גזים ללא הפסקה

גזים ללא הפסקה

שלום לכול קוראי הפורום. אשתי ילדה לפני כחודש ולאחרונה התחילה גם תופעת הגזים.אז אני יודע שזה טבעי וזה יעבור אבל האם אנחנו יכולים לעשות משהו שיקל על הבושבושון הקטן שלנו מלהתפתל ללא הפסקה. ניסינו את הסירופים וזה לא עזר במקרה שלנו. אנא, עזרה בבקשה!

or 333

New member
עונה

דבר ראשון אתה בפורום הלא נכון יש פורום מדהים שנקרא הורים לתינוקות הכל מהכל דבר שני אתה צודק בהחלט כל הסירופים לא עוזרים, מה שהכי עוזר לעבור את התקופה הקשה ומנסיון זה פשוט עיסיו בבטן בכיוון השעון ואחרי זה לעסות את הבטן בצדדים מלמעלה ללמטה על מנת לשחרר את הגזים לאחר מכן פשוט להפוך את התינוק ולעסות מהגב ועד למטה,חוץ מיזה במשך היום יש נקודה באמצע הרגל שאחראית על הקיבה לפי הרפלקסולוגיה. אני עשיתי לקטנה המון במיוחד לפני מקלחת עם שמן תינוקות אחרי זה אמבטיה חמה זה ממש מרגיע. כמובן שגם זה לא משפיע למשך כל היום. בהצלחה

אור,תודה על האינפורמציה.

לא הייתי מודע בכלל לעיניין של הנקודה בכף הרגל.כמו כן ,מאחר שהבנתי שתינוק שיונק קשור בצורה ישירה למזון שהאם אוכלת,תארתי לעצמי שפורום תזונה בהריון ואחרי לידה נשמע די הגיוני לכזאת שאלה.

or 333

New member
בבקשה, העניין הוא

שבאמת גם לי אמרו בהנקה לא לאכול למשל כרוב וכל מאכל שיכול לגרום לגזים האמת שגם ששמרתי ממאכלים היא בכל מקרה סבלה עד כדי כך שהרופא החליט לתת לה אקמולי ובאמת נתתי אבל רק פעם אחת, העדפתי שהיא תסבול ואני, מאשר לתת לה בגיל כל כך מוקדם תרופות. בכל מקרה אני מבינה שעכשיו קשה לכם אבל לתקופה של עד שלושה חוד'. ועוד משהו קטן חוץ מהעיסוי היום יומי שמאד מאד עוזר ומרגיע אפשר פשוט לקנות מנשא לעשות טיולים בעגלה להרים בידיים כל דבר שיעזור להרגיע אותו בזמן שהוא כל כך סובל. זה עדיין לא שלב "החינוך"שהרבה הורים בסיטואציה כזאת פשוט לא מרימים מחשש שיתרגל לידיים.

כן בטח,טיולי אנחנו עושים ,יש עגלה ו

גם מנשא שאני שם עלי[עדיין לא השתמשתי בה].בקיצור את אומרת,שהזמן יפתור הכל,וכך אני מאמין.אל תרופות אני בכלל לא רוצה לחשוב,אני ממש נגד גם כלפי אצמי.אני מרים אותו מדי פעם ובאמת אני מפחד שלא יתחיל להתרגל כי אחר כך אנחנו ניהיה בצרות. מה לגבי תרופות סבתה כמו נניח פטרוזיליה..שמעת על זה?

אתי אתי

New member
רייקי מאוד עוזר

קורס זה משהו יחסית קצר, ואין כמו רייקי לגזים, לכאבי אוזניים, לעצירות ועוד. ממש ממליצה לכם, גם לעכשיו, וגם לאח"כ

למעלה