ה' – בהתבונני, שתחינתי צריכה להגיע אליך מלך מלכי המלכים הקדוש ברוך הוא, אזי יודע אנכי כי הנני זקוק ל "עת רצון" = גורם "הזמן",כדי שתפילתי תתקבל. אמרו חז"ל:"גדולה תפילה יותר מכל הקורבנות". בזמן בית המקדש היו מקריבים קורבנות ומוסיפים תפילה שנקבעה לאותו סוג קורבן. מאז חורבן בית המקדש שיבנה ויכונן במהרה בימינו אמן, אין הקרבת קורבנות, לכן נאמר- "ונשלמה פרים שפתינו". תפילה שאנו מבטאים בשפתיים, שקולה כנגד הקרבת קורבנות. אמרו חז"ל כי "שערי דמעה לא ננעלו". כאשר אדם מתכונן לתפילה, טוב יעשה שישתהה מעט ויתרכז לקראת התפילה. משה רבנו היה גדול הנביאים בתפילות ובמעשים, בכל זאת לא נענה אלא בתפילה, כפי הנאמר: "ואתחנן אל ה' בעת ההיא" . מעט מהמקורות. "ותתפלל על ה' ובכה תבכה". (בעניין חנה, שמואל א. א') "מבשרי אחזא אלק" ( פר' יתרו) "ויבך חזקיהו בכי גדול, אמר לו הקב"ה שמעתי את תפילתך ראיתי את דמעיך" (מלכים ב כ,ג) ישראל אומרים: "ריבון העולמים, הנשיאים חוטאים ומביאים קרבן ומתכפר להם, משיח חוטא ומביא קרבן ומתכפר לו, אנו – בניך ואין לנו להביא קורבנות. אמר להם: דברים אני מבקש, איני שואל מכם זבחים ועולות אלא "קחו עמכם דברים ושובו אל ה'" ואני מוחל על כל עונותיכם. אמרו לו:" אין אנו יודעים, אמר להם: התפללו לפני ואני מקבל. אבותיכם כשנשתעבדו במצרים לא בתפילה פדיתי אותם? בימי יהושע לא בתפילה עשיתי להם ניסים? בימי השופטים: בבכייה שמעתי צעקתם – וכן אנשי ירושלים אף על פי שהכעיסוני, בשביל שבכו והתפללו לפני ריחמתי עליהם. הווי אומר: איני מבקש מכם לא זבחים ולא קרבנות, אלא "דברים", אל יתפלל אדם תפילה שאי אפשר לעשות בקשתו. אף על פי שהיכולת ביד הקדוש ברוך הוא, אין לבקש דבר שאין נעשה כפי הטבע, אסור לבקש דבר שאינו ראוי לומר, כגון: יהי רצון, שתלד אשתי לשבעה חודשים ויחיה הוולד. אילן זה יוציא פרות קודם זמנו. דע לך אח יקר, כי יש בידינו כלי קדש לשרת ולעבוד בו עבודת הלב – הורישו לנו עובדי אלוקים אשר לפנינו – חכמי חרשים – ה"חרש והמסגר" מדורות ראשונים, אנשי רוח מכנסת גדולה ובתוכה נביאי ה' מימי קדם – ויתנוה למורשה בקהילת יעקב וקראוה בשם "תפילה". התפילה – כלי קדש היא, בה תוכל לעשות פלאות. בתפילה- תוכל לבטל ולשנות גזירות. בתפילה- יש לך אפשרות להפוך לב אבן ללב בשר. בתפילה – תבער כל אבני נגף מתלמי לבבך. בתפילה- תוכל לבטל כל קוץ ודרדר אשר השתרש בלבך מימי נעוריך. חזק את עצמך מדי יום יותר ויותר כדי שתהיה ראוי ונכון. תפילה צריכה שלושה דברים כדי שתהיה ראויה להתקבל: א. שתהיה נאמרת במאמרים קצרים נאותים ומורים על כוונת המתפלל. ב. שתסכים בכוונת הלב עם הנאמר מפיך, כמו שאמר דוד המלך, עליו השלום: "יהיו לרצון אמרי פי והגיון ליבי לפניך ה' צורי וגואלי." ג. שיהיה קולך נמוך, מתוך הכנעה כאדם המתחנן לפני אדוניו. אמר רבנו בחיי, פרשת עקב, וזה לשונו: צריך אתה לדעת כי כוח התפילה גדול אפילו לשנות את הטבע, להינצל מן הסכנה ולבטל גזרה.

rafipips

New member
תיאום זמן

אלקים יושב למעלה ובמקום לנהל את היקום , הוא מתאם בין כל הבנקים ברחבי העולם ששער המטבע יתאים בדיוק למויישלה שנכנס דולר דינר עירקי , למרות שזה נגד המגמה היומית לפי זמן שמים . שמעתי שיש שם גם ברוקר עם ספרדים אפסיים , יש רק בעיה אחת שאין תקשורת בין הבנקים שם לבנקים בכדור הארץ . ולכן מי שרוצה לממש רווחים צריך לעבור לשם !!!!!!

rafipips

New member
אשרי המאמין - איזו הרצאה

אני דווקא יהודי מאמין - אבל אני חושב שזה קצת מוגזם . יהודי צריך סייעתא דשמייא , אבל זה נשמע לי קצת מוגזם . יום טוב ושבוע טוב והצלחה במסחר .

131313ssh

New member
אתה מאמין???

זה מאוד מעניין, אתה מאמין שלמכור בקו התנגדות זה נכון!!! להאמין שיש משמעות לזמן זה לא נכון ומוגזם????

rafipips

New member
יש משמעות לזמן אבל

אי אפשר לרתום את זה לכל עסקה שאדם עושה , אלא אולי ביום פלוני רצוי לא לסחור , אולי תמקד יותר את מה שאתה מתכוון , האם לפני כל עסקא אני צריך לתקשר עם איזה מקובל ? לזה אתה מתכוון ?

131313ssh

New member
ממש ממש לא

הוא פיתח שיטה ממוחשבת על פי הסוד שהוא פיענח. הזמן הוא אוניברסלי לכולם ולא משנה איפה ומה הוא סוחר!!! כנס לאתר תירשם ותקבל תקופת נסיון של שבוע... תראה איך זה עובד. זה לא דומה לשום דבר שאתה מכיר. ברכה והצלחה.

131313ssh

New member
קצת על האיש..

יצחק אטיאס הי"ו דור המשך למשפחת מקובלים, בנו של המקובל ר' יהודה אטיאס זצ"ל תלמידו ומשרתו בקודש של באבא סאלי ר' ישראל אבוחצירה זיע"א. יצחק למד משחר ילדותו את חכמת הקבלה על מגוון ענפיה, חוקר, מרצה, כותב ספרי קבלה ומטפל בשיטות הקבלה הקדומה. רפי היקר את הכל ניתן ללמוד......

rafipips

New member
ועם כל הכבוד לאיש ויש כבוד

אני לא פוסל אותו ולא אומר שמשנתו אינה נכונה , אבל אני חושב שלא במקום הנכון ואתכם הסליחה . כל טוב

131313ssh

New member
טעמו וראו כי טוב....

רפי היקר, אל תסיק סתם מסקנות "טעמו וראו כי טוב השם"

131313ssh

New member
תבדוק בעצמך במשל שבועיים ותראה זה חינם!!!

כנס תירשם ותראה בעצמך!!!

rafipips

New member
לי קשה לבדוק

אני כרגע עובד עם אקספרט והוא מחליט מתי ואיך , לא אני .

EURUSD22

New member
חוששני שהנחת הבסיס של התיאוריה שגויה.

עיינתי באתר שפרסמת - (ואודה שלא לעומק). אני מסכים בכל לב עם בעל האתר שמאחורי המסחר בשוק ההון, כמו לגבי כל תופעה בעולמנו התחתון, עומד עולם מיסטי שלו שיקול מכריע בניווט בעולמנו זה. לדבריך, כותב האתר - אותו אני מכבד ככל אדם - חקר את אותו עולם מיסטי והצליח לבודד גורם אובייקטיבי בו ניתן לעשות שימוש לטובת המסחר בשוק ההון. את אותו גורם הוא מכנה "גורם הזמן". לדעתי גורם הזמן המדובר אינו השיקול המכריע להצלחה במסחר. נכון הוא שכל אסטרטגיית מסחר טובה חייבת להתחשב בזמני הפעילות של השווקים, אבל מכאן ועד לקביעה שיש זמן חיובי וזמן שלילי, הדרך ארוכה. תפיסה דואלית כזו של המציאות - חיובי אל מול שלילי - הינה מצומצמת ביותר. חקירה לעומק של עקרונות הקבלה - כפי שאני מאמין שבעל האתר המלומד עשה - תוביל לאמיתה לפיה בספירות העליונות ישנה אחדות ולא שניות, הרמוניה ולא דואליות. במילים אחרות, אין טוב מול רע, חיובי מול שלילי, אלא מהותו של הקיום שהיא כפי שהיא - קיימת. נכון שכל שואל מקבל תשובה שונה אבל לא משום גורם הזמן אלא משום הגורם האנושי, קרי השואל עצמו. לכל אדם מבנה נפשי ורוחני שונה ולכן התשובה שהוא מקבל תהייה שונה. זו גם הסיבה שאנשים שונים מצליחים ברמות שונות במסחר בשוק ההון. לכל אדם מחשבות ורגשות שונים שמשפיעים באופן מכריע על המסחר. לכך מתלווה אותו גורם מיסטי שהזכרתי. ובכל אופן חשוב לזכור את עיקר העיקרים - לאדם עצמו יכולת ועוצמה לבחור בכל רגע ורגע את המקום בו הוא רוצה להיות, לרבות מידת ההצלחה במסחר. דוד [email protected]

131313ssh

New member
שלום לך

שלום. שמח לקרא את תגובתך ואזכיר את המילים שציינת...עיינת ולא לעומק. א.אתר זה אינו כלי חילופי לאתרי או תכנות כלכליות ככול שיהיו. ב. הגורם האנושי פועל אך ורק בלחיצה על המקלדת ברגע נתון. גורם הזמן נע ללא הפסקה ואינו ממתין לגורם האנושי. ג. נסה להבין, מדוע קבעו חז"ל זמן לכל דבר ועניין החל מרגע תפילת הנץ ועד פעולה מסויימת בחצות הליל ואז תבין כי קיים גורם קבלי לנושא. אין בדברים אלה כדי לשכנע אף אדם.....החכם עיניו בראשו וכל מי שמעוניין בכלי נוסף כעזר לקבל החלטה ,,,הרי הוא מונח לפניו. תודה ובהצלחה.

EURUSD22

New member
קראתי ועיינתי יותר לעומק באתר שפרסמתם. ודעתי

נותרה כפי שהייתה לאחר הרושם הראשוני. אין לראות בדברים להלן פגיעה בכבודכם חלילה אבל אני סבור שהכלי שאתם מציעים עלול להטעות אנשים. ישנו סיכון רב בהסתמכות על גורם אובייקטיבי (כמו הזמן) בקבלת החלטות, בייחוד כאשר גורם זה עומד לבדו. אנשים רבים מדי יתפתו לקבל החלטות רק על סמך גורם זה. אמנם כתבת שגורם הזמן הוא "כלי נוסף לעזר", אך חוששני שבפועל זה לא יהיה כך, מכיוון שאנשים מחפשים תשובות קלות ומהירות. ועכשיו לעצם העניין של גורם הזמן - לפי דעתי אין בכך ממש, וזה נובע ממחלוקת בעיקרים. כלומר, אני תופס אחרת את משמעותה של התפילה (לא כפנייה אל העולמות העליונים), את מקומו של היחיד בעולם (לא כהכנעה של אדם אל אדוניו), ובכלל את מהותו של העולם המיסטי, כלשונך. מעבר לכך ישנו העניין של התמורה. אמנם אני בדיעה שכל אדם זכאי לתמורה כלשהי עבור מאמציו אבל אם אכן מצאתם את "הסוד" למסחר מוצלח אז מדוע התמורה צריכה להיות בכסף? מדוע אתם מזמינים אנשים לרכוש מינוי לאתר שלכם? מדוע שלל הפרסומות מסיחות הדעת? הרי אם גיליתם את הסוד אין לכם צורך בכסף והתמורה צריכה להיות משהו אחר, כמו פרסום והכרה. אם כך, ראוי היה שהייתם מאפשרים גישה חינמית לאתר שלכם בכדי שכל עם ישראל היה זוכה ליהנות מהסוד, והמסר מהעולמות העליונים - כלשונך - היה מגיע לכל בית אב ואם. וזה הרי מה שחשוב, לא? החיבור עם האלוהות. הכסף הוא תוצר לוואי משני. הכשל הזה, של מלמדי קורסים רבים, עשוי/עלול להעיד על טיב המוצר שמשווק. אני אומר את זה מניסיון אישי. אם תקרא אחורה בהודעות שכתבתי פה בחודשים האחרונים תראה שבאחת מהן הצעתי ללמד אסטרטגיית מסחר שפיתחתי. אלא מה? בשלב מסוים הבנתי שהתמורה לא יכולה להיות כסף (כאשר הרווח ממסחר כפול או משולש מהרווח של לימוד למשך אותה יחידת זמן אז חזקה שהתמורה צריכה להיות אחרת, ולא כסף). בשורה התחתונה - לא בדקתי את הכלי שלכם. על אף ש(לדעתי) העיקרים עליו הוא מושתת חלקיים ולעיתים מוטעים יתכן באמת שיש בו בשורה חדשה לסוחרים בשוק ההון. ישפטו הגולשים והסוחרים. דוד [email protected]

למעלה