גו אינגלס

yhgay

New member
גו אינגלס

כולם מדברים על רייס ,בלאט, היקמן אבל שוכחים לציין את איגלס אני חושב בשביל זר שמרוויח לא מעט כסף לסיים משחק עם 2 נקודות זה לא רק עצוב זה עלוב....
אני לא מבין גם את הקרדיט הבלתי נגמר מבלאט, במה אינגלס טוב מפניני?

waviram

New member
אינגלס לא הופיע אתמול

ברבע הראשון הוא היה שערורייתי בהגנה, נראה כאילו הוא ישן על המגרש. בהתקפה זה נראה פחות או יותר אותו דבר...

לדעתי לפתוח עם אינגלס בעמדה 2 זו טעות. אינגלס הוא שחקן שב- 5 השנים האחרונות רגיל לעלות מהספסל. אין שום סיבה שהוא יפתח בחמישייה במקום היקמן (שגם בעונה שעברה הראה שהוא מתקשה לעלות מהספסל).
היקמן צריך לפתוח בעמדה 2. לגבי אינגלס - בלאט צריך להחליט אם לפתוח איתו או עם פניני ב- 3.

Idiot1

New member
היה איזה שלב מסויים שהיה אפשר לראות את אינגלס

בשידור החוזר רץ כמה צעדים אחריי שחקן של ריטאס אחריי איבוד של מכבי,,ואינגלס לא חשב אפילו להרים יד ולהפריע בקליעה, שלא לדבר על לשלוח יד לנסיון חטיפה או עבירה. פשוט רץ לצידו ובהה בו כל החצי מגרש.

Saladin

New member
להשוות את אינגלס לפניני זו בדיחה

אבל אין ספק שאינגלס מאכזב לעומת הרושם שיצר בפתיחה. נראה שהוא לא נותן 100% בלשון המעטה וגם מתגלים החסרונות שלו כמו כבדות. מקווה שזה יותר קשור לחוסר מוטיבציה ולחיסכון כוחות לקראת שלבים יותר מכריעים אבל תחושת הבטן (והרקורד שלו) אומרים שגם עליו לא כדאי לבנות יותר מדי.

yanivya2

New member
אינגלס שחקן יעיל מאוד

גם אם לא הולך לו בקליעה הוא תמיד מצטיין בתחום מסויים, אם זה אסיסטים, ריבאונד וכו'.
הוא עם מדד יעילות גבוה של 15.8. סמית' אהובינו עם מדד יעילות של 11 בלבד.
אני בטוח שיהיו לו משחקים לא מעטים שהוא ייקלע בדאבל פיגרס...
ממנו אני פחות חושש.
מה שמפחיד אותי יותר זה מצב בריאותם של הגבוהים שלנו, כי גם אם יהיו לנו אותם בריאים יהיה להם מאוד קשה לשמור על גבוהי היריבות הבאות שלנו... אז במצב של פציעות טורדניות זה יהיה בעייתי אפילו יותר.

נמשל

New member
אינגלס הוא תעלומה

אחרי פתיחת עונה נפלאה, דיבורים על גניבת השנה באירופה, הוא נעלם.

קורה כשיורדים בכושר, יתכן בגלל שבלאט סחט אותו עד שכבר לא נשאר לו אוויר והוא מתקשה להתאושש.

חייבים את אינגלס בכושר של תחילת עונה.
בעיניי הוא וסמית' יקבעו לאן העונה הזו הולכת.

למה תעלומה?

בסופו של דבר אי היציבות שלו היא בדיוק הסיבה שהוא לא המשיך בבארסה.
לא מן הנמנע שמתי שהוא גם לנו ימאס.

שומו

New member

אנחנו לא צריכים המון זמן

יש לו כבר היסטוריה , ואם הוא חוזר עליה , יש מצב שזה פשוט מאפיין.
מוקדם מדי לדעת.

בעיניי אינגלס הוא סוג של בורשטיין

רק שאין לו שאראס פארקר וויצ'יץ'.

ההשוואה היא לא מבחינת היכולת אלא מבחינת סוג השחקן. אחד כזה שיכול לעשות הכל אבל לא מצטיין בכלום - לא קליעה, לא שמירה, לא ריבאונד.

הנסיון לעשות ממנו שחקן מוביל - פוגע בו.

מה שכן - לאחרונה הוא חלש מאד בהגנה ושחקנים עוברים אותו בקלות. לדעתי זה מאד קשור לזה שאין לו עמדה ברורה במגרש, והוא משוטט בין עמדות 2-4 בכל מיני הרכבים.

אני לא חושב ש"לאחרונה" הוא חלש בהגנה

זה לא שהוא עגלה , אבל הוא לא שחקן הגנה מבריק.
הוא בחור שכוחו בשכלו , לא ברגליו או באתלטיות או משהו כזה.
ועוד נקודה , הוא נייס גיא, ממש לא פייטר , וזה מתבטא בהגנה, הוא יודע לעשות פאולים נכונים בזמן , אבל לא ממש מסתדר כשצריך לשים גוף אול רדוף אחרי שחקן.

waviram

New member
השחקנים האחרים

אומרים עליו שהוא מטורף לגמרי... אני לא חושב שהוא נייס-גאי, הוא מוזר מדי בשביל להיות נייס-גאי.

לא שמעתי על מטורף

אבל לא איכפת לי אם תקרא לו אדיש או עוף מוזר.
הוא נינוח מדי בשביל אחד שבא להילחם , והוא באמת לא ממש נלחם.
אם יתן ברק באופן קבוצה - זה ייסלח לו.
אבל כרגע הוא עסוק בלהפסיד את הקרדיט של תחילת העונה.

הקו האחורי שלנו הופך פאתטי מיום ליום, משחק ליגה אחרי משחק ליגה אני מתקשה למצוא קבוצות שהגארדים הזרים שלנו טובים מאלה שלהן.
בליגה, כן?

למעלה