גזור ושמור

Oribius

New member
גזור ושמור

אולי לא כולם אוהבים את הסגנון המוסיקלי שלו , אבל חייבים לציין שMIKE PORTNOY הוא מתופף קטלני ! הנה תמונה שתשאיר אתכם מחוממים בלילה ........ אגב קצת פרטים , MIKE PORTNOY אומר שהמערכת הזאת היא ניסוי של TAMA , והוא בעצם עוזר להם לבנות SET UP , ככה שזאת לא מערכת שקיימת בשוק והיא רק בגירסאת BETA (ניסוי) . למי שיש עין מקצועית אפשר לשים לב שעל הבאס יש לוגו של STARCLASSIC , נו מה כבר ציפיתם ? עוד דבר , מי שמכיר את המערכת של MIKE ישים לב שהפדאלים הם IRON COBRA ולאו דווקא DW5000 בהם הוא תמיד השתמש , לעומת זאת המצילות כמו תמיד הן SABIAN . שיהנה .......

chinchila

New member
כמה שאני חולה על מייק... זה סתם

הגזמה כל הדבר הזה... ממש מיותר, מעניין אותי לראות מה הוא עושה עם זה. שלא תבינו לא נכון, אני חולה על המערכת הנוכחית... ואני גם אוהב מליון כלים ומצילות אבל זה נראה סתם... פשוט סתם!

Oribius

New member
אויל זה עונה לך על השאלה ...

אני מכיר את רוב החומר (אם לא את הכל) של MIKE PORTNOY . יש לי גם הופעות של הלהקה וגם את הקלטות שלו . אני חייב לציין שהוא אכן משתמש ברוב הכלים , ובכל המצילות . אם הוא היה סתם אחד שתוקע כלים בשביל הפוזה , לא היתי בכלל טורח לשמוע אותו , אבל הוא בהחלט ממצה את הפוטנציאל של המערכת שלו ....

wiz

New member
ובנימה אישית יותר...

מייק פורטנוי הוא המתופף שאני הכי אוהב. יש טכניקאים יותר טובים ממנו, זה נכון (לא שהוא מבייש או משהו
). ראיתי אחד מהם... אבל בקטע של הרגש והשימוש הרבגוני במערכת, לדעתי הוא מספר 1. בלי קשר לזה, מייק הוא בנאדם מצחיק בטירוף, ואתם חייבים לראות את השטויות שהוא עושה בהופעות... אין, הוא שולט ! wiz

chinchila

New member
מתוק, אני עונה ברצינות...

יש לי הכל!!! של פורטנוי כולל הרכבים אחרים, הופעות אורח, והדיסק הראשון של דרים שהרבה אנשים מתכחשים אליו...בגלל הזמר. יש לי את הDVD הכפול "ההדרכתי" שלו ואני יודע שהוא משתמש בכל המערכת ואף בראש שלו לפעמים (קריצה למי שאמר שהוא עושה דברים מצחיקים תוך כדי... :) ) אבל המערכת "בטא" שלו מטרידה אותי קצת כי היא לא קשורה לכלום, לא הגיונית ובטח שהוא לא זז מכסא לכסא תוך כדי, ואם כן אז כל המערכת שווה לתחת... אני בטוח שהתוצאה הסופית תהיה מינימלית יותר מזה. נ.ב. אני לא מוכן לקבל תשובות של אויל או כל דבר אחר.. אני לא בא לריב ולא רוצה לראות שמות עפים לכיווני... לא שזה מזיז לי אבל זה מעצבן אותי שמי שלא מכיר אותי ולא יודע מה אני יודע... יתנפח ויעיף פה שמות. סבבה בטאבה?

Handy man

New member
ברור

ברור שהתוצאה של המערכת הנסיונית תהיה יותר מנימלית . וגם לא היה רעיון שהוא ישתלט על שתי מערכות בבת אחת . הוא בסך הכל הצמיד שתי מערכות , על כל אחת הוא מנגן לחוד . ודווקא אם מתייחסים לכל מערכת לחוד , לא נראה לי מוגזם . אני חשבתי שאתה מדבר על המערכת הסגולה הרגילה שלו , שגם שם הוא משתמש יפה . אפשר אגב לראות בתמונה ממש בצד מערכת לבנה-אדומה שהיא העתק של הסגולה שהוא משתמש בהופעות . יש לו שלוש מערכות כאלו , סגול/לבן ,צהוב/לבן ואדום/לבן . אחת תמיד איתו , אחת תמיד בארה"ב ואחת תמיד ביפן . עוד דבר שלא הבנתי , מה השתגעת לחלוטין מי עיצבן אותך ?מה הקטע של השמות , לא ממש הבנתי

Kodak997

New member
אכן, תמונה קטלנית ומוכרת...

המערכת נקראת "The Siamese Monster". מעניין מה יצא ממנה כשמייק יסגור על setup... אגב אני עובד כרגע על "המפלצת ההרצליאנית" שלי
תמונות בקרוב

Kodak997

New member
בצחוק... אני מרושש...

המערכת שלי זה מאפקס ונוס 5 חלקים, עם 4 מצילות ופעמון
ממש לא יותר (לפחות בזמן הקרוב)

Oribius

New member
אתה גם מהרצליה ?

לאחרונה אני שוקד על החלפת המערכת שלי לBEECH CUSTOM ! אם כמה מצילות K CUSTOM ו A CUSTOM , משהו טוב בטוח יצא מזה ..... אגם אני אוהב גדלים קטנים יותר של מערכת כמו 10´ 12´ 14´ 16 ´´ 20 ´´ וסנר 14´ .

אורר

New member
וואי וואי וואי

מעורר תיאבון פעם הייתה לי מערכת של 9 תופים חבל על הזמן ואחרי הפסקה של כמה שנים חזרתי לנגן במערכצ של 5 תופים ועד היום קשה לי להיסתדר

למעלה