גור חתולים שנמצא ברחוב!

gilad_no

New member
גור חתולים שנמצא ברחוב!

היי, מצאתי היום גור קטן (אין לי מושג בין כמה) ברחוב. הוא ממש קטן ולא יוכל להסתדר לבד ברחוב, מה גם שהוא לא מפחד (כמעט ודרסתי אותו בטעות). הוא לא אוכל כלום, הוא מתנגד כשאני מנסה להאכיל אותו עם טפטפת וגם בכח הוא לא רוצה כלום. יש לו דלקת בעיניים ואני משתדל לנקות עד כמה שאני יכול. בינתיים אימצתי אותו כי לא יכולתי להשאיר אותו ברחוב בידיעה שימות. הוא שחור כולו ויש לו הרבה כח (ומרץ). מכיוון שאני לא יכול לגדלו, אם לא יימצא לו בית כנראה שהוא יורדם. אם מישהו מעוניין לאמץ, אנא פנו אליי בפרטי. אני יודע שזה לא בסדר להרדים אותו, אבל לא תהיה לי ברירה אחרת. בברכת שבת שלום, גלעד

האפי לי

New member
רק דבר אחד

אתה יודע שלא בסדר להרדים, אז אני מבקשת שלא תרדים. הרבה פעמים מצאנו חיות וגם כשהמצב היה נואש הצלחנו למצוא להם בית טוב בסוף טוב (אפילו לחתולה אחת שהיתה ממש מכוערת בעייני כולם) אל תרדים פשוט תתחיל לפרסם אותה בתור מחפשת בית בשכונה. תלך לגן ציבורי ותדבר עם ילדים בסביבה, תנסה..

haleth

New member
בינתיים

בינתיים תדאג שיהיה לו חם (סה"כ הוא זקוק לאמא שתחמם אותו), אולי אפילו בקבוק חם עטוף במגבות - שלא יהיה חם מדי. במה אתה מנסה להאכיל אותו? אל תנסה חלב בשום פנים - בגיל הזה הם לא מעכלים חלב שאינו חלב חתולה. מטרנה הכי עדיף, פושרת. אפשר גם לנסות ביצה לא מבושלת (ביצת חופש, כמובן
). ומיים! או מיים עם מעט סוכר מומס. רק אל תרדים! אם תצליח- בניגוד לכל הסיכויים - להחזיק את הפספוס בחיים, גם אתה לא תרצה אחרי זה לוותר על מאמציך ולהרדים אותו. ספר לנו מה קרה.

Flames

New member
מטרנה לא "הכי עדיף" ../images/Emo26.gif ../images/Emo42.gif

מטרנה אמנם עדיפה על חלב, אבל היא עדיין מכילה מרכיבי חלב בקר (ואני לא חושבת שמטרנה צמחית מתעכלת טוב). הכי טוב זה לתת לחתולה תחליף חלב אם לחתולים (מכינים אותו מאבקה מיוחדת).

למעלה