ג'ו שמו 2!!!

liad2003

New member
ג'ו שמו 2!!!

חח אני נקרע מהסידרה הזו על פעם מחדש!אני זוכר שאת העונה ה-1 לא הכרתי ונראה לי ראיתי רק שני פרקים אחרונים וחבל אבל לדעתי העונה הזו מזה קורעת חחח ואיך שטים ואמנדה מאמינים וזההה איזה נאיבים(לא שאני לא הייתי מאמין איכשהו מי יודע) בכל מקרה חיפשתי וחיפשתי ואי אפשר להוריד פרקים של הסידרה הזו בשומקום או שסתם אני לא מחפש טוב? ומישהו יודע אם תהיה עונה שלישית לסידרה? תודה מראש.

yasminale

New member
פשוט סדרה גאונית, חולה על המנחה ../images/Emo6.gif

במיוחד עם המשפט שלו אתמול: "היחסים של אוסטין ופייפר הפכו מפרק של ספינת האהבה להקרנה של טיטניק". מי כותב לו את התסריטים?! שוט נקרעת כל פעם מחדש. וגם הקאמי הזאת. לא חשבתי שקיים בנאדם מטומטם יותר מג'יסקה סימפסון, אפילו אם זה שחקנית.

חחחח גם אני נקרעתי!

סדרה מעולה והקטע הזה "מי ימות"? הצפרדע!!!!! חחחח חשבתי הרגישה תתאבד בגלל הקופון!

sweet fairy

New member
שאלה

זה נכון שמי שעבדו עליו בג'ו שמו בעונה הראשונה (ברח לי השם שלו) יתארח בעונה השניה?? אני כמעט בטוחה שראיתי אותו מגיע לעונה השנייה אבל לא זוכרת מאיפה.

yasminale

New member
גמני ראיתי אותו ועוד אורחים

מהעונה הקודמת מגיעים! כבר דנו על זה בפורום ואפחד לא הצליח לפתור את התעלומה.... למישהו יש מושג?

TheCharm

New member
ככל הנראה, מה שקרה זה,

שהפרק "התפוצץ" להם מרוב חומרים, ולמרות מה שהיה בפרומו הם נאלצו לחתוך את הקטעים מאט הג'ו שמו הראשון. אבל אני בטוח שאפשר למצוא את הקטעים האלה ברשת, איפשהו.

TheCharm

New member
אין לי מושג

מה שאני כן יודע זה שמה שראיתם והיה אמור להיות אז פשוט נחתך בעריכה מקוצר זמן. אה, מאט היה אמור לשחק את שליח הפיצה או משהו כזה

Aviad1987

New member
נשמע לי לא מקצועי בעליל

מה שלא מתאים להפקות האלה. לך תדע מה קרה...

sweet fairy

New member
שאלה

זה נכון שמי שעבדו עליו בעונה הראשונה של ג'ו שמו (ברח לי השם שלו) יתארח בעונה השניה?? אני כמעט בטוחה שראיתי שהוא יבוא לעונה השניה אבל אני לא זוכרת מאיפה

למעלה