גורנדה 568

Leeor99

New member
גורנדה 568

OK, החלטתי לכתוב עליו, כיוון שכולם פה ממליצים על IPAQ. די, לכולם גורנדה 568 הרבה יותר טוב מ IPAQ. קודם כל לא צריך שרוולים, היום יש מתאמי SD+ FLASH. ייתרון כרטיס הפלש הוא ללא צורך בשרוול ניתן לשלוף מידע ממצלמות, מחשבים. שנית, התצוגה מעולה, כולל משקל אפסי. יכולת עיבוד וסוללה טובים ממרבית המכשירים כיום. אז די ל IPAQ.

castroman

New member
שאלה קטנה../images/Emo26.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo80.gif

מזה אומר יכולת עיבוד טובה יותר
ממה שאני יודע לשניהם יש אותה מערכת הפעלה ואותו סוג מעבד אז מה כבר יכול להיות שונה

mikeoreli

New member
אם כבר אז casio E-200

בפוקט וורלד הראו שלמרות שייש לו אותו מעבד ואותה מערכת הפעלה, הוא הכי מהיר. מה גם שייש לו שני חריצי הרחבה, שאין לIPAQ, מסך באיכות פשוט מדהימה, שלא כמו לIPAQ(גדול קצת יותר, אך הרבה פחות איכותי) , וסוללה שניתנת להחלפה, שלא כמו לIPAQ, וכמו כן, תיקונים נעשים בארץ, שלא כמו לIPAQ שצריך לשלוח לחו"ל. בסה"כ אם נשווה נראה שמכל מחשבי כף היד בעלי מעבד ARM ב 206 מגה"ץ, הE-200 הוא הכי משוכלל. אז כל בעלי הIPAQ, תבינו ששרוולים ותוספות שעולות כמו המכשיר עצמו, לא הופכות את המכשיר למוצר משתלם. ודרך אגב, נכון שהקסיו יותר יקר מהIPAQ (בגלל שהוא יותר טוב), אבל ניתן לקנות את המכשיר, כמוני, במכרזים, ואז גם יכול לצאת מכשיר טוב יותר במחיר נמוך יותר

castroman

New member
עם כל הכבוד../images/Emo70.gif ../images/Emo26.gif../images/Emo80.gif

המסך של הipaq בייחוד בסדרת ה38XX עולה במספר רמות
ואני מדגיש מספר רמות
על כל מסך של מחשב כף יד אחר
וזאת על פי רוב המגזינים העולמיים בינהם וכן הipaq על כל סדרותיו קיבל ציונים גבוהים שלא כמו מכשירי הקסיו למינהם
את זאת תוכל לראות בכל המגזינים והאתרים הגדולים בעולם
וכן בארץ

mikeoreli

New member
כנראה שאני ואתה לא מסתכלים על אותם

אתרים. לפני שקניתי את המכשיר, גם שאלתי מומחים בתחום מחשבי הכף יד, וגם בדקתי באתרים נחשבים ברשת. כולם כתבו את אותם יתרונות של הקסיו, ואמרו שהחיסרון היחיד שלו מול השאר הוא המחיר הלא אטרקטיבי, 600$ בארה"ב. אני קניתי את שלי 2300 ש"ח. מבחינת מסך ואיכות, כולם כותבים שהחיסרון הוא שהוא קטן ב 0.3 אינטש. אבל כולם גם מציינים את החדות של המסך, המהירות של הצגת הנתונים, וכן ששחור נראה שחור, ולא שחור-כחול, (שים קסיו ואייפק זה ליד זה ותראה) כל הבעיות שהיו עם הקסיו E-200,כמו בק-לייט ואבק מתחת למסך, כבר לא קיימות. בקשר לציונים, שם לב, שמה שהוריד את הציון של הקסיו הוא העיצוב שלו בעיני הכותבים. לדעתי העיצוב חשוב, אבל לא צריך להשפיע בציון כללי מכיוון שכל אחד אוהב עיצוב שונה. אני מצידי מאוד אוהב את העיצוב של הקסיופיאה. בכל מקרה, אני מרוצה מהקסיו שלי, שמח שקניתי אותו, והייתי קונה אותו עוד פעם. בסה"כ : היתרון של הIPAQ מול הE-200 הוא במסך שגדול ב0.3 אינטש, ובמחיר קטלוגי, בכל השאר, הוא עובר אותו כמו מלך, תלך ותווכח בעצמך.

castroman

New member
קודם כל../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo70.gif../images/Emo80.gif

הipaq עולה יותר מהקאסיו... אתה מוזמן להיכנס לאתרא המחשבים והpocket pc הגדולים בעולם ולקרוא שמה שipaq זוכה בבחירת העורך תוכל לראות את זה בcnet.com או באתר האסיאתי של cnet אם זה בzdnet.com וכן בzdnet היפני\האנגלי\הצרפתי והגרמני וכן בpocket pc magzine ובהאתרים הגדולים כגון pocket pc thoughts,ppcw´pocketpcminds ועוד... בקשר למסך יצא לי להתנסות בכמעט כל מכשירי הppc וכן בכאלו שעדיין לא יצאו לארץ והמסך של הipaq הרבה הרבה יותר טוב
וכן הipaq מכר הרבה יותר מהE-200 שלידיעתך הופסק היצור שלו בארה"ב והיפאן (שם השווקים הגדולים ביותר בעולם למחשבי PDA)...

mikeoreli

New member
ואחרי הכל

(קודם כל, סליחה על האורך, ועכשיו לתגובה....) איפה היתרונות של הIPAQ ??????? מבחינת מסך, אני חוזר ואומר, הוא הרבה יותר טוב. שם לב שהרזולוציה היא אותה רזולוציה אבל בגלל שהמסך קצת יותר קטן, צפיפות הנקודות יותר גבוהה, למעשה 0.22 מול 0.4 באייפק, בבסיס הטכנולוגיה היא אותה טכנולוגיה, Reflective TFT, אבל עדיין רק בבסיס. אני מזמין אותך לאתרים הבאים, בהם לא רק אומרים "מכשיר גדול", אלא שמים אחד מול אחד, ובודקים: יעילות,מימדים, איכות, תוספות ועוד.... http://www.the-gadgeteer.com/e-200-casio-review.html http://www.zdnet.com/supercenter/stories/overview/0,12069,536998,00.html http://www.brighthand.com/newsite/ppc/reviews/casio_e200.html וכנס שוב לCNET.COM תבדוק שוב, ותשים אותו מול ה-3850, ותראה את ה PROS והCONS. דרך אגב, מכשיר שנמכר יותר לא אומר דווקא שהוא יותר טוב, אלא, שהוא נמכר יותר. העולם ידע הרבה מוצרים, שדווקא הפחות טוב נמכר טוב יותר. למה ? הכל מסתכם בשווק. תסכים איתי שאי-מק הרבה יותר משוכלל ואיכותי מכל פיסי, אבל היום רב העולם משתמש בפיסי, (ויש עוד המון דוגמאות : פורמטים של הקלטה, צריבה, ערוצי טלויזיה, מכוניות, מכשירי חשמל ואיך לא - פוליטיקה) לכן הE-200 לא משווק יותר בארה"ב - שווק דפוק, תקרא את כל הכתבות עד הסוף ותסיק את אותה מסקנה. לגבי המחיר - תריץ בZAP.CO.IL ותראה שלצערי בארץ הקסיו קצת יותר יקר. למה ? תשאל את המשווקים, כמו שכתבתי, אני את הקסיו שלי קניתי ב2300 ש"ח במכירה פומבית, ולא במחיר מלא בקסיו ב 3700 ש"ח. אז אם נשווה מחירים קטלוגים מכשיר מול מכשיר, תוספת מול תוספת, תראה שלצערי המכשיר יותר יקר. ואחרון חביב - זוכה בחירת העורך ???? מה זה תחרות יופי ? מלכת הPDA ונערת הPDA ? תבדוק מה הקסיו נותן מול מה האייפק נותן.

2cookie

New member
שכחת משהו...

הג´ורנדה כולל חריץ הרחבה יחיד ועתיק מסוג cf type 1

ron20

New member
הכי חשוב...

אחלה מכשיר (למרות שאני לא אוהב את המסך), אבל יש בעיה "קטנה": קו היצור של הג´ורדנה נפסק (לפי פרסומים של HP), והולך להשען על IPAQ. אז מי קונה מכשיר שמפסיקים ליצר ?

למעלה