גותיקה- אפשר הסבר?

ComputerMaster

New member
גותיקה- אפשר הסבר?

לא הבנתי את הסוף של גותיקה.. איך פתאום היא לא נהייתה משוגעת, ומה קרה עם דאג והחבר שלו השוטר.. ומה הם עשו? ומאיפה באה הילדה?

DAN1EL

New member
לא הבנתי מה אמרת עכשיו...

אבל אני יודע שאני מאוד רגוע

*superstar*

New member
הסברים... ../images/Emo58.gif

היא לא משוגעת כי באמת יש רוח רפאים.. הילדה=רוח רפאים. דאג וחבר שלו הם רוצחים ואנסים.. כל הקטע הזה באסם? עם המצלמה? והבחורה שם? זה הכל הם. והאנס הזה שמבקר את פנלופה קרוז בכלא- החבר של דאג- השוטר. הילדה הזאת היא הבת של הפסיכיאטר הזה שעובד שם.. היא נרצחה על ידי דאג והשוטר, אבל הם גרמו לזה להראות כמו התאבדות. יותר ברור?

sharonhac

New member
הסבר לשם גותיקה

גותי באנגלית , הכוונה למשהו מפחיד, מעורר יראה ומוזר.. מכאן, הסרט- אמור להפחיד, למרות שלי הוא לא עשה משהו מיוחד..

יצא לי לראות את הסרט ../images/Emo58.gif

רק לא מזמן. והוא פשוט שילוב לא מוצלח של הצילצול החוש השישי וצעקה. האלי בארי היא הילד מהחוש השישי שרואה רוחות וצריכה לעזור להם. הרוח (רייצ'ל ? ) היא הילדה מהצילצול שחזרה לנקום ולדאוג שכולם ישמעו את הסיפור שלה ובעלה והשוטר הם שני הרוצחים מצעקה,זוג פסיכופטים פה הם רצו להיות אלוהים בצעקה במאים, וכל עניין ההפתעה שיש שני רוצחים. ובקיצור סרט מעפן אבל מעביר שעה וחצי.

miss i

New member
../images/Emo58.gif אתה כל כך צודק!!!!!

ראיתי את הסרט שלשום, וממש התאכזבתי. זה סרט מותח, ומבדר מהבחינה הזאת, אבל יש לי בעיה עם הליהוק של רוברט דאוני ג'וניור. הדמות שהוא משחק חסרת פונקציונליות לחלוטין, אז למה לקחת שחקן כל כך חשוב כמוהו? יכלו לקחת שחקן אחר, הרבה פחות ידוע ולסגור עניין. וגם לי, כשצפיתי בסרט, הייתה הרגשה שהתסריטאים פשוט ישבו וצפו במספר סרטי אימה עדכניים, ושיבצו אלמנטים מוכרים, לכדי עיסה חדשה ובלתי מקורית. חוץ מזה שהוא מאוד צפוי, שכן זה היה ממש ברור שמישהו עזר לדאג, והכי הגיוני היה שזו זרועו הארוכה של החוק, המגיעה עד לבית החווה של בני הזוג גריי, ואף לתוך תאי בית החולים בו הם עובדים. ועוד דבר קטן - דויד - שכחת את הסרט "מגרש השדים" - או יותר נכון "הדיבוק"...

בלאגנית

New member
הסוף דפוק...

הצורה שבה השוטר הודיע לפסיכולוגית שהוא האנס, זה קרה יותר מדי מהר לדעתי. וצודק מי שאמר פה שזה כמו סלט של כל הסרטים האחרונים.

בלאגנית

New member
רגע עוד משהו

למה היא (הרוח) חבטה בפסיכולוגית בתא בלי סוף?? שהיא זרקה אותה מקיר לקיר, בשביל מה זה?

miss i

New member
../images/Emo58.gif כל המטרה של

הרוח של ריצ'ל הייתה לגרום למירנדה גריי להתייחס יותר לדברים שהם לאו דווקא ראציונליים, הגיוניים, על מנת שהיא תוכל לגלות שני דברים: 1. את הכח שקיים בה, לראות רוחות רפאים. 2. לחשוף את השריף כשותף לדבר עבירה. מלבד זאת, הרוח עשתה בה שימוש לצרכיה הפרטיים, כלומר היא נקמה באדם שגרם לה לסבל. היא נכנסה לגופה של מירנדה, לדעתי, משתי סיבות: 1. היא האדם הקרוב ביותר לדאג, ועל כן מבחינה לוגיסטית יהיה לה קל להרוג אותו. 2. הדובדבן שבקצפת מבחינת נקמתה של הרוח, שכן דאג האמין שנרצח על ידי האדם שהוא הכי אוהב והכי קרוב אליו.

למעלה