גושים בקוסוקוס/אורז / פתיתים אחרי שמתקרר
גושים בקוסוקוס/אורז / פתיתים אחרי שמתקרר הי לכולם הכנתי היום קוסקוס . קניתי שקית של פתיתים אפוים שהיה כתוב על זה קוסקוס והכנתי לפי ההוראות על שלוש כוסות קוסקוס 3 כפיות שמן ושלוש כוסות מיים ומלח פלפל וקצת אבקת מרק הבעיה שלי היא וזה קרה לי בעבר גם עם אורז שדרך ההכנה שלו די דומה-שממש ברגע שאני מכבה את הגז והאורז או הקוסקוס מתקרר הוא נהיה מוצק גושים כאלו .ממש מתגבש לגושים. איך אני מונעת את זה ? האם אני עושה משהו לא נכון בבישול בגובה הלהבה ? אגב זה קורה לי לפעמים גם עם פסטה שאני מכינה כשהיא מתקררת זה נהיה גוש אחד ............. אשמח לעצה תודה מראש !!!
גושים בקוסוקוס/אורז / פתיתים אחרי שמתקרר הי לכולם הכנתי היום קוסקוס . קניתי שקית של פתיתים אפוים שהיה כתוב על זה קוסקוס והכנתי לפי ההוראות על שלוש כוסות קוסקוס 3 כפיות שמן ושלוש כוסות מיים ומלח פלפל וקצת אבקת מרק הבעיה שלי היא וזה קרה לי בעבר גם עם אורז שדרך ההכנה שלו די דומה-שממש ברגע שאני מכבה את הגז והאורז או הקוסקוס מתקרר הוא נהיה מוצק גושים כאלו .ממש מתגבש לגושים. איך אני מונעת את זה ? האם אני עושה משהו לא נכון בבישול בגובה הלהבה ? אגב זה קורה לי לפעמים גם עם פסטה שאני מכינה כשהיא מתקררת זה נהיה גוש אחד ............. אשמח לעצה תודה מראש !!!