גור חתולים תוקפני כלפי גורה נוספת
שלום אנשים יקרים, זוגתי ואני אימצנו שני גורי חתולים (זכר ונקבה) בני שבועיים-שלושה שננטשו ע״י האמא. היה קשה ומאתגר, אבל הם צלחו את זה והיום הם בני שלושה חודשים
קצת רקע: גומז הזכר המתוק שלנו הוא חתול פעיל ואנרגטי מאוד. כמעט ולא מפחד מרעשים ולא נבהל מכלום, שומע רשרוש וישר מסתער. אחותו ג'ינג'ר עדינה ממנו בהרבה באופן שבו היא משחקת ומגיבה לדברים חדשים (בסקרנות ובאיטיות, בעוד שגומז ישר מסתער ובדכ דופק את הראש איפשהו ??). החינוך של גומז לא פשוט בעוד שלג׳ינג׳ר כבר ברור מה מותר ומה אסור (למשל אסור לטפס על השיש במטבח והיא כמעט ולא עושה את זה, בעוד שגומז יכול לעלות לשם ואני אנזוף בו ואוריד אותו גם שלושים פעמים ברצף. הבעיה התחילה בשבוע האחרון, כששניהם משחקים יחד גומז הופך לאגרסיבי מדי ומכאיב מאוד לג׳ינג׳ר (נושך), היא מייללת מכאב ונראה שהיא לא מצליחה להיחלץ מהסיטואציה. הוא מצדו ממש נמצא באמוק ואני נאלצת להפריד ביניהם. גם כשכבר הגמר המשחק והיא מנומנמת, הוא יכול להגיח פתאום ולנשוך אותה ממש חזק, בעוד שהיא רק מנקה אותו בסיטואציות כאלה, מה שגם די מציק לו לפעמים לדעתי וגורם לו לתוקפנות כלפיה. בכמה מקרים השבוע נאלצתי פשוט להפריד ביניהם ולהשאיר כל אחד בחדר אחר. יש לציין שאם גומז לא איתנו בחדר הוא מיילל ובוכה מחוץ לדלת, בעוד שגינגר ישר מסתדרת ומוצאת את מקומה. אחרי שהוצאתי אותו (גג עשר דקות) הוא נרגע יחסית. למקרה שזה רלוונטי אציין גם ששניהם מקבלים המון יחס, אוכל בריא, יש להם צעצועים, משטחי גירוד ואנחנו דואגות לשחק איתם כל יום לפחות שעה. אנחנו ממש מתוסכלות מהמצב ואני ממש מפחדת להשאיר אותם לבד בבית. נשמח לכל עצה אפשרית!! ????
שלום אנשים יקרים, זוגתי ואני אימצנו שני גורי חתולים (זכר ונקבה) בני שבועיים-שלושה שננטשו ע״י האמא. היה קשה ומאתגר, אבל הם צלחו את זה והיום הם בני שלושה חודשים