גזים

שני111

New member
גזים

שלום, רציתי לשאול באילו דברים טבעיים ניתן להשתמש למניעת או הפחתת הצטברות גזים? (אני לא מתכוונת לתרופות או למשהו שמצריך מרשם רופא). תודה, שני.

גאזים

מאוד חשוב מה הגיל ומה הגורם לגאזים מציע להתייעץ עם רופא בינתיים- להוריד מוצרי חלב- בהנחה כי מדובר באי סבילות ללקטוז בלי כל קשר מציע לקחת כל יום תוספת פרוביוטית בהצלחה

שני111

New member
המשך- גזים

סליחה, לא פירטתי מספיק- אני בת 19, וסובלת מאי נוחות בבטן כבר למעלה משנה. פניתי לגסטרואנטרולוג ששלח אותי לבדיקות שונות (אולטרסאונד, גסטרוסקופיה, פסאז', נשיפה ללקטוז וכו'), אך לא נמצא דבר. כמו כן נטלתי מספר תרופות שלא הועילו. גם לקחתי כהצעתך פרוביוטיקה לתקופה מסויימת ולא עשה שינוי משמעותי. הרופא מגדיר את זה בתסמונת מעי רגיז. אני כרגע מטופלת ברפואה אלטרנטיבית וטיפול פסיכולוגי. מה עוד ניתן לדעתך לעשות? יש לך בכל זאת הצעות לחומרים טבעיים (כמו תה קמומיל שהציעו לי)? בתודה מראש, שני.

מעי רגיז וגאזים

אני שמח שנשללו בעיות אחרות ושהבדיקות היו תקינות אישית אני מציע לא לוותר על התוספת הפרוביוטיות ולהוריד עומס לקטוז במקים מסויימים ניתן להוריד עומס פרוקטוז- חד סוכר הנמצא בתירס בדובדבנים ושאר פרות היער ותאמיני או לא משמש ברוב החטיפים במתוקיעם והטעימים בשקיות צלופן אולי זה יכול לסייע כל טוב

למעלה