בואו לקבל את פניו של גזצ'או.
הנה דוגמא למה אתם יכולים עלעשות ל מנת לעודד אתלט ענק.
אני כמובן אהיה שם.
לפניכם הודעתו של דובר האיגוד, אורן בוקשטיין:
חברים יקרים, זו אולי ההודעה החשובה ביותר שהעליתי כאן, בעיקר אולי באופן אישי. הלילה, יותר נכון ב-04:30 לפנות בוקר גזצ'או נוחת בארץ. לפני מספר ימים שוחחתי אתו לטובת הכתבה הגדולה שפרסמתי עליו שלשום. אחד הרגעים הקשים בשיחה בינינו היה הרגע בו הוא ניסה לתאר לי את תחושותיו רגע אחרי שחצה את קו הגמר ברוטרדם, אז הוא פספס ב-46 שנ'. התיאור שלו לווה בעצירות מפני שהצפת הזכרונות הקרובים לא יכלו לתת לו להמשיך לדבר. הוא אמר לי כי אין מילה או מילים בעולם שיכולים לתאר את התחושה שלו באותם רגעים של סיום המרתון ברוטרדם. "אתה מרגיש כאילו חרב עליך עולמך. נראה לך באותו רגע שאם כאן ועכשיו יגיע הקץ, לא תהיה לך בעיה עם זה"... ועוד תיאורים מסוג זה, שלי, באופן אישי, היה קשה לשמוע, במיוחד מאדם שאני מעריך ואוהב כמו גזצ'או.
אני רק יכול לתאר לעצמי את תחושותיו אחרי פספוס של 7 שניות.
כל מטרתי היא לעודד את רוחו. לתת לו להרגיש שאנחנו מאחוריו ואנחנו אוהבים אותו, ויהי מה. אולי הוא יודע את זה, אבל ברגעים כאלו חשוב שגם יראה זאת.
אני אהיה ב-04:30 לפנות בוקר בשדה, עם זר גדול והרבה אהבה, כדי לחכות לו ולהראות לו שאני 100% אחריו.
אהיה מאושר, למרות הקושי שבשעה, אם אתלטים ותומכים נוספים יגיעו לשם, עם בלון, שלט קטן, רק בשביל לעודד אותו ולתת לו כוחות להמשך.