גור קיפודים

גור קיפודים../images/Emo53.gif

בוקר טוב לכולם! אל החנייה של ההורים שלי (סביבה עירונית למדי) הגיע אתמול בלילה גור קיפודים קטנטן וחלש. אבא שלי מתלבט איפה בדיוק לשחרר אותו והאם אפשר לחזק אותו כמה ימים לפני השיחרור כי כאמור, הוא די קטן. אני יודעת שקיפוד הוא אוכל כל אבל מה זה אומר ת'כלס? ואיפה יהיה אידיאלי לשחרר אותו ?? תודה רבה רבה !!

yaelhermon

New member
להביא אותו לגן החיות בר"ג

בספארי יש בית חולים לחיות בר ומביאים לנו גם קיפודים תתקשרי ל 036305305 ותנסי לדבר אתם על מנת לסכם אתם הגעה

Bakura

New member
לדעתי בינתיים כדאי שתניקו אותו עם מזרק

בתחליף חלב של גורים או כלבים. ותחזיקו אותו על בקבוק חם שמכוסה במגבת. תמונה תעזור.

בעיה

מה עוד הוא יכול לאכול בשבי עד השיחרור ?? אני גרה מאוד רחוק דרומה וההורים שלי גם הם רחוקים והעזרה ממני תהיה טלפונית. ירקות? אוכל חתולים יבש???

Bakura

New member
עיסת אוכל חתולים-

להרטיב במים, לעסות מזה עיסה בלי גושים ולהכניס למזרק ולתת לו. אפשר גם להשקות אותו בתערובת חלב של 50% חלב, 50% מים והרבה הרבה סוכר. קצת חמאה גם תוסיף. פשוט אני לא יודעת למה את מתכוונת בקטן. ממש צריך תמונה. כאילו, קטן ורוד קטן? קטן קוצני קטן? אי אפשר לדעת בן כמה הוא ככה.

אין לי תמונה כי הוא לא אצלי

אבא שלי אמר שהוא כבר עם קוצים ואורכו כ-10 ס"מ. אני מניחה שיש לו כבר שיניים ללעיסה ??

Bakura

New member
אתם יכולים להסתכל ולבדוק.

אוכל חתולים יהיה אחלה, יחד עם כמה ירקות שטופים היטב וקצוצים לקוביות קטנות. אני לא מומחית בקיפודים, אבל נראה לי שזה יהיה מספיק. יחד עם הבקבוק החם. ממליצה למצוא וטרינר שייעץ בצורה יעילה יותר.

הוא קטן מדי לירקות ופירות!!!

קיפוד באורך 10 ס"מ רק מתחיל לאכול בכוחות עצמו (כשהוא מגודל ביד- כמובן בבית החולים לחיות בר ולא כתחביב- כי זה לא חוקי) לא להאכיל בחלב, זה לא מתאים לקיפודים. גם לא בגבינה עדיף אולי בונזו כלבים או חתולים רטוב שהפך לדייסה דלילה אבל זאת לא תזונה מספיק טובה ותתאים קר למקרה חירום תתקשרי ספארי ל- 6305322 לעינת - מנהלת המרפאה ותתאמי איתה הבאת הקיפוד לספארי במקרה שבשום אופן אתם לא יכולים להביאו לספארי ימצאו סידור או טרמפ בהצלחה

Bakura

New member
טוב לדעת.

בגלל זה אמרתי להתייעץ בוטרינר, אף פעם לא גידלתי קיפוד

למעלה