גזים

• פותח הנושא ylv2
  • פורסם בתאריך

ylv2

New member
גזים

בתי בת ה 6 שבועות סובלת מאוד מגזים, ניסינו מספר תכשירים הומופטים שקימים בשוק אך הם לא הקלו עליה. אחרי כל ארוחה (אני מניקה) התינוקת בוכה (יותר נכון, צורחת), מתפתלת ומאוד מתאמצת. בימים האחרונים התחלתי לתת לה לפני כל ארוחה סמיקול של טיפטיפות. נראה שהתינוקת נרגעה קצת. מלבד התפתלויות קצרות עד לשיחרור הגזים לאחר כל ארוחה, וקצת בכי בשעות אחרי הצהרים והערב, התינוקת התחילה להיות רגועה במשך היום ואפילו לישון. הבעיה היא שלפי הבנתי תכשיר הסמיקול הינו תכשיר תרופתי (לא טבעי). לא ברור לי אם יש מגבלות שימוש בתכשיר, כגון: 1) האם אפשר להשתמש בתכשיר במשך שבועות רצוף לפני כל ארוחה בלי חשש? 2) האם יש התנגשות של תכשיר זה עם תרופות אחרות, כגון אקמולי?

לפנות לרופא הילדים

כאבי הבטן והגאזים אופיינים לגיל של בתך- וגם ההתנהגות הנה אופיינית אני לא מכיר מחקר שהשווה אלו מהמוצרים הנדונים יעילים מאחר- ולעניות דעתי ונסיוני הפאקטור שעוזר הנו הזמן למרות זאת אני מכיר הרבה הורים כולל טובי חברי אשר מאמינים שתכשיר מסויים עשה את ההבדל אני מציע לא לתת אקמולי בלי להתייעץ ברופא הילדים אני לא מודע שתרופה אחת הנה יותר תרופה מאחרת ורוצה לספר לך שהמונח טבעי בו משתמשים הרבה מהמבקרים במרפאה שלי- יכול להכיל חומרים עם תופעות לואי לא פחותות ואפילו יותר משל חומרים לא טבעיים הכי חשוב להתייעץ בעל מקצוע ולא להאמין במנטרות "טבעי" שמאחריהן אין מחקר או בדיקות קפדניות של הרשויות את בעיקר צריכה סבלנות ואני משוכנע שהרופא שלך יעזור כל טוב

למעלה