גוש ?????????????

יחפנית

New member
גוש ?????????????

גוש ????????????? חחחחחח טוב מכיוון שכולם כאן משתפים את היציאה לבדיקה גופנית למצוא מה שלום הסרטנון ........ או גידי . אז ......... עכשו תורי לשתף אתכם במה שנהייה בדקות האחרונות . בעודי כותבת את המגילות ליאיר , מתוך התיאורים של מה שפעם חוויתי בעבר . אני התעוררתי...... יאיר .... בא לי צילצול .........חחחחחחחח אז ככה בעודי כותבת , מטיילות אצבעותי לכיוון העצם שתוחמת את הצוואר ....... ואני מגלה שאני משחקת עם שני גושים שם ........... מממממממממממממממ נראה לי שצריך לקבוע פגישה עם ד´ר סקיגס ......... אדם משיכמו ומעלה .......... הוא אדם ....... ועבר ממזמן לפני שנים את הבוחן . הבוחן היה .........חחחחחח .... פעם כשהוא עשה לי בדיקה גופנית , בעודו מחפש על גופי נקודות לדפוק אצבעות ...... אני עשיתי לשניה תנוחה סקסית ובקול צפצפני זימרתי לו .." אוווווווו ..... קינקי דוקטור " חחחחחחחחחחח אחרי שהוא החליף צבעים ועשה לי ...... אויייש את ...... ישר התחילו צחוקים ששינו את האוירה ואז הוא בדק אותי כאדם עם ידע רפואי . ד´ר סקגס עצמו חווה סרטן בתקופה שהייתי בביקורות שנתיות . ובכלל אמא אירגנה לו בקבוקי שיכר לחג המולד ...... נראה לי שבהזדמנות זו אתן לו אותם . כמה זמן לא ביקרתי אותו ???????????.. מממממממממ 7 חודשים . ואז הגעתי אליו בציפייה שהוא יגיד לי שיש לי משהו ............ ושוב הוא איכזב ...... חחחחח טוב ......... אז לעבודה ............... חברה מרגע זה ...... אני משתמשת כאן בפורום ברשותכם כדפי עבודה , אולי מדובר במגילות ארוכות .... אז למי שאין כוח ...... ממש לא חייב לפתוח ........ ומי שיגיב ...... בכיף ...... ומי שיחליט להשתמש בהזדמנות לברבר גם ........מוזמן מכל הלב ...... יאללה בואו נעשה שעורי בית יחד . אני מתחילה ........................... האם עשיתי בי שוב סרטן ???????????? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כנראה שבסוף הצלחתי ...... או ששוב יתגלה ששזה שום דבר . האמת , שאם יתגלה שכן .......... אז אני מזה מוכנה . זה לא יפתיע אותי בכלל אם כן ...... בדיוק ההפך , זה יפליא אותי אם לא . אם כןןןןןןןן .............. אז...... הפעם אני הולכת בלי הרפואה הקונוונציונלית . ו...... שששששששש שאף אחד לא ידליף לאמא ............ כי בפעם הקודמת היא הפעילה לחץ ..... הפעם זה שלי לחלוטין . הפעם הולכים ליםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם טוב בכל מקרה אם כבר נוצר סרטן או לא , אני לחלוטין מודעת למצב הרדוד הפנימי שלי . ובכל מקרה עמדתי לעשות עבודה . אז כדאי לעשות בדיקה מהר כי נראה לי שאני מתחילה לשנות כבר מהצילצול הזה . מממממממממממממממממ אז ככה , למה לא מפליא או יפליא אותי אם יתגלה בי סרטנון ............ בשנתיים האחרונות פלוס חודש וחצי . בדיוק . אני דוחה מעשה מסויים שחייב להתבצע . והמעשה ........... להפרד מאדם מופלא שאיתו חוויתי תקופה מדהימה של 5 שנים , יחד שיתפנו אהבה נדירה . מה גרם לי לדחות את ביצוע ההחלטה ?? פחד ........ ועוד הרבה דברים . ככל שנדחה הזמן ......... השיעור קשה יותר . הפחד מתעצם , ואחרי שהשקענו כה הרבה , אז אולי עוד רק עוד קצת , והקצת הופך להרבה רע . כי ביום שכבר ביצענו את צעד הפרידה הבילתי נמנעת הראשונה , החלטנו להמשיך לנסות . ושם באותו רגע ...... נוצרה הבגידה . הבגידה בעצמנו . באמת שדורשת האהבה . וכך בשנתיים שחלפו , אהבה הוחלפה בכבלים , בציפיות ( לכריות ושמיכות ) כבר לא הלכנו לאותו מקום וכל הסימנים כל הסימבולים היו לפני , ובתיאוריה אני יודעת וידעתי הכל , עוד טרם התחתנו ידעתי שאנו נהיה יחד רק 3 שנים ..... וכשזה הגיע .......... היה לי קשה לקבל . והקושי לקבל , יצר את האחיזה הבילתי מתפשרת .......... כשאהבה הוחלפה בציפייה והאשמה . הכל ידוע ........ ואני ממשיכה לבחור בכל אותה תקופה בלהיות תלויה . אם הייתי כביסה תלויה על חבל בגינה כבר הייתי מתייבשת מליוני פעמים .......... רגע כמה פעמים ????. כמה ימים ......... שנתיים ........ 730 יום בדיוק ........ ב- " מקריות " של חיי הוא עזב את הבית שנתיים בדיוק על הדקה מאז ההחלטה של לפני שנתיים .......... מממממממ זמן האלוהים ??????. אילת מה את אומרת ? . בשנתיים הללו , זה היה הזמן שהתחלתי לכתוב פה בפורומים בנט , ולעבוד בצמוד עם מתמודדי סרטן . לא סתם ....... ובמישור סיבתי האנוכית ....... הסרטן היה חבר שלי ......... אם יש לי שיעור תקוע שעדיין לא פטרתי ....... זה לומר שלום ולהמשיך . איני יודעת לומר שלום . וכשאני חייבת אז אני מתמרדת בכל צורה אפשרית . הדבר נכון לגבי זיכרונות , אנשים לעיתים חפצים , בעיקר דפים ........... אך בעוד שהתכונה לא מכבידה באופן עקרוני על הרבה דברים , בנושא אהבה ......... יש לי בעיה . הרקע של הסרטן הקודם .............( חחחחחחחחחחח ....... כבר אימצתי לי סרטן לפני הבדיקה .........חחחחחחחחחחחחח יופי גילה נפלאה , ד´ר סקגס ממש יתמוגג .......חחחחחח ) ( אני כל כך אוהבת לתפוס עצמי על דפוסי תת מודע שניכרים במילים ........ לכן אני אוהבת כתיבה ארוכה ......) אז הרקע של הסרטן הקודם ..... היה על אהוב שנהרג ....... וסירבתי לתת לו ללכת . 3 שנים תיקשרנו , 3 שנים רבתי עם אלוהים , ואחרי שנה התגלה הסרטן ............ והאקס שלי הנוכחי .......... בררררר קשה להתבטא ככה . הוא ...... הוא בא להעביר אותי את השיעורים הכי חשובים בחיי . ועתה השיעור האחרון החשוב מכולם ....... לתת לו ללכת . הכל ידוע ........... ואני מסרבת . כמה מתאים לו להציבני למול השיעורים הכי חשובים שלי . איך אומרים שלום לאדם כה חשוב בחיי ? איך משחררים ????????. לא יפליא אותי אם רקחתי בי סרטן ככלי להאיץ את התהליך ......... ממש לא יפליא . אם לומר את האמת , אז בשנתיים האחרונות , מרבית השנה לא העברתי מסרים של חיים ויצירה ..... אלא ההפך .....בגדול ........ ובכללי ........ הייתי בדיכאון . ומאז ספטמבר ........ שלבי הפירוד הסופיים עם הדמעות של עקשנות סירובי יכולתי להעלות את מפלס המים בכינרת , יופי , ממש מסרים של חיים . טוב מכיוון שעוד איני יודעת בפירוש אם יש לי שוב סרטן , אז אולי אדחה בינתיים את בירבורי לתחומי זיכרון ה"word” ובמידת אישור המצב ........ אעלה זאת כאן ........ אז בינתיים ............ יום טוב לכל מי שהצליח לעקוב אחר נדידות מחשבתי . ולהשתמע לבטח מחר .......... אני כבר מרגישה יותר טוב .......... להת ´ מחר אני מתקשרת לקבוע פגישה עם סקגס ........

אספמיה

New member
"מגילונת יקרה" ../images/Emo24.gif

למרות שאת "חברה" של הסרטנון הקודם שלך אני מקווה בכל ליבי ש "זה" ממש לא "זה". מצטערת לשמוע על כל העצבות ועל התקופה הקשה ומאחר ואני קצת מכירה את הנפשות הפועלות אני יכולה גם להבין את הקושי וגם יודעת שתדעי להתמודד עם מה שיהיה אם יהיה . כל מה שאני רוצה לומר לך שבכל מקרה אני אתך עם חיבוק גדול ובתקווה לבשורות טובות
בהמון אהבה אספמיה (המגנולית
)

יחפנית

New member
מגנוליתיייייי חיבוק

וואוו .... את כאן ..... ולא השארת הודעה כה הרבה זמן ..... מה שלומך יקירה ? באיזה שלבים את ? ואיך בעיקר מצב הרוח ? יש איזו הפקה חדשה באופק ? לגבי ...... תודה על התגובה . ותודה שאת לצידי . ובעיני כל תוצאה היא בשורה טובה . באמת שאין לי בעיה עם מה שיתגלה באם יתגלה ...... מה שיתגלה . והרי מגנולית מי כמוך מכיר את שאיפתי שהסרטן יבוא שוב . גם אם זה מופרע וגם אם מרבית נאנושות לא מבין את הקטע , לי יש את הסיבות שאני מאמינה בהם . אך דבר אחד בטוח ..... הסיבה לרצוני לסיבוב נוסף אינה בכדי למות , אלא לאסוף ממתנות התודעה שאני מאמינה ששכחתי בעבר . אם הזנחתי את הגוף בשנתיים האחרונות , במצב שהוא זקוק לאותת לי , אז זו גם הזדמנות נפלאה בשבילי ומאיץ מופלא לתחילת החזרה לשפיות הפנימית . ועל העצבות ......... שנינו עוברים תקופה קשה , כמו שאמר פעם מישהו , הדבר הכי קשה הוא לקבל . ושנינו אני והוא , משתדלים לעשות ככל יכולתנו לקבל את החלטת הפרידה . וזה נושא יותר קשה בעיני . ואם אכן יצרתי סרטן ....... אז הנסיבות קשורות לעיניין הפרידה . בין כך ובין כך , אשוב בערב או אצלכם לילה ..... להמשיך לברבר מילים ...... ביי בינתיים מגנולית . חיבוק גדול . וממתינה לשמוע על התהליך בו את נמצאת . ודש לחיים , אני

אספמיה

New member
הי מגילונת אכן, אני גם כאן ../images/Emo143.gif

הוספתי איקון של עץ כי זה מזכיר לי את פריחת המגנוליות כשביקרתי אצלך, אז מה המצב? מה אומר ומה אדבר ? הסיפור חוזר על עצמו המרקרים עולים נקבע תאריך לתחילת כימו 17.2.02 אני עוד מנסה להתיעץ פה, להתיעץ שם.. כדי שלא אומר לעצמי אני מובלת כמו צאן..וכו´ אלא אני בוחרת (אלק) אבל אני לא בדכאון רק באי שקט הרי אני מכירה ניצחתי 4 פעמים אני כבר יודעת איך מנצחים אז למה שלא אנצח גם הפעם? אבל מה? אני מרגישה לאות, לא כזאת שמרפה ידיים אבל לאות של מי שיודעת מה עומד לפניה... ואני יודעת לכמה כוחות אזדקק. אז זהו נגמרו קיטורי אני קוראת בפורום הזה מאז שנכנסתי לראשונה בכל יום עוד לא ממש התמקמתי כפי שאת רואה אבל אין לי ספק שיש כאן אנשים אמיצים ונפלאים וטוב לי בינכם. אז אני מאחלת לכולם המון בריאות ולך מגילונת אני לא אתוכח אתך על הרגשתך אני מאמינה אבל את דעתי את יודעת והסרטן הוא לא מתנה בעיני זה לא אומר שאם הוא כבר פה אי אפשר ללמוד ממנו אבל מכאן ועד לצפות לו או לייחל לו נו טוב! זה נשגב מבינתי.. אז אני אברכך בזה שתמצאי סוף סוף מנוחה לנפשך ולא תזדקקי לסרטן לשם כך... חיבוק ענק
אספמיה המגנולית

rachell

New member
והנה הופיע לנו לימון צהוב

אני מעט מתנגדת לך ראשית גילית גוש ובואי נקוה שזה רק גוש נחמד ולא מסוגים אחרים ולהזכירך את הלימון האחר החשיבה החיובית לכל אורך הדרך את לא: "הפעם אני הולכת בלי הרפואה הקונוונציונלית אלא את כן הולך אם רפואה אלטרנטיבית או: "מתחילה ........................... האם עשיתי בי שוב סרטן ???????????? " אלא אם את ממש מתגעגעת לתקופה ההיא טוב זמני קצר ואיני יודעת מתי אני אשוב לכאן אך אשמור על קשר ודרך אגב מה לגבי האינדינים?

יחפנית

New member
רחלי אם תבואי לפני שאת נעלמת

אז זו צורת הסתכלות אבל בעיני זה ההפך מתרגיל הלימון בתרגיל הלימון ....... כשאת אומרת ...... לא לחשוב על לימון אז זה כל מה שאנו חושבים עליו אבל אני אומרת .......... כן להביט על הסרטן ........ וכשמותר ........ אז זה לא לימון . או במילים אחרות זו טכניקה פשוטה של הדמייה ומילול ההדמייה . דהיינו אם תגידי לעצמך , לא להרגיש עצובה , אז סביר להניח שעם כל ההדמייה תחושי עצב אך אם תגידי , אני חשה שמחה וקלה ........ דהיינו מה כן . ולא מה שלא . אז ככה תחושי במידה ויתגלה בי סרטן אז זה גם בסדר ולגבי הרפואה הקונוונציונלית ...... אני אלך לשם לבדוק את ההתקדמות אבל לגבי טיפולים ........ אני מעדיפה למצוא את דרכי האישית או נכון יותר לומר לבצע במלואו את הידע שבי לגבי סרטן וזה לוא דווקא מתקרא אלטרנטיבי וכן רחלי , אני יודעת שזה קשה לקלוט ...... אבל אני כן מתגעגעת לימי הסרטן . והאינדיאנים ?????? אני נוסעת למרחביהם , אבל כדי לראות את חברתי , אחותי הצולעת . האינדיאנים יהיו ברקע . וחוץ מזה הכל תלוי בתוצאות הבדיקה , כי אם כן יימצא ..... אז אני בזמן קצר ימצא בארץ ליד הים . לסרטן יש סידרי עדיפויות . חמודה לאן את נעלמת ? ולמה ? בכל מקרה . שאי אהבה וברכה בדרך ושובי אלינו מהר באהבה אני ותודה על התגובה

אספמיה

New member
למגילונת היחפה ,ולכולם.... ../images/Emo141.gif

בוקר שמשי נפלא לך ולכולכם
את דעותיי את מכירה ובדברים רבים אנחנו לא מסכימים אבל אנחנו מאותו "הגזע"
במובן העצי שבדבר
.. שתינו מאמינות גדולות ברוח האדם אבל דיבור על "נפלאות" הסרטן עלולה לפעמים להביא תוצאה הפוכה מכוונותייך וכוונות אלו שמפליגות ביתרונות המחלה בלבד ולא מוסיפים את כל השאר את הפחד, העצב, האבל על הבריאות שהלכה ללא שוב, השינויים הפיזיים, התלות בזולת ,,,ועוד ועוד אין סוף קשייפ שמחלה זו מביעה לפעמים האם שכחת? אני רוצה להעמיד מחדש את התכונה שניראת לי קצת מושרשת בפורום הזה מאז שנכנסתי לכאן לבדיקה מחדש... משהו שהייתי קוראת לו "מוכרחים להיות שמייח" חברות וחברים יקרים שלי...אני בוחרת להיות זאת שמאפשרת לאנשים את המקום של... לקטר, לקלל ולהוציא את כל האיכס שיש להם בלב כי סרטן זה המון גם מזה וזה לא רק מה שאני מסכימה לו כמובן הזדמנות. אגב, אז אם היה לזה ביטוי בפורום בעבר ואני פשוט לא ידעתי על זה אני מבקשת את סליחתכם אבל היה לי חשוב להוסיף גם את ה"קול" הזה שהוא קיים ובימים אלה אצלי קיים בגדול! רק בריאות!! בהמון אהבה אספמיה

יחפנית

New member
מגנוליתיייייייייייייייייייייייייייי

מגנולית שלי ....... כל אתמול בלילה היית במחשבותי . ההודעה שהשארת לי בפורום אמש הדפקה על דלתות ליבי . הנקישה היתה מוכרת ....... הנקישה שמגרה אצלי איתגור . אך אז אני נזכרת ...... כשטיילנו בגן של המפסטד , בדיוק במקום שהשביל התפצל היכן שמוקמו שני ספסלים , גב לגב , ומעל הכל עטף בעלווה ירוקה מדהימה את השביל האחד שהתפצל לו לשניים , המקום הזה תמיד מזכיר לי תמונות של נשים ויקטורייניות עם השמלות המפחלצות ומטריות התחרה רצות זו סביב זו כילדות באי של השביל שהתפצל , ואחר כך חזר להיות שביל אחד . ישבנו שם לשיחה . את ואני . שיחה שבעיניי מהווה את נקודת השיא של האיתגור שביננו נוצר . השיחה שלי הוותה צילצול שהזכיר והפך אותי מודעת לכך שאני חוטאת בזכות הבחירה . וכשאני חוטאת ...... אז אני חוטאת , גם לאחרים וגם ובעיקר לי . שם מתחת לעלווה הירוקה , לפתע נעלמו הויקטורייניות החנוטות בתחרה רכה . וכל שנשאר היינו את ואני ....... כל אחת נאחזת בדעתה . וכל פעם ביתר הקצנה . וזה השלב שבו חשתי את הביצה הטובענית שפערנו מתחת לעלווה הירוקה . אז לא אכנס לאתגר , ולא אעמוד על דעתי למולך . במקום , אקבל במלואו את המקום בו את נמצאת . אך יקירה ...... מרוב שניסיתי להראות לך את הדרך שלי ....... לא ירדתי לסוף הדעה של הדרך שלך . ואיתך הסליחה . אבל הנה ..... אני נכנסת להקשבה ............. מגנוליתי .......... אחרי 4 פעמים ...... את יודעת הרבה מאד על דרכי התמודדות ....... קטונתי מלומר לך מה הדרך הנכונה שלך , אך אני בהקשבה ואהבה . לא רוצה להלחם יותר ......... רוצה לאהוב . כי הכאב בשני הדרכים הוא זהה אבל לפחות באהבה , כשהאי פיצל את השביל , ניתן להמתין עד האיחוד חזרה בלוחמה . או באהבה . מנסיוני כלוחמת וותיקה , וכאחת שחזתה באמא שלה , וראית את אימי , היא הרמטכל . במלוא מובן המילה . אז אני בוחרת כרגע בחיי ללכת בדרך האהבה . היא לעיתים נראית יותר מאיימת , אבל אני יודעת ללא הוכחה שזה רק לכאורה . אז דברי , ספרי יקירתי ...........דברי מהלב , אני מקשיבה בנכונות הקשבת אהבה .................... את הגעת עד כה בזכות . את יודעת את הדרך ......אז ספרי לי עליה ........ אולי פעם ראשונה אני בהקשבה . חיבוק ענק ............ אני

יחפנית

New member
מפחיד ללכת בדרכי האהבה

חחחחחחחחח כה רגילה לדרכי הלוחמה ...... שכשאני מנסה להרפות אז אני חשה במתח בגוף .......חחחחחחחחחחחח נראה לי שאני אלך לבקר רגע באתר של סטיב חחחחחחחח כי רק צחוק מרגיע לי אישית את תחושת המתח ומותיר את גופי נינוח יותר ........... מגנוליתי ........... תעשי לי פירואט ...............

אספמיה

New member
יחפה... בקשר לפירואטים... ../images/Emo60.gif

זה קצב הפירואטים שלי עכשיו.... אז אם את רוצה פירואט בקצב החילזון הריני לשרותך..

יחפנית

New member
חייבת לעוף .... איך שאשוב אזמינך

לריקוד חזלונאיי ............חחחחח אוהבת אני שבת שלום

אספמיה

New member
אכן גם אני זוכרת את השביל הזה ../images/Emo142.gif

שכחת להזכיר את שיח הקמליות האדומות המרהיבות היה במקום הזה נקודת מפנה ואני לא אתחמק מלנגוע במה שקרה שם אני מחכה לרגע בא תשרה עלי "הרוח" ואני מסכימה אתך בכל ליבי בנוגע לדרך האהבה קל לי לאהוב, קל לי לסלוח, לכעוס קשה לי, אולי זה השיעור שאני עוד לא הצלחתי ללמוד.. אז נדבר על כך בהזדמנות אני מבטיחה. ליל שבת נפלא שיהיה לך באשר את ד"ש חם לכל מכרי שם... חיבוק
אספמיה מגנולית.. מצחיק, יש לי ניק וגם שם משפחה ניקי

i wish 2

New member
למגילונת היחפנית!

מה אומר? לא קל היה לי לקרא את שכתבת... על התקופה הקשה שבה את נמצאת ועל החששות מה"סרטנון"... ואת שתמיד נתת לי עצות, מעטות אך עצות.(ולקחתי מהן), לא יודעת איזו עצה לתת.... אז לבינתיים שולחת לך חיבוק ע נ ק ! ובתקווה שהכל יסתדר ויהיה טוב, ונצחק על זה!

אילת33

New member
גילה - - - זה הזמן שלי וגם... שלך..

גילה שלי, הגיע הזמן של אלוהים שלי להפגש איתך, ונכנסתי כדי לראות אם יש סיכוי... ופתאום רואה את המגילה שלך...אז מבינה שהזמן של שתינו כנראה מתוזמן ומדוייק... פגשי אותי בלילה בצ´אט, בשעה 21:00 אחכה לך שם, עד 21:30. חייבת להפגש איתך, בשבילי, אולי (הלואי) גם בשבילך. אוהבת המון אילת.

יחפנית

New member
יקירתי אתייצב בשעה שקבעת

ורק התאזרי בסבלנות , כי המחשב שלי נהנה להעיף אותי מהקו היום חחחחחחח אוהבת . ושמעתי את שתיקתך הרועמת ....... נדבר מאוחר יותר ובינתיים תהני מכל שניה אני

יחפנית

New member
i wish יקרה ביותר

לא היה קל לקרוא ........... ספרי לי למה ? ספרי מה עלה בך , מה חשת כשקראת . לגבי התקופה הקשה בה אני נמצאת . היא די מבחירה . יכולתי כבר להיות מאחוריה אם הייתי משכילה לעבור את הפרידה הבילתי נמנעת כבר לפני שנתיים . האם יצרתי סרטן תוך כדי הסירוב להרפות ולסיים את השיעור האמור ....... מבחינה גופנית זה הגיוני מבחינה נפשית , תישאלי את מגנולית , היא תספר לך שמדי פעם כשהייתי משתלחת באמת פנימית הייתי מזמרת זמירות געגועים לסרטן . בעוד הסרטן מעלה לאנשים אסוציאציות קשות , בי הוא דווקא מעלה אסוציאציות מאד חיוביות . כך שלי אישית אין הרבה חששות מהסרטנון . וכיום את יודעת למה העצות היו מעטות , כי בחודשים האחרונים ...... הייתי עמוק בהנאה קרבנית ובדרמה . ועל כן די נמנעתי מלהיות שם לאנשים אחרים , הרגשתי שבחירת מצב רוחי , אינה יכולה לעזור לאותם שאני מנסה לייעץ , את לא יכולה אולי לתת לי עצה , אך כה אשמח אם תאותי להשתלח במילים , ולומר לי בדיוק מה קשה לך לראות ממה שהשתקף בהודעה . ואת כל האמת בלי לנסות להיות נחמדה . האמת עצמה היא יותר מלמדת . ואני שולחת לך גם חיבוק עעעעעעעעעעעעענק והכל כבר מסודר ....... חחחחח אני הולכת לראות את סקגס ביום שלישי ........ממממממ חגיגה , איך אני אוהבת ללכת לשם לבית החולים, ישר כולם עוזבים את העמדות ואנו מתחבקים ומתבדחים ....... וחומד ...... למה נצחק על כך בעתיד ??????? מה רע לצחוק קצת כרגע ? מה רע בלצחוק בעכשו ?????? אז קחי חיוך ענק חחחחחח וספרי מה איתך ? איך המפגשים שלך עם בית החולים ? שלך אני

אילת33

New member
יחפנית שלי - - -

כל היום חיכיתי לשעת שקט להתקשר, וברוב טמטומי, המספר נמחק לפני שהכנסתי אותו לזכרון. שולחת לך מסר עם הטל´ שלי, תתקשרי ונדבר...ונתחבר...ונצוטט... אוהבת אילת.

למעלה