גורמה לתפרנים באיר האורות

• פותח הנושא liti
  • פורסם בתאריך

liti

New member
../images/Emo188.gif מבצע חדש בפורום!../images/Emo21.gif../images/Emo48.gif

אני שמחה לבשר לכם על מבצע חדש שנערך בשיתוף עם פורום ישראלים בחו"ל. במסגרת המבצע, מועלות המלצות על מסעדות ברחבי העולם על ידי ישראלים החיים בחו"ל או על ידי מטיילים בחו"ל
. המבצע מפורסם כבר מספר ימים בפורום ישראלים בחו"ל ועד עכשיו הצטברו המלצות על מקומות בארה"ב , (ניו יורק, סן פרנסיסקו, יוסטון..), קנדה, לונדון, בנקוק, קניה, ומדינות נוספות ברחבי העולם. אתם מוזמנים להוסיף המלצות נוספות, כאן בפורום או בפורום ישראלים בחו"ל, על מנת שניצור מאגר של מסעדות מומלצות שיוכל לשמש את כולנו, כבר בנסיעה הקרובה. אז עכשיו אליכם... זה הזמן להצטרף ולהמליץ!

פומפיה

New member
בברצלונה

De Tapa Madre פאב-מסעדה נחשב, אווירה כיפית, אוכל טעים ושירות נהדר. Txapela אחד המקומות היותר פופולריים בעיר. אווירה תוססת, ומלצרים שמתרוצצים כמו הארנבים של אנרג´ייזר
המסעדה מבוססת על מתאבנים (tapas= מתאבנים). כל סועד מקבל תפריט עם צילום של כל מנה ועליו רק לבחור, לאכול, לבחור עוד,............... חצי מהתפריט - מנות חמות, חצי שני - מנות קרות. ישנם מתאבנים שמבוססים על גבינות נטו, על דגים למיניהם, על פירות ים וכו´. חלקם ממש טעימים.
גם ליודעי ספרדית עילגת כמותי מומלץ לבקש תפריט באנגלית. אחרת תמצאו את עצמכם אוכלים דברים שלא בטוח שהייתם מנסים מבחירה (תמנון, למשל).

Amoureuse

New member
מסעדה בפאריס Au 7

בפאריס יש המון מסעדות טובות, זה נראה טפשי להמליץ על אחת, אבל בכל זאת. את זו גילינו במקרה כי היה גשם והיא נראתה נחמדה ולא אכלנו צהריים וכבר היה 14:30, אז נכנסנו. והאוכל היה ממש טעים. אכלנו עיסקית (menu dejeuner). אני אכלתי שבלולים למנה ראשונה וקונפי אווז למנה עיקרית, והיה גם קינוח אבל שכחתי מה. שתי ארוחות עסקיות + קנקן יין הבית חצי ליטר (היינו שתויים כל אחר הצהריים) + שרות עלו 35 יורו. המסעדה נקראת כאמור Au 7, ונמצאת ברובע 4 בכתובת: rue de l´Ave Maria 7 טלפון: 0142786549 ואם כבר אתם הולכים אז בקצה הרחוב, בפינה של rue figuier יש בניין מקסים, ימי ביינימי, מאד יוצא דופן בפאריס (זו הסיבה המקורית שהגענו לרחוב).

Amoureuse

New member
התכוונתי לחלזונות

אין לי מושג אם זה משנה אבל שאלו אותי: "שבלולים????" , אז התכוונתי לescargot (נדמה לי שככה כותבים את זה) וכנראה בעברית אומרים חלזונות. ותודה על השרשור ל"מבצע חול"

25אירית

New member
גורמה לתפרנים באיר האורות../images/Emo48.gif

אולי כדאי להכניס את זה למסגרת פינת חו"ל. כתבה מקסימה של אנה וגנר שמתפרסמת עכשיו ב- Ynet מספרת איך אפשר להנות מגורמה אמיתי בתקציב אפסי. מעבר לעצות והטיפים המצורפים, כתיבתה של וגנר (המהווה תחרות קלה לגוז
שלנו..) לקחה אותי לטיול קטן של בוקר בפריז. מומלץ לכל הפרנקופילים...

למעלה