אימצתי לפני יותר מחודשיים , גור מתוק וחמוד מהרחוב, שהיה אז כבן חודשיים והיום הוא כבן ארבעה חודשים. הגור מתפתח יפה והוא מקסים. הבעיה שהוא אינו פעיל. בהתחלה התלהב מהכדורים ומהחכות. היום שום דבר כמעט לא מעניין אותו. רק לישון ולישון. כשאני משחקת איתו בחכה הוא משתף פעולה, אבל לא בהתלהבות גדולה. הוא בריא ואין לו שום בעיה. אני זוכרת שהחתול הגדול שלי היום בן 12, שיחק המון אפילו עד גיל 3. הגור הזה אומנם לא נודניק כמו גורים רבים, אבל הוא "יותר מדי נוח" לא מילל כמעט, לא מתרוצץ, לא משחק כמעט. כשמשחקים איתו הוא שמח אבל בתנאי שזה יהיה קצר. הוא רוצה לנוח. הוא חתול מאוד מתכרבל, מגרגר ללא סוף, מאד אוהב על הידיים, אפילו על הכתפים, מין כלבתול כזה... אבל לא מספיק פעיל. דבר נוסף הוא נורא אוהב לאכול, מין "שואב אבק חתולי" ולדעתי הוא קצת שמן לגודלו ( הווטרינר לא הסכים איתי). בסך הכל הוא חתול מאושר, אולי יותר מדי מאושר... הנסיך המאושר...לימדתי אותו ללכת על ההליכון. הוא למד מהר, אבל ממש לא רוצה הוא הולך עשר שניות ואז יורד ומתיישב ( אינו בורח!) אני מעלה אותו כמה פעמים, שילך לפחות דקה אחת במצטבר....
. החתול המבוגר שלי, למד בעצמו (!) ללכת על ההליכון ושנים רץ עליו כמעט מדי ערב. בשנה האחרונה, הרבה פחות, אבל גם כן נהנה לרוץ לפעמים. לצערי לא הצלחתי לצרף סרטון לא יודעת למה זה לא הלך לי.
. החתול המבוגר שלי, למד בעצמו (!) ללכת על ההליכון ושנים רץ עליו כמעט מדי ערב. בשנה האחרונה, הרבה פחות, אבל גם כן נהנה לרוץ לפעמים. לצערי לא הצלחתי לצרף סרטון לא יודעת למה זה לא הלך לי.