גזים חוזרים??

tmiraa

New member
גזים חוזרים??

האם מישהי נתקלה בתופעה שהגזים חזרו בסביבות גיל 5 חודשים לאחר שנעלמו כליל? כרגע זאת נראית לי הסיבה לבכי כמעט רצוף - בכי של כאב - במשך הלילה. האם יש לזה קשר ליציאת שיניים? (שמעתי שליציאות מוגברות יש, אבל פה מדובר רק בכאבי בטן) האם לתכשיר ברזל (שהתחלתי לתת ובינתיים הפסקתי) יש קשר לכאבי בטן? (אני יודעת שאצל מבוגרים לפעמים יש...) האם מישהי חוותה דבר דומה (ומתי זה עבר)? איזה עוד סיבה יש לכאבי בטן כאלה?

jole

New member
אצלינו חזרו כאבי בטן ../images/Emo104.gif

כשהתחלתי לתת ברזל. הגליכול בייבי מאד עוזר לנו. אני משערת שכמו אצל מבוגרים הברזל עושה קצת בלאגן ומקשה על היציאות ואני מקווה שתוך כמה ימים -שבוע זה יסתדר.

יונית ש

New member
בהחלט יכול להיות שהגזים חזרו ../images/Emo7.gif

אצלנו הם נעלמו כליל רק לאחר כמעט חצי שנה. ואין ספק שכל שינוי במזון יכול להשפיע. הפיצקלה האלה רגישים לכל דבר. איך היציאות של התינוק? האם הוא עושה קקי בקלות? בדרך כלל שעוזרים לתינוק לתת יציאות סדירות יש הקלה על כאבי הבטן. וזה יש הרבה שיטות. אבל אני לא יודעתא ם זה רלוונטי עבורכם. האם את מניקה? מה התינוק אוכל? בכל מקרה תחכי עוד כמה ימים לראות אם יש שיפור. דרך אגב נראה לי קצת מוקדם לשיניים. בכל אופן אולי תתני לנו עוד קצת פרטים להשתמע

tmiraa

New member
ברזל

אכן התחלתי לתת ברזל... במקביל אני נותנת גם גרפווטר אבל כנראה זה לא עוזר. לא החלפתי אוכל (עדיין רמדיה), וגם הפסקתי בינתיים עם הברזל. מה עושים? האם בסופו של דבר מתרגלים לברזל? (זה נשמע מצחיק לתת משהו נגד גזים עד גיל שנה...) וד"א, האם יש תכשיר לברזל פחות מלכלך מפריפל? זה פשוט סיוט עם הכתמים האלה...

יונית ש

New member
טיפ קטן לנתינת ברזל

נותנים אותו באמבטיה. אז אין בעיה של לכלוך! ולגבי תכשירים נגד גזים ניסינו הכל באמת לא קיפחנו שום חברה שקיימת בשוק ושום דבר לא עזר. לצערי פשוט צריך לעבור את זה ולחבק המון את הקטנטנים שהם סובלים. אין ספק כי הגזים יעברו לפני גיל שנה. ואם מצאתם תכשיר שמקל על הכאב אין חשש רובם לא מזיקים כלל. כך שאפשר להתשמש בהם גם תקופות ארוכות. לגבי המזון, אם הוא אוהב רמדיה טוב מאוד. אין באמת הבדל גדול בין התחליפים. אנחנו עברנו אומנם כמה חברות. אבל אין בזה חוקים מה שטוב לאחד לאו דווקא טוב לשני. בהצלחה

jole

New member
יונית...תודה../images/Emo104.gif

כל כך פשוט וכל כך.......לא חשבתי על זה בעצמי. אני מדברת על הברזל באמבטיה. חסל סדר כתמים על הבגדים. ולמרות שכבר כתבתי לא פעם- ממליצה לנסות את הגליכול בייבי לנו הוא עוזר כמו קסם.

anat30g

New member
בכי בלילה

לפי מה שאת מתארת נראה לי שזה כאבי שיניים ולא גזים (אלא אם את שומעת קולות יציאה...) לפי הגיל זה מתאים וגם השעה ביממה מתאימה ל"מצב" שיניים.... קני טי ג´ל. ענת

למעלה