גור בן 4 חודשים. יונק....פיג'מה שלי

גור בן 4 חודשים. יונק....פיג'מה שלי

שלום לפורום!
בעלי נסיון רב יכולים להגיד לי האם התופעה המצחיקה הזאת תפסק מתישהו?
הוא לא יונק לא שמיכות ולא שום דבר אחר - רק את הפיג'מה מפליז. לא נעים להשאר עם כתם רטוב .... הוא יפסיק מתישהו?
כבר דואגת לתמונת שוחד .....

וככה הוא היה נראה בספטמבר כשנאסף באיילון:

הפצפון האומלל ניסה לתפס על קיר בטון בנתיבי איילון. נפצע ברגלו ועבר ניתוח.. חיפשתי לו בית ואפילו מצאתי, אבל האימוץ לא הצליח בגלל החתולה בעלת הבית שלא קיבלה אותו. אחרי שבועיים הוא הוחזר אליי ונשאר לתמיד. עכשיו הוא תינוק שלי, לא אתן אותו לאף אחד!

הוא מדהים

יפה בצורה מדהימה, באמת. וגם מזכיר מאוד את החתול שלנו השחור, רק שלו יש עניים ירוקות זוהרות. אבל חוץ מזה - ככה בדיוק הוא נראה בגיל הזה:)

אני חושבת שזכית באוצר ושמחה בשביל שניכם

Yukita

Active member
מנהל
מלך אפריקה

הוא נראה נפלא!!! איזה שינוי לעומת המסכנון האומלל מהיום שבו ניצל...
&nbsp
גם אצלי יש יונק שמיכות אחד. תמיד אומרים דברים כאלה קורים מפני שהם לא עברו גמילה הדרגתית מאמא אלא הופרדו ממנה בבת אחת (טראומה, וכו' וכו'), אבל במקרה שלנו קצת לא ברור. הוא אחד מקבוצת אחים, והאחים שלו לא עושים את זה. הוא כן עם קצת פחות בטחון עצמי מהאחים שלו, אז אולי זו פשוט דרך להרגעה עצמית. מכל מקום זה פוחת והולך, וכנראה יעבור מעצמו. אני לא מתערבת יותר מדי, ומשאירה לו דבר אחד שמותר לו למצוץ כרצונו - שיעזור לו להיות רגוע. דברים אחרים אני מרחיקה ממנו.

תודה על תגובתך!

ועל המחמאות!
Hermes בכלל לא חסר בטחון, הוא גור פעיל ומלא שמחת חיים. הוא אפילו די חצוף - שני ה"אחים" הגדולים שלו ( אחד בן כמעט שמונה שנים והשני בן שש בערך) הם ממש סובלים ממנו . הוא עושה להם מוות - מציק עם נשיכות וכפות, נדחס לצלחות שלהם כשהם אוכלים ואפילו נכנס לארגז החול יחד איתם ומציק להם בפנים
.
ולצערי הוא יונק רק את פיג'מות הפליז שלי - הלוואי והיה מסתפק בשמיכת פליז, אבל לא. רק פיג'מה. יונק ומגרגר מרוב אושר. ומשאיר לי כתם רטוב . וקר עכשיו!!!

ושאלת משקל - זה מספיק לגיל שלו ?

הוא בן ארבעה חודשים ושבוע (להערכת וטרינר הוא נולד ב1.9). ביום שהגיע אליי שקל 400 גרם! היום הוא שוקל 2.8 ק"ג. זה מספיק? הוא נראה רזה וארוך, לא שמנמון כזה כמו שגורים בדרך כלל - לא עצמות ועור ,אבל רזה...

גם החתולים שלי עשו את זה כשהיו גורים.

הם ינקו את החולצה שלי , את המכנס שלי וכדומה.
הם הפסיקו כשעברו את גיל חצי שנה בערך.
אני מאמין שגם אצלך הוא יפסיק מתישהו.

שממית12

New member
אצלי הוא לא לגמרי נגמל בגיל 7
אימצתי אותו בגיל חודשיים. בהתחלה הוא ליקק אותי וחשבתי שזה חמוד. אחר כך עבר לבגדים הרטיב אותם , קימט אותם וקרר אותם... בררר. זה ממש לא היה לי חמוד. לקח חצי שנה עד שהוא הבין שאסור ( עי משיכה חינוכית בעורף) ועוד חצי שנה כדי להגמל גמילה חלקית. עד היום, הוא מנסה אם מותר לו , אבל אסור. צריך להיות עקביים בחינוך. החתול תמיד מנסה את מזלו, יש לו זמן וסבלנות בשפע...

למעלה