גזענותבמישטרה ואליק רון
A a-s-inv New member 13/9/00 #4 תגיד לי זה אתה באתר של נענע? אם כן אתה וואלה דפוק בראש לך תאמין שיש כאלה בני אדם שהולכים על שני רגליים
תגיד לי זה אתה באתר של נענע? אם כן אתה וואלה דפוק בראש לך תאמין שיש כאלה בני אדם שהולכים על שני רגליים
A a-s-inv New member 13/9/00 #5 תגיד לי זה אתה באתר של נענע? אם כן אתה וואלה דפוק בראש לך תאמין שיש כאלה בני אדם שהולכים על שני רגליים
תגיד לי זה אתה באתר של נענע? אם כן אתה וואלה דפוק בראש לך תאמין שיש כאלה בני אדם שהולכים על שני רגליים
י ירון זהבי New member 14/9/00 #7 אריה עמית מפכ``ל זו התרופה בן עמי הפך למשטרה את הראש ופרפורי ההתנהגות שאתה רואה זה יגמר. סבלנות. אם לא נעלה בשאננותנו את אביגדור (ל) או את אביגדור (ק) חזרה אז אולי יחזור אריה עמית ויהיה למשטרה מפכ``ל כמו שצריך. ומה אם ניצב גנות
אריה עמית מפכ``ל זו התרופה בן עמי הפך למשטרה את הראש ופרפורי ההתנהגות שאתה רואה זה יגמר. סבלנות. אם לא נעלה בשאננותנו את אביגדור (ל) או את אביגדור (ק) חזרה אז אולי יחזור אריה עמית ויהיה למשטרה מפכ``ל כמו שצריך. ומה אם ניצב גנות
י ירמיהו New member 14/9/00 #9 אני בעד אריה עמית אין ספק, אריה עמית הוא אחד האנשים ההוגנים ביותר במערכת המשטרתית ואחד הישרים ביותר. הוא בהחלט המתאים להיות המפכ``ל הבא.
אני בעד אריה עמית אין ספק, אריה עמית הוא אחד האנשים ההוגנים ביותר במערכת המשטרתית ואחד הישרים ביותר. הוא בהחלט המתאים להיות המפכ``ל הבא.