גזים

רוהאנדה

New member
גזים../images/Emo5.gif

מחפשת צמח שיעזור בבעיות גזים. משהו שניתן לשתות בבוקר או אחרי ארוחה גדולה (= צריך להיות טעים
) שמפחית משמעותית בעיות גזים ועצירות. אה וכמובן - איפה ניתן להשיג כזה ואיך משתמשים בו תודה

ebony

New member
שורש ג'ינג'ר אפשר בחליטה

לגרד קצת ג'ינג'ר לכוס ולשפוך מעל מים רותחים וכסות ולחכות 5 דקות ואז לשתות.. אפשר להוסיף לאוכל או לפתוח בקבוק של שמן אתרי ולטפטף 5 טיפות לתוך קערית עם שמן בסיס ולעסות את איזור הבטן עם כיוון השעון.. מאוד עוזר ואפשר לקנות בכל סופר טוב גם לבחילות הריון

mic26

New member
חליטה של קימל

או שומר. יעיל מאוד. אפשר להוסיף כתבלין לאוכל

0 אור 0

New member
לא בדיוק צמח

1. הכי טוב נגד גזים זה פחם (לא מהמדורה - קונים בבית מרקחת כדורי פחם - לאלו שאצלי בבית קוראים NORIT ובטח יש עוד סוגים) - בולעים כדור אחד עם מים, וזה סופח את הגזים. קיבלתי בהמלצת הרופא כשהיו לי בעיות בהריון - ופעם ב.. אם יש גזים או נפיחות קשה אני לקוחת כדור. במקרים ממש קיצוניים אפשר לקחת עוד כדור אחרי כמה שעות. 2. אמרו מעלי - קימל - זה לא לשתיה: מה שעושים זה שמשלבים אותו בבישול של מאכל שגורם לך לגזים (למשל סלט כרוב מומלץ לעשות עם קימל) 3. תה שעוזר לבעיות עיכול - שיבה.

מודולרי

New member
תה מזרעי שמיר

קונים זרעי שמיר (לא שומר ולא אניס למרות שגם להם השפעה טובה אבל פחות) חשוב לבקש זרעים שלא מצופים חומר נגד מזיקים שהוא רעיל כפית במים רותחים כשקר שותים התה שהוא טעים אבל צריך לאכול הזרעים שזה לא משהו אבל פותר הבעיה בהצלחה אבל כדאי גם לא להעמיס על הקיבה כלומר לאכול מעט כל פעם. פירות לפני ארוחה ולא אחרי שאז תוססים יכול להיות גזים מתןלעים בבטן

רוהאנדה

New member
אני אנסה להבהיר

אני מחפשת צמח שמונע הצטברות גזים ולא כזה שמטפל בהם אחרי שקרו שמעתי על השיבה הבעיה שהוא לא ממש טעים.. וכן כרגע אני משתמשת בבונג אבל הוא לא ממש עוזר, מקל מעט אבל לא מונע. אולי אין כזה שמונע? לגבי הפחם שהוזכר למעלה - יש לי אותו למיקרים חריגים אבל הוא לא טוב למשהו קבוע כי הוא ממכר ואחר כך אי אפשר בלי. בכל מקרה תודה על ההענות

0 אור 0

New member
לא - ממש לא

קימל זה מין זרעונים כאלו (בעברית יפה - כרויה) שבדרך כלל מפזרים אותם על לחם/לחמניות - תמצאי אותם בחנויות תבלינים. הם עוזרים באמת למנוע היווצרות של גזים אצל מי שרגיש למאכלים מסויימים. אבל אם הסיבה לגזים היא שונה לא בטוח שזה יעזור. האמת, שאם את מחפשת למנוע גזים - אז הדרך הכי טובה היא להתחיל ללמוד להכיר את גופך וללמוד איזה מזונות גורמים לך לגזים ולהמנע מהם.

לב לב

New member
לרוהאנדה

הגוף מדבר אלינו כשיש תופעות לא נעימות כמו נפיחות בבטן וגזים הוא מודיע לנו שהתזונה שלנו לא מתאימה לו..... כשנמצא את התזונה המדויקת לנו...... כל הבעיות יפתרו... למכונית אנחנו יודעים לתת דלק באוקטן מדויק.... על אחת כמה וכמה זה חשוב לעשות זאת לגופנו..... שמנים הם בדיוק כמו תרופה שנותן הרופא

למעלה