גזעי חייזרים

גזעי חייזרים

תמיד מספרים שהחוצנים הם קטנים,אפורים עם ראש גדול ועיניי חרק. האם יש עוד גזעים של חוצנים? או שרק החבר'ה האפורים מופיעים אצלנו?

Majestic12

New member
סוגי חוצנים

על-פי העדויות הריימות, ישנם סוגים רבים. השכיחים ביותר הם האפורים, ולעיתים נדירות נתקלים גם בהומנידים מסוגים אחרים, או ברפטלואידים (בעיקר כך מדווחים קורבנות לחטיפות). סוגים אחרים הם המכונים "מפלצתיים" וכ"ד. קיימות אנציקלופדיות בהן ניתן למצוא מידע נוסף. פרטים בדף הספרים באתר המרכז לחקר עבמי"ם.

a e q u i t a s

New member
עוד שאלה ....

האם על סמך גזעים אפשר לקבוע האם הם עויונים או לא

תשובה... ../images/Emo153.gif

גזעים של חוצנים זה נושא ממש לא פשוט... 1. רוב המידע הוא מעדויות של אנשים - ואנשים חשופים לכל מיני השפעות (סרטים, ספרים, שמועות, דעות קדומות וכו'). 2. אין לנו כלים מדעיים לחקור את הגזעים השונים - אין לנו מספיק מידע עליהם. 3. אין הגדרה מוסכמת של "מהו חוצן". ישנם יצורים שלא ברור אם להכניס אותם לקטגוריה של החוצנים או לא. התוצאה היא שמספר אנשים הגדירו את גזעי החוצנים עפ"י העדויות שנמצאות בידיהם. כך "אנציקלופדיות החוצנים" האלו שונות אחת מהשניה. באופן כללי - אלו הסוגים המוכרים והנפוצים:
אפורים. אלו החוצנים המוכרים ביותר. הם הנפוצים ביותר במפגשים עם בני אדם. המראה שלהם הוא "המראה הקלאסי" של חוצן (כמו שכולנו מכירים) נמוכים, צבע עור אפור, פה ואף קטנים, עיניים שחורות גדולות, ראש גדול, ידיים ארוכות וקטנות.
פלייאדיים . דומים לבני האדם, אך גדולים מאיתנו במעט. מוצאם בפלייאדת Taygeta.
הרטיקוליאנים. גזע שקרוב לאפורים. ברני ובטי היל נתקלו בכאלו חוצנים.
הענקים. נקשרים בעיקר למסורת היהודית. גובהם מעל 2.5 מטר. חשוב להדגיש שאין מקור מוסמך בנוגע לגזעים השונים. כל הסיווג לגזעים והמידע שיש עליהם הוא מחוקרי עב"מים שונים ומשונים ואין לנו שום דרך לאמת אותו.

BodyBuilder2005

New member
היי אני זוכר שהיה פעם אתר ישראלי

שפירט את כל הסוגים האלה ועוד, ממש מפורט. אתה יודע על מה אני מדבר?

כן. ../images/Emo153.gif

ישנם אלפי אתרים (חלקם בעברית) שמספקים פרטים על סוגי החוצנים. לא הבאתי לינק לאתר שכזה מכמה סיבות: 1. ישנם המון אתרים שמציגים נתונים שונים וסותרים אחד את השני. 2. רובם אתרים פרטיים קטנים - אני לא יודע מה רמת האמינות שלהם. 3. אין לנו שום קצה חוט כדי לאמת את מה שכתוב ברוב האתרים. גם באתרים עצמם לא כתוב המקור של המידע - לכן אני לא מוסר מידע שאני בעצמי לא מאמין בו. אם אתה מעוניין, אתה יכול לחפש בגוגל.

Majestic12

New member
מידע על סוגי חוצנים

אני מציע לפנות גם לאינטרנט, אבל בעיקר בספרות תמצא את התשובה. ישנה אנציקלופדייה לעבמי"ם שם ישנו פירוט מלא. המידע מופיע באתר המרכז לחקר עבמי"ם.

goldsoft

New member
עוד לא למדנו על הגזעים שיש פה......

בכדור הארץ, אתם כבר נהייתם מומחים לגזעים בעולמות אחרים...... איזה שטויות.....

royassis

New member
חיזרים

דבר ראשון מה זאת אומרת לא למדנו על הגזעים שיש בכדור הארץ ? כולנו בני אדם. דבר שני "הגזעים" של החיזרים זה לפי עדויות של אנשים שנתנו תיאורים שלהם, אי אפשר לדעת אם זה באמת אמיתי אבל לפי העדויות אפשר לבנות כמה סוגים של גזעים.

למעלה