גזאצ'ו בפראג - 02:15:06 פספוס ענק !!!

yati6

New member
גזאצ'ו בפראג - 02:15:06 פספוס ענק !!!

6 שניות במרתון הפרידו בינו לבין לונדון .. כלום !!!
סיים במקום ה-11 המאוד מכובד, ראשון בין ה-לא אפריקאים.
חבל בשבילו, זאת כנראה הייתה ההזדמנות האחרונה. אם למישהו הגיע במיוחד להיות בלונדון זה לו.

זבדיה וודג' סיים 23 עם 02:25:20 .

תוצאות מלאות - מרתון פראג

apy ape

New member
אוי... חבל כ"כ!

3 שבועות אחרי שקבע שיא אישי... הישג מדהים, וכ"כ חבל!

BentzWatchJudo

New member
הקרטריון שהוא פספס הוא ישראלי או בינלאומי?

אם זה רק ישראלי לדעתי יש מקום להתחשבות במסגרת ועדת חריגים.

apy ape

New member
בינ"ל

אבל אני חושב שהועד הישראלי יכול להגיש בקשה לאישור חריג מהועד הבינ"ל.

guinnart

New member
לדעתי הועד הישראלי חייב להגיש בקשה חריגה!

איזה באסה.

yati6

New member
בנץ- 5 שניות פחות והיה לו גם בינ"ל וגם ישראלי

פספוס מאכזב, אם אני מאוכזב בשבילו אני לא רוצה לדעת מה הוא מרגיש, אחרי כל ההשקעה והמאמץ במרתון 2 תוך פרק זמן קצר מאוד.

אני לא יודע אם יש אפשרות לערער (בכל זאת הוא לא עמד בזמן) אבל אם כן יש אפשרות כזאת, הוועד חייב להילחם בשבילו עד הסוף !!
זה גם יראה משהו לאתלטים האחרים שבעתיד יילחמו גם על מקום באולימפיאדה - תראו מה קרה לסיוון ג'אן ב-2008, הייתה קרובה מאוד לקריטריון A ( השיגה את B) ואחרי שלא שלחו אותה פרשה.

yati6

New member
אם יש לך ספורטאי אחד שהשיג קריטריון A

אז כדי להכניס עוד ספורטאי באותו מקצוע השני חייב לקבוע גם A .
במקרה שלנו יש לזמירו A , ולגזאצ'ו ולבריהון B - רק זמירו יכול להיכנס.

בואו לקבל את פניו של גזצ'או.

הנה דוגמא למה אתם יכולים עלעשות ל מנת לעודד אתלט ענק.
אני כמובן אהיה שם.

לפניכם הודעתו של דובר האיגוד, אורן בוקשטיין:

חברים יקרים, זו אולי ההודעה החשובה ביותר שהעליתי כאן, בעיקר אולי באופן אישי. הלילה, יותר נכון ב-04:30 לפנות בוקר גזצ'או נוחת בארץ. לפני מספר ימים שוחחתי אתו לטובת הכתבה הגדולה שפרסמתי עליו שלשום. אחד הרגעים הקשים בשיחה בינינו היה הרגע בו הוא ניסה לתאר לי את תחושותיו רגע אחרי שחצה את קו הגמר ברוטרדם, אז הוא פספס ב-46 שנ'. התיאור שלו לווה בעצירות מפני שהצפת הזכרונות הקרובים לא יכלו לתת לו להמשיך לדבר. הוא אמר לי כי אין מילה או מילים בעולם שיכולים לתאר את התחושה שלו באותם רגעים של סיום המרתון ברוטרדם. "אתה מרגיש כאילו חרב עליך עולמך. נראה לך באותו רגע שאם כאן ועכשיו יגיע הקץ, לא תהיה לך בעיה עם זה"... ועוד תיאורים מסוג זה, שלי, באופן אישי, היה קשה לשמוע, במיוחד מאדם שאני מעריך ואוהב כמו גזצ'או.
אני רק יכול לתאר לעצמי את תחושותיו אחרי פספוס של 7 שניות.
כל מטרתי היא לעודד את רוחו. לתת לו להרגיש שאנחנו מאחוריו ואנחנו אוהבים אותו, ויהי מה. אולי הוא יודע את זה, אבל ברגעים כאלו חשוב שגם יראה זאת.
אני אהיה ב-04:30 לפנות בוקר בשדה, עם זר גדול והרבה אהבה, כדי לחכות לו ולהראות לו שאני 100% אחריו.
אהיה מאושר, למרות הקושי שבשעה, אם אתלטים ותומכים נוספים יגיעו לשם, עם בלון, שלט קטן, רק בשביל לעודד אותו ולתת לו כוחות להמשך.

apy ape

New member
מחווה יפה מאוד

מקווה שאכן יגיעו רבים לקדם את פניו. כולל כל מיני ורשיביאקים שאוהבים לקפוץ על מדליסטים באולם מקבלי הפנים בנתב"ג בנוכחות התקשורת

BentzWatchJudo

New member
מקווה שיבואו כמה שיותר

שתפתי את ההודעה על קבלת הפנים אצלי בפייסבוק (אתם יכולים לשתף גם דרך הקישור שבחתימה שלי).
משהו מפה מתכוון ללכת. אני ממש מתלבט. מצד אחד השעה קשה ומה לי ולאתלטיקה אבל מצד שני אני מאמין שאוהדים נמדדים בזמנים הקשים ולא אחרי הצלחות (אז יש מספיק מתנדבים לקפוץ על הפודיום).

BentzWatchJudo

New member
תודה בני. אני מאזור השרון. יש לך מספר טיסה?

יש לי רכב וזה מאד חשוב בעיני אבל אני עדיין מתלבט.
אשמח אם תשלח לי מספר טלפון במסר (כדי שאוכל להגיד לך שלום בשדה במקרה שאני אגיע)
הטיסה מפראג נכון? יש מספר טיסה (כדי לוודא שאין עיקוב)?

BentzWatchJudo

New member
חזרתי עכשיו משדה התעופה

יוסף גזצ'או אפילו חייך אבל קשה לדעת מה הוא מרגיש בפנים, בטח לי (בתור אחד שרואה אותו פעם ראשונה).
ממה שהבנתי מהחברה של האתלטיקה הפספוס הגדול היה במרתון הקודם ברוטרדם, אז גזצ'או לא רק תכנן לעשות קרטריון אלה קיווה לעשות תוצאה באזור 2:12:00. ממה שהבנתי ברוטרדם היו רוחות מאד חזקות לאורך כל המרתון וזה היקשה אליו.
הפעם גזצ'או לא ידע למה לצפות ואיך הגוף יגיב למרתון שני תוך 3 שבועות.
דניאל רוט, כתבת ערוץ הספורט, קמה מוקדם, באה לשדה התעופה וראיינה את גזצ'או. בטח תעלה כתבה מאוחר יותר.

מה שעוד הבנתי מהחברה של האתלטיקה שלא ממש קיימת אפשרות לבקש אישור השתתפות חריג באולמפיאדה עבור גזצ'או מהגורמים הבינלאומיים. יש קרטריון והוא קשיח (אם הבנתי אותם נכון), בעולם יש ספורטאים שרחוקים שניה בודדת מהקרטריון לפי מה שהם אמרו.

בני, היה נחמד לפגוש אותך.

yati6

New member
בנץ תספר עוד , כמה אנשים היו ??

איך הייתה האווירה ?? הוא התרגש ??

אגב כל הכבוד, הפעם במיוחד האהבה שלך לספורטאים ריגשה אותי.

BentzWatchJudo

New member
תשובות +
כתבה מאתר ערוץ הספורט

הכתבה באתר ערוץ הספורט:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?ForumId=32&MessageId=161647435
יש מספר תשובות מעניינות של גזצ'או בכתבה לשאלות ששאלה אותו דניאל רוט (הכתבת שהשקימה קום) הבוקר בשדה התעופה.

היו בערך 10 אנשים, לא המון, אבל בכל זאת כמו שתוכלו לקרוא בכתבה המצורפת זה הפתיע את גזצ'או.
אורן בוקשטיין, דובר איגוד האתלטיקה והיוזם של קבלת הפנים, הביא זר פרחים והיתה אתלטית צעירה שהביאה בלונים.
נראה לי שגזצ'או התרגש אבל אני לא ממש מכיר אותו, בני בטח יוכל להעיד יותר טוב ממני.

למעלה