גזים

• פותח הנושא ana9
  • פורסם בתאריך

ana9

New member
גזים

אורית יקרה. אני לא אמא טרייה יש לי 4 ילדים ואני לבד.בעלי תמיד בעבודה.האורים שלי בחו''ל אין משפחה בסביבה ואני קצת מדוכת.הילדה בוכה מדי פעמ ,ולמרות שיש לה גזים היא ישנה כול הלילה.אני לא נותנת לא תוספות לא בקבוק ולא מוצץ.רק גליכול וציצי.יש ימים יתר קשים ויש פחות.היא נורה נהנת בחוץ. לפני שינה ,אני תמיד יצת היתה.נכון שיש עזרה יתר קל ,אבל מה לעסות.אני מחכה לגיל 4 חודשים שגזים יעזבו אותה.יש לי עוד 24 ימים.היא ילדה מקסימה וכשה לי לראות אותה בוכה.אני רק רוצה שהיא תסבול פחות.מקושי אני לא פוחדת.ועוד פרט חשוב הבת שלפניה רק שנה ו4חודשים.זה קצת קשה.תודה מראוש.

מוזמנת למפגש לה לצ'ה

את צודקת שלפעמים אין הרבה מה לעשות מלבד להמתין שהימים יעברו והיא תגדל. לפעמים זה עוזר לחפש משהו בתפריט של האימא שאולי יכול להשפיע על הגאזים. המאכל הנפוץ ביותר שתינוקות רגישים אליו הוא חלב, בכל צורותיו. אולי זה שווה לעשות ניסוי ולהוריד לכמה ימים את דברי החלב שאת אוכלת? אם את רואה שיפור, תמשיכי, כי זה יכול לקחת עד שבועיים עד חלבון החלב פרה יוצא לגמרי מהגוף שלך. את מאוד מוזמנת לבוא למפגש לה לצ'ה , אפשר גם עם התינוק הגדול! פרטים באתר www.lllisrael.org.il בהצלחה! אורית מדריכת לה לצ'ה

למעלה