גוש שלום נגד אביב גפן

InfectedM

New member
גוש שלום נגד אביב גפן

תנועת השמאל קוראת לאביב גפן לבטל את השתתפותו בפסטיבל "אהבה בים המלח" משום שלדבריהם האירוע מאורגן על ידי מתנחלים ומיועד לחזק את ההתנחלויות באיזור

מעיין51

New member
נו באמת

איזה מטומטמים [אני ימניה] אבל מה הקשר?! כאילו הוא הולך להופיע בפסטיבל מוזיקה למה הם חייבם לערבב דברים שלא קשורים אחד לשני לחלוטין!

InfectedM

New member
למה את חושבת שהדברים לחלוטין

לא קשורים אחד בשני? המוזיקה של אביב מאוד פוליטית, ואפילו לא קשה להבין לאיזה צד במפה הפוליטית הוא משתייך.

מעיין51

New member
נכון..

חשבתי על זה אחרי ששלחתי את ההודעה... אבל בכל זאת באים לשם אנשים שלא בהכרח ימניים.. אז שלא ימעו אביב גפן? וחוצמזה.. אלה שלא מסכימים עם השירים של אביב ועם המסרים שלו אז שלא ישמעו אותו . שלא יקשיבו לו.. אף אחד לא מכריח אותם אבל למה למנוע את ההנאה מאנשים אחרים שכן אוהבים את אביב ומסכימים עם המסרים שלו?

אביב (לפחות לטענת גוש שלום),

בזה שהוא מופיע בפסטיבל שמארגנת חברה בבעלות מתנחלים, תומך בהתנחלויות באזור ים המלח שנכבש ב-67'. וזה עיקרון שחשוב לתנועה שפירסמה את הידיעה, בהנחה הגיונית שאביב גפן יישמע לזה. בידור זה דבר עילאי, אבל לא כשזה בא על חשבון עקרונות

InfectedM

New member
אני חושב שאביב כבר לא זוכר את משמעו

ת המילה עקרונות, עם כל הצער שבדבר.

plane crazy

New member
אני בטוח שלפני ההופעה

הוא ישמע הרבה את השיר "מאני מאני מאני.. מאסט בי פאני"

InfectedM

New member
אתה אידיוט.

הבאתי קישור לידיעה ובכוונה לא נקטתי בשום עמדה כדי לא לעורר תגובות נגדי אלא על הידיעה ומה אביב יעשה בעניין.

בואנה אתה אפילו לא קולט כמה נמוך

אתה נמצא רק בזה שאתה מציג תידיעה הזותי, אתה פשוט לא תופס כמה אתה שונא את עצמך, הזמן יסדר לך תמוח

plane crazy

New member
הזמן יסדר לכולם פה את המוח..

זה קרה לי וקרה לכל המעריצים שלו פעם

InfectedM

New member
א. אני לא שונא את עצמי, תודה רבה

אל תתיימר להיות פסיכולוג, או כל דבר אחר שרחוק מהאינטלקט שלך אלפי שנות אור. סייג לחכמה, שתיקה. ב. למה אתה קופץ ומסיק שאני שמאלני? אולי אני לא? סה"כ הבאתי ידיעה והתכוונתי לעורר דיון בפורום. מה אתה ישר קופץ? אם אתה לא יודע להגיב בצורה עניינית אל תגיב בכלל. תחכה ותראה איך אנשים מנהלים דיון תרבותי ללא טיעוני אד הומינם, ואולי (רחמנא לצלן) תלמד משהו.

ואם הייתי מביא פה ידיעה

על עצומה שקוראת לשחרר את יגאל עמיר אז מה היית חושב עליי? שאני ימני קיצוני חולה בראש..... עשית משו דומה רק לצד השני ומכאן הבנתי שאתה שמאלני קיצוני וגם חולה בראש..... ושכל אתה אוליי לא תקבל אבל אתה מתרומם כאילו כבר יש לך

למעלה