גזים ועצירות לתינוקות

גזים ועצירות לתינוקות

היי אין לי מושג עם זה קשור לפורום זה אבל אשאל ומקווה שתעזרו לי. יש לי תינוק בן 3 שבועות ואני מניקה אותו ורציתי לברר איך למנוע שיהיה לו גזים ואיזה מאכלים מומלץ לאמא לא לאכול שגורמים לגזים אצל תינוקות וכן איך מטפלים בעצירות אצל תינוק?? תודה רבה מראש פשוט אני לא מצליחה למצוא שום פורום שיכול לעזור לי בתחום אולי אחד מאתכם יודע איזה פורום יוכל לעזור לי זה מאדד דחוףף ליי.

שלום לאפרת היחידה האחת

קודם כל מזל טוב וכל הכבוד על ההנקה (-: גזים לתינוקות זו תופעה שכיחה שאומנם מאוד מציקה אך עוברת. מערכת העיכול של הפעוט עדיין לא רגילה לשינויים התזונתיים. לגבי מאכלים שכדאי לך לא לאכול.. כל מקרה לגופו. יש שקטניות גורמות לגזים אך יש נשים שכלל לא מפריע לתינוקם אם יאכלו הרבה קטניות. חשוב שתנסי לשים לב מה גורם לך או איזה מזון את חושדת בו כגורם לתינוקך לחוש לא בנוח ואז להוריד את המזון ולראות אם יש שיפור. את מוזמנת להשאר כאן בפורום מזל טוב ובהצלחה

תודה רבה

קודם כל תודה רבה לך מיכל . דבר שני השאלה שלי היא ספציפית פשוט רציתי לדעת מה הם המאכלים עצמם שיכולים לגרום לגזים {למשל כמו כרוב,שתיה מוגזת.} זה מה שבעיקון היתכוונתי לדעת כי דווקא אמרו לי שיש הרבה מאכלים שלא מומלצים לאמא לאכול וכן שתיות מסוימות אז פשוט רציתי לדעת במפורט מה הן. אשמח לקבל תשובה. נ.ב. אחלה פורום אני שמחה שמצאתי אותו אני די חדשה פה ואשמח ליהיות שותפה בוא המשך יום טוב לכולןןן

למעלה