גור עם פרווה. מה עושים?

yaniv3000

New member
גור עם פרווה. מה עושים?

שלום לכולם לגורה שלי יש פרווה (עכשיו זה סופי) הייתי איתה אצל הווטרינר והוא נתן לה זריקות, אנטיביוטיקה ואינפוזיות. המצב שלה לא טוב, נקווה שתעבור את זה. (אם כי המלצות מאנשים עם נסיון יתקבלו בברכה). קניתי את הגורה ביום ראשון ובעל החנות מתעלם לגמרי. אולי אתם מכירים אגודות או מישהו שאפשר לתבוע את ה-ב...ז........ הזה? לפי דעתי כל המצב היה נמנע אילו רק היה חוק שמחייב את כל החנויות למסור גור רק אחרי בדיקה ואישור בכתב של ווטרינר, אילו זה היה מתבצע כל הסיפור היה נמנע. מי יודע אולי המצב היה שונה אילו קיבלה טיפול מוקדם יותר. בברכה יניב (כל פניה במסר אישי או בפורום תתקבל בברכה)

yoyo10

New member
קודם כל החלמה מהירה

דבר שני עדיף לקחת גור מעמותה שם הם מחסנים אותה והכסף הולך לעמותה ולא ל בן ז......... את יכולה להזמין לו פקחים לחנות.

yaniv3000

New member
תודה, איך אני עושה את זה?

מזמין פקחים לחנות. נ.ב אני בן לא בת.

yoyo10

New member
מתקשר למערך הגנה על בעלי חיים

מערך ההגנה על בעלי חיים שייך למשרד לאיכות הסיבבה יש כאן קישור לאתר מקווה שהם יוכלו לעזור לך

חגינול

New member
יניב זה פשוט נורא!!!

ראשית אני חושבת שחשוב מאוד שתפרסם את שם החנות. לא הייתי רוצה לגלות בטעות שאני קונה אוכל או מוצרים לבע"ח מאיזה בן...... שככה מתיחס לבעלי חיים. דבר שני תגיד תביעה נגד החנות שהוא מכר לך בע"ח חולה ולא דאג לטפל בו וממש גרם להתעללות בבעל החיים. כמו כן צריך לפנות לשרותים הוטרינרים של אותה עיר או לעמותה תנו לחיות לחיות לאתי אלטמן ולהתיעץ מה ניתן לעשות. ככל שיותר מהר תעשה את הדברים כך תמנע מאוד גורים של חיות אומללים לסבול. זה ממש שערוריה והפקרות גם יחד. אל תזניח את הדבר. בבקשה תעדכן מה קורה. ותן לגורצ´יק נשיקה ממני.

yaniv3000

New member
דיברתי עם בעל החנות

אז ככה , קודם כל היום הוא מאשפז אותה על חשבונו ואם, אני חוזר ,אם היא תשרוד אז נמשיך. במידה ולא, אני הולך להתיעץ ולראות מה אפשר לעשות.

למעלה