גורם המשיכה שלכם למל

גורם המשיכה שלכם למל

לאחרונה יצא לי לחשוב על גורמי המשיכה שלי לאנשים שאני אוהבת את הכשרון שלהם. חשבתי למשל מה באמת הגורם האמיתי שמשך אותי דווקא במל כאילו למה אני אהבתי אותה מההתחלה כשהיא הייתה בספייס גירלז ולא את מלאני בי למשל או למה אני אוהבת אותה ולא זמרות אחרות? אני חושבת שמה שגרם לי מההתחלה לאהוב את מל זה גם המראה, אני לא אוהבת בלונדיניות גם אם תשימו לב כל אלה שאני אוהבת אותן יש להםן שיער כהה , לא יודעת למה, זה המשיך בדברים שהיא שידרה, למשל שהיא אוהבת ספורט, ואז אני הייתי ספורטטאית וגם בגלל הקול שלה, אני חושבת שמעבר למראה שלה הכל התחיל בקול שלה ששמעתי מהרגע הראשון ואז זה המשיך לתגובות שלה בראיונות, חוויות שהיא סיפרה ופתאום גיליתי עוד ועוד דברים שהיא מספרת ואני ממש מזדהה איתם וזה בעצם מה שמשך אותי לאהוב אותה עוד ולרצות לדעת עליה יותר ואפילו להכיר אותה. מה גרם לכם לאהוב את מל בהתחלה? למה דווקא היא ולא מישהי/הו אחר/ת?

RedRecords

New member
זה משהו שחשבתי עליו לא פעם.

והגעתי למסקנה שזה שילוב של כמה דברים בעצם: - המראה שלה. - הקול שלה. - המוזיקה שלה. ובהרחבה: משהו בפנים שלה עושה לי את זה. אולי זה השיער השחור, אולי אלו הן העיניים המהפנטות. אולי אלו הקעקועים, אולי כישרון ההופעה שלה. משהו בלוק שלה מושך אותי. לקול שלה יש גוון מיוחד ומחוספס. קול מאוד מיוחד ובולט, שפשוט אי אפשר להתעלם ממנו. הוא יכול להיות רך, והוא יכול להיות חזק. אני לא יכול לתאר את זה במילים. חוץ מזה, היא עושה את סגנון המוזיקה שאני הכי אוהב - רוק. אני פשוט אוהב את השירים שלה בצורה בלתי רגילה. וכמובן יש עוד אלף ואחד דברים אחרים. הערצה היא כמו אהבה. את לא בוחרת את מי לאהוב, ואת גם לא יודעת למה את אוהבת מישהו מסוים ולא אחר. זה מה שאני חושב, בכל אופן...

תראה...

כשהתחלתי לאהוב את מל זה היה בגלל הקול שלה, ישר כשראיתי את הספייס גירלז אני קלטתי את הקול המדהים שלה שבלט, אז זה היה רק ההתחלה אבל ראיתי שיש לה קול מדהים ועם השנים הוא התפתח והפך לקול עוד יותר ויותר מדהים וגם אהבתי את המראה שלה, כפי שאמרתי שאני הייתי אז ספורטאית (וזה עדיין בנשמה שלי) ואהבתי את הלוק שלה ואת זה שהיא אוהבת ספורט ואז זה גרם לי לאהוב אותה ולרצות להכיר אותה ולדעת עליה עוד ועוד דברים והדברים שגיליתי עליה אני הזדהיתי עם דברים שהיא סיפרה וזה גרם לי לאהוב אותה יותר ושמתי לב לזה שאנשים מסויימים שאני אוהבת יש להם דברים משותפים ובגלל זה אני חושבת שאני אוהבת אותן ולא אחרות וכנראה שאלה הדברים שמשכו אותי מלכתחילה

RedRecords

New member
אצלי אני חושב שזה דווקא לא בגלל

שהיא הייתה "ספורטיבית". אני חושב שזה בעיקר בגלל הקול, וגם בגלל משהו מסוים שהיא מקרינה. האישיות שלה.

TheImpactBoy

New member
אני דווקא אהבתי את סקארי ואמה../images/Emo203.gif

היו הכי מעניינות. ומלאני בי נראת כ"כ, אבל כ"כ טוב. אבל בוא נגיד ככה, למלאני סי היה את הסולואים הכי שווים. שממש בלטו.

אני דווקא..

הכי פחות אוהב את מלאני בי. כולן מעניינות חוץ ממנה. ומי שקיבל הרבה סולואים היו בעיקר אמה ומלאני סי. גם מלאני בי קיבלה דיי הרבה.

מה שהיה לי עם מל זה סוג של

אהבה ממבט ראשון, כאילו אני זוכרת שראיתי אותה וישר אהבתי אותה וכל פעם שהיא דיברה היה לה קול מההמן כבר מההתחלה גם בראיונות וגם הדברים שהיא אמרה היו חכמים וגם אהבתי את זה שהיא תמיד עשתה פרצופים למצלמות ואמרה דברים מצחיקים כאילו שיש איזון מצד אחד היא אמרה כן דברים רציניים וחכמים אבל מצד שני היא גם קלילה כזאת ואמיצה ועושה דברים מצחיקים ושטויות. אהבתי את זה... וכמו שכבר אמרתי זה שהיא אמרה דברים שהיזדהיתי איתםפ גרם לי לאהוב אותה הרבה יותר.

הורס 17

New member
אני דווקא הכי אהבתי את ג'רי

היא הייתה הרבה יותר סקסית מהשאר וזה בלט בקול שלה גם שהיה טיפה צרוד ואני אוהב את זה אצל בנות בכל מקרה.... התחלתי ממש לאהוב את מל מהשיר הראשון שהיא הוציאה כי ממש אהבתי את גוינ דאון בתור שיר ולא יודע משם זה התפתח

TheImpactBoy

New member
היא באמת הכי סקסית. ../images/Emo203.gif

בתקופת הספייס היא הייתה יפייפיה.

הורס 17

New member
היא תמיד יפה

בכל מצב ובכל תקופה

TheImpactBoy

New member
ממש ל-א. ../images/Emo203.gif

בתקופת האנורקס שלה [בדיסק השני] היא הייתה מזעזעת.

הורס 17

New member
מה?????????

תראה איזה יופי אפשר להגיד שזו כמעט ה-תקופה שלה אחרי תקופת הספייס

RedRecords

New member
דבר בשם עצמך.

אמה, מלאני צ'יז וויקטוריה עדיין נראות צעירות.

TheImpactBoy

New member
אם כבר אז אמה... ../images/Emo203.gif

היא נשארה יפה וזוהרת... ויקטוריה שלד. כל החן שלה ירד [חוץ מהתמונות הערוכות].

למעלה