גזים או פעילות רחמית??

סאלי33

New member
גזים או פעילות רחמית??

טוב אז כבר יומיים יש לי מין באלאגן כזה בבטן קצת כואב, קצת לוחץ ובעיקר לא נוח בסביבות הבטן האמצעית- לא ממש למטה קצת מתחת לפופיק. בגלל העבר ובגלל שיש לי תפר אני מפחדת שזו פעילות רחמית...זה לא מרגיש כמו ללפני הלידה המוקדמת שבה היו ממש כאבים בבטן תחתונה אבל אני מאוד מקווה גם שזה לא יגיע למצב כזה...זה יכול להיות גם גזים כי אתמול בלילה הרגשתי הקלה אחרי שסוף כל סוף הלכתי לשירותים והיה לי (סליחה על התיאור) שילשול. אבל אחרי לילה עם שינה טובה זה המשיך היום בבוקר. אז מה זה נראה לכם? והאם ללכת למיון? ??? כרגע אני מנסה לחכות ואם זה לא יחמיר אני אגש לקופה על הבוקר...

סאלי33

New member
הייתי במיון - הכל בסדר טפו טפו |חמס

תודה אמא של פילפלון על התשובה באמת נלחצתי בשלב מסויים בגלל התפר והלכתי למיון לא ראו שום דבר מיוחד כנראה גזים + השתולליות של העובר...ההשתולליות האלה מפחידות???? קראתי אצל כל מיני בנות שעברו אובדן שלפני דברים רעים יש השתוללות רצינית של העובר בבטן....

כאילו אני כתבתי

אבל זה עבר לי אז כנראה שזה היה גזים או עצירות. אבל לפעמים זה ממש קשה להבדיל. מה בודקים במיון? האם זה עולה כסף?

סאלי33

New member
מיון

באופן כללי אם זה לא מצב חירום עדיף ללכת למוקד של הקופה שם אפשר לעשות א"ס ובשלבים יותר מאוחרים גם מוניטור (כמו במיון למעשה). ההבדל הוא שאם יש כאבים רציניים בבית חולים יתנו גם טיפול המידה שצריך - נוזלים, כדורים וכו'.. אם זה בשישי שבת או בלילה אפשר להתקשר בדרך למוקד חירום שיתנו הפניה ואז זה לא עולה כסף. או שפשוט לוקחים את הטופס ממיון ושולחים להם טופס 17 בדיעבד, במקרה כזה יש אגרה של השתתפות עצמית אין לי מושג כמה בדיוק...אני אעדכן.

סאלי33

New member
טיפים בנושאי קיבה - לכל הסובלות ../images/Emo5.gif

אז בעקבות הבאלאגנים שהיו לי פניתי לנטורופאטית מעולה שנתנה לי את הטיפים הבאים: - לאכול הרבה מספיק ירקות, גם לא מקולפים - לשתות הרבה מים 2-3 ליטר ליום - לשלב דגני בוקר מחיטה מלאה, סובין, זרעי פשתן טחונים וסיבים נוספים - לשתות בבקר על קיבה ריקה או לפני השינה, כוס מים חמימים עם כפית שמן זית ומיץ לימון טרי ( כמה לימון שאפשר). - אם זה לא יעזור, היא ממליצה לקחת כמוסות בשם איקולקס, של חברת אלטמן. - יש גם 37 R שהוא גם טוב לגזים

למעלה