גזענות!!)2(

ms2000

New member
גזענות!!)2(

א. מי שחושב שמלחמה היא הפתרון אז הוא טועה טעות חמורה מפני שאין מנצח ומפסיד במלחמה אלא כולם מפסידים (אפילו אם יש צד שחזק יותר מצד אחר) ב. אני משוכנע שיש אפשרות שנחיה ביחד ולא כמו שסברו אחרים הרי הנסיון עם ערביי ישראל הוכיח את עצמו במשך 52 שנה ומה שקרה בימים האחרונים היה מחאה נגד ממשלת ישראל ולא נגד מדינת ישראל והעם היהודי ומי שחושב אחרת אז הוא טועה טעות חמורה מאוד. ג. בכל צד יש גזעניים וגזענות , מי שאומר לא אז גם הוא טועה טעות חמורה : יש המון יהודים גזעניים והמון ערבים גזעניים אבל תפקידנו זה להפחית את מספר אלה שקוראים להשמדת עם בין אם הם יהודים ובין אם הם ערבים ואפילו אם הם שיח`ים שמטיפים לגזענות במסגדים. ד. עצם זה שאני מתווכח כאן איתכם מראה עד כמה אנחנו חיים זה עם זה ועד כמה יש השפעה אחד על השני . הייתי יכול ללכת לפורום בערבית אבל העדפתי להציג את דיעותי כאן כי אני חי איתכם ולא בעולם הערבי. ה. אני עוד פעם מבהיר שאין לי כל אינטרס בהריגת יהודים או רציחתם ואני מגנה כל אחד שקורא לרציחת כל עם שהוא. ו. חובה עלינו להוריד את רמת הגזענות בפורום הזה על מנת שנוכל להתווכח זה עם זה בצורה תרבותית ודימוקרטית מעכשיו ובואו נשכח את כל מה שאמרנו זה לזה ז. כצעד חיובי מצדי אני יכול להצטער לכל אחד שפגעתי ברגשותיו.

PINIZ

New member
אתה אולי מיצג את ?

להערכתי אתה מיצג את רוב ערביי ישראל ואולי גם את רוב הפלשתינאים אלא שמי ששולט אצלכם הינו האספסוף ואתם לא מעיזים לעמוד כנגדו. עד שלא יקום הרוב הדומם אצלכם ויתן קולו בכל הכח יסבול הרוב הדומם וישדלם ביוקר על שתיקתו. עורו ישנים והשמיעו קולכם.

uhatotah

New member
הם גם עומדים...

הם גם עומדים לקום כי גם להם נמאס מהמצב שמשליטים אצלם הפושעים האלו, בסופו של דבר גם הם נפגעים מהצהרות שבילתי נמנע שיהיו כוללות

PINIZ

New member
נדרשת הוכחה

אין נכון לרגע זה כל הוכחה כי הם עומדים לקום. לא נשמעה ולו זעקה אחת מפי ערבי ישראלי או פלשתינאי כי יש לנצור אש ואבן.

ירמיהו

New member
אתה אולי בחור טוב אבל...

החברה שלך האחרים הם זבל................... את כל מה שאתה כותב, (עם דברים רבים אני מסכים) תכתוב ליאסר הקטן.......

ms2000

New member
זה כן אני!!

זה כן אני וכך אני חושב באמת בלבי. אין לי קשר עם ערפאת , וכל ערבי בישראל לא רואה בערפאת כמנהיג שלו , מה שהוציא אותנו לרחובות זה רק שרון אך ורק שרון כי מסגד אלאקצא חשוב לכל מוסלמי בעולם , מתי תבין שאנחנו איננו ילדים קטנים בשביל לציית להוראת ערפאת??? אנחנו כן מזדהים עם העם הפלסטיני והכאב שלו אך אין למישהו משליטי הערבים כולל ערפאת שליטה עלינו .בשבילינו כולם ממזרים והזכרון שלנו לא שוכח אותם ומה שעשו לעם הפלסטיני.

amor

New member
יישר כח על

התנצלותך .אל תתיאש גם אם יש רבים שלא נותנים אמון בדבריך. ההתנצלות אינה יכולה להיות שלמה כל עוד אתה שומר טינה כלפי מאן דהו . שרון לא עשה כל דבר רע לערביי ישראל והוא רשאי וזכאי לבקר בכל מקום בארץ ללא כל הגבלה. אם אתה משאיר את שרון או מישהו אחר כסדין אדום , תמיד תמצא הסיבה לנגח ולהגיע גם לאלימות. לכן גישתך צריכה להיות שלמה כלפי כל היהודים באשר הם יהודים ללא הבדל בין אחד לרעהו. אני מקוה כי נפתח דף חדש ונצעד יחד לשלום אמיתי וכנה.

NP

New member
תגובה לMS

הדברים שלך נותנים קצת תיקווה אבל אולי תוכל להסביר לי מדוע אחרי הפיגועים הקשים שהיו באוטובוסים לא יצאו המוני ערביי ישראל להתפרע? הם הלא חיים פה ואזרחי ישראל? האם הדם שלנו פחות אדום? מדוע הם בחרו להתפרע כאשר המדינה במלחמה? איזה מסר של נאמנות זה לציבור היהודי. לא רק שלא מגינים על המדינה מתקיפים אותה בעת מלחמה. מה שקרה עם שרון לא מובן. לך מותר לבקר לתיירים מותר ולא אסור? אל אקצה זה המקום השלישי החשוב למוסלמים אחרי מכה ומדינה ליהודים הר הבית זהו המקום הכי קדוש. אבל שוב ממש לא מעניין אתכם.

בופאלו

New member
הם התעוורו

היי צדיק בסדום צריך להעיר אותם מה קרה להם פתאום הערבי אוהב אותנו או שזה מתחזה יש כאלה בפורומים אחרים אני לא מאמין בערבי 40 שנה בקבר

ש.....

New member
גזענות???!!!!!!!

אין פה שמץ של גזענות יש כאן שאלה של קיוםבתור אדם שמגדיר את עצמו שמאל!!!! ורחוק מהימין מרחק רב אומר לך דבר פשוט ברגע שהדבר גלש להיות מאבק קיום של דת מול דת כל השדים יצאו מהבקבוק ומה שנשאר לי ולכמה שאני מכיר לומר,אם נפתחה מערכה מלחמתית אני חייב לשמור על עצמי וכרגע אין עניין לשמאל וימין כרגע ישנה בעיה של קיום!!!!!! כי המעבר המהיר של לדת ולאום עשה את הצעד שלו אנני מדבר על ערפאת אני מדבר על התנועה האיסלמית שחרטה על דגלה מאבק בכל האמצעים לגיטימים ולא לגיטימים כדי להקים פה משטר הלכה מוסלמי , וכמו שאני מתנגד נחרצות לש``ס שהיא לא אוחזת בנשק ודוגלת רק בהטפה דתית ולצערי אין לה דין ואין דיין כמובן שהמילה דמוקרטיה פסולה בעינה כך ואפילו יותר מכך אלחם באותם אנשים שאתה מכנה אותם מפגינים לגיטימים במידה והם יאחזו בנשק ויעשו פרעות יש תשובה לאותם אנשים והיא אך ורק צבאית !!!!! ולא מליציות שמסתתרות אחרי נשים וילדים אלא פשוט צבא ומשטרה ושאף חבר כנסת ערבי שרוצה למצוא חן בעיני אותם פורעי חוק יעמוד ויספר עד כמה המאבק הוא לגיטימי זו אמנם דמוקרטיה אך לא אנרכיה מקוה שאם המסר הזה יעבור אולי אנשים יחלו לחשוב קצת אחרת

למעלה