גור חדש בבית:)

גור חדש בבית:)

ערב טוב! שמי מאיה,ולפני כשבועיים קיבלתי במתנה גור לברדור כבן חודשיים וחצי. נסיך קטן. מתרוצץ,שמח ועם תאבון (אל דאגה,אוכל יבש בהתאם למשקל (7.40). דברים שהייתי שמחה לחיזוקים לגביהם מאחר שבבית הורי תמיד היה כלב וכעט אני מתגוררת בשכירות. עכשיו...שמתי לב לכמה וכמה דברים.. למשל,כשאני מתקלחת,הכלב מיילל קלות ומחכה מיחותץ לדלת או נכנס ומחכה עלהשטיחון עד שאצא. *כשאני מגיעה הביתה...הכלב עושה פיפי עוד לפני שאני מספיקה להרים אותו ולהוציא אותו..מתרגש.. *ישן המון המון...המוווון עד איזה שלב הכלב ישן כך ומדוע כל כך הרבה? זה טוב ? גור זה שלב של חינוך ולמידה,יש דברים שאני פשוט לאט בטוחה איך לחנך אותו למרות שבטיבעי הכלב מאוד נוח שמח ואוהב מצ"ב תמונה שלו שמו בישראל (או בארה"ב חח) גֶ'יידֶן

שחקי איתו במשחקי העלמויות...

כל פעם תאריכי את משך ההעלמות שלך ... תתחילי מכמה שניות ותגיעי לכמה דוקות... בכל פעם כשתחזרי תני לו חטיף קטן... ככה הוא ילמד ויצור הקשר חיובי להעלמויות שלך... אחרי כמה ימים של משחקים כאלה תתחילי לתת לו חטיף במידה שהוא לא בכה וילל במשך האמבטיה שלך... חשוב לעבוד איתו על זה כי יכול להיות שהיא מתחילה לפתח רגשי נטישה ... לגבי הפיפי כשאת חוזרת הביתה... אז הוא נורא צעיר ויכול להיות שהוא ישן כשלא הייתי וברגע שהתעורר וראה אותך "ברח לו"... אבל בהחלט יכול להיות שזה מהתרגשות ... הוא שולט באופן כללי בצרכים שלו ורק כשאת מגיעה הוא משתין? בהצלחה
לברדורים מאוד אוהבים לשחק במשחקי האכלה כמו קונג, וצעצועים מהסדרה הסגולה... למדי אותו לעבוד בשביל האוכל וזה יעביר את זמנו בהנאה כשאת לא נמצאת מאמר מעניין על צעצועי האכלה: http://www.mealfot.com/Articles/im-bored.aspx

למעלה