גור אחד מתוק, שיברון לב

mywonka

New member
גור אחד מתוק, שיברון לב

מצאתי אתמול בערב גור חתולים, הייתי בדרך לביקור אצל הוריי בבית שמש (אני גרה בירושלים) נראה כבן חודש בערך, שהלך אחריי כשהוא מיילל, כמובן שלא יכולתי להשאיר אותו ברחוב, הרמתי את המתוק הזה, שמיד התחפר בזרועותיי, ונרדם.
מסכן קטן, אני לא יודעת כמה זמן הוא היה משוטט שנרדם עליי ככה, מה שגרם לי לדמוע..
אני צריכה עזרה דחוף...בבקשה.. יש לי שני חתולים בבית, בדירה קטנה מאוד, לכן לא אוכל להשאיר אותו אצלי... לצערי הגדול..!!
ביינתים הוא נשאר אצל הוריי, אחרי שהתחננתי לאחי שישמור עליו, כי זה לא בדיוק המקום האידיאלי בשביל הקטנטן.. מה גם שאימי לא אוהבת חתולים בכלל

האם יש מישהו שיוכל להעניק אהבה לפצפון הזה? אני אדאג להסיע אותו + שק אוכל שכבר קניתי לו.
אני יודעת שלא פשוט למצוא בית לגורים, אבל אני מנסה מה שבכוחי לעשות, ולכן כותבת פה.
תודה בכל מקרה

Yukita

Active member
מנהל

באופן כללי, מאחר שמדובר בהיצע גדול וביקוש מועט, כל מה שיכול להבליט את הגור הזה יעזור. בדרך כלל, צילום טוב ומחמיא יתפוס את העין יותר ממילים, ופרסום בפייסבוק יגיע ליותר אנשים. העבירי תמונות טובות לאלה ממכרייך שמשמשים הרבה בפייסבוק ובקשי שיעזרו לך להפיץ כמה שיותר בגדול.

mywonka

New member
נמצא בית חם לקטנטן!!

זה קרה מהר משחשבתי!
אחי התקשר לשאול אותי אם מישהו הגיב, כי יש מישהי שמעוניינת בגור המתוק
אחרי תישאולים וחקירות צולבות, הבנתי שמדובר בבחורה הגונה שתדאג לחתלתול לכל מה שהוא צריך :)
(אגב, תכננתי להעלות תמונה אבל כיוון שאין לי סמארטפון לא יכולתי לצלם כשמצאתי אותו, אבל ביקשתי מאחי שישלח לי במייל, ובסוף כבר לא צריך
)

Yukita

Active member
מנהל
כל הכבוד לכם!!!

מיסרי למאמצת שנשמח לשמוע איך הולך להם

shirul2

New member
עצה קטנה..

לפרסם באתר אגורה,
כמובן לסנן ולבדוק טוב טוב למי מוסרים,
סה"כ היה לי נסיון טוב משם (יחסית ללוחות אחרים).

למעלה