גזעים

GrEeNwOmAn

New member
גזעים

מה הגזע האהוב עליכם? איזה גזעים יש בחוותכם? זה משפיע על אופיים? יופיים? -------------------------- אם יש לכם מאמרים על גזעים תעלו לפה...

niko girl

New member
הגזע האהוב עלי הוא קווטר.

בחווה שלי אין גזעים שי לנו רק סוסים מעורבים.

GrEeNwOmAn

New member
צ'ובות../images/Emo72.gif

ערבי טהור ערבי, טרוברייד ויש עוד... לוידעת... ---------------------------------------------- הקוואטר ההורס- הקוואטר ההורס סוסם של הבוקרים במערב הפרוע, הוא רץ המרחקים קצרים המהיר ביותר בעולם. אין סוס שיוכל להשיגו למרחק של רבע מייל או להתחרות באיסוף בקר. אין לי יותר כוח...

../images/Emo42.gif../images/Emo175.gif../images/Emo19.gif

מה הגזע האהוב עליכם? קווטר!
איזה גזעים יש בחוותכם? קווטר, מקומי, ערבי זה משפיע על אופיים? יופיים? wtf?!?!

../images/Emo42.gif../images/Emo175.gif../images/Emo19.gif תוספת קטנה

איזה גזעים יש בחוותכם? קווטר, מקומי, ערבי, פיינט/ו, שייר, אפלוסה, חמורות
, וזהו נראה לי

טוי בוי

New member
אני אוהבת את הטורברידים...

הגרמני הצרפתים ווהולנדים...ויש מקומים ממש טובים! לא יודעת עם זה משפיע על האופי אולי.. יש לנו די הרבה גזעיםם... ערבים קווטר טורוברידים מקומים גרמניים הולנדים פוני וולש פוני הולנדי אנדלוסי .....

פפפפפפפפפפ

אני הכי אוהבת וורמלדים, טורוברדים צרפתיים-שזה נקרא FRENCH BREED וגם אנדלוסים...
בחווה שלי יש: טורוברדים מקומיים בעיקר ערבי קווטר שייר וורמלבדים הולנדיים.. ויש גם גזע לפונים אבל אין לי מושג איזה..

אני לא כל כך אוהב עזעים טהורים...

אני יותר אוהב שילובים טובים... אני אוהב מיקסים של הקזעים הבאים...... טורבריד, אנובר ,בעיקר..... ולדעתי אם יש בסוס טיפה ערבי \קואטר זה סבבה.....

krin88

New member
אפולו הוא טורוברייד צרפתי?

מה ההבדל ? ואיך את יודעת את זה? יש לו תעודות?

אוקיי......

טורוברייד צרפתי זה לא גזע שהוא נקרא טהור כמו ערבי או קווטר.. גם הוורמבלדים למיניהם הם שילוב של גזע חם עם קר ולכן אינך יכולה להגיד שיש לך וורמבלד טהור גזע.. אותו דבר זה הטורוברד הצרפתי.. זה לא אותו דבר כמו הטורוברד מכיוון שההבדל ביניהם זה המבנה וגם הגודל.. הטורוברדים הטהורים הם בדרך לא גבוהים כמו הצרפתיים והם גם יותר צרים במבנה.. אני לא יודעת ממה בנוי הטורוברד הצרפתי אני חושבת שהוא בנוי מחצי טורוברד ועוד גזע מסויים.. המאמן שלי אמר לי שזה הגזע שלו והוא מכיר את אפולו מאז שהוא בן שנה וחצי... מה שגם הוא יודע בערך איך כל גזע נראה...

האהובים עליי:

קווטר,פלומינו,ויש גזע שאני לא יודעת איך קוראים לו שהוא שחור עם כתמים לבנים גדולים על התחת. וגם פרנשיינים ואפלוסה וטנסי ווקר הורס והפלינגרים.

Shai Felton

New member
פיינט וערבי..

אצלנו נראה לי כולם מקומיים... פפפפפ..... כפיר חצי ערבי...

למעלה