גזר דין מוות למבצעי הלינץ

guli

New member
גזר דין מוות למבצעי הלינץ

שמחתי לשמוע כי ידו הארוכה של צה``ל הגיעה אל חלק מהחיות המהלכות על שתיים. האמת קצת התאכזבתי שלא פשוט חיסלו אותם כמו את רוצחי חללינו במינכן. הרי מתישהו ישחררו אותם בחילופי שבויים, במיוחד עכשיו לאור המציאות של ארבעה חטופים ישראליים לא הייתי לוקח בכלל סיכון לאפשרות מיקוח ומחסל אותם במיטותיהם. אבל שוב הצורך הדבילי להצטייר בעיני העולם כהומניים גבר על כוח ההיגיון. עכשיו אני קורא לשלטונות החוק שלפחות במשפט ידרשו גזר דין מוות, בדקתי ועל פי החוק זה אפשרי, במיוחד אם ישפטו אותם בבית דין צבאי ואם המצב מוגדר כעת כמלחמה איתם. כל מי שמסכים עם דעתי מוזמן להגיב כאן ואולי נארגן איזה שהיא עצומה ונשלח אותה בפקס ליועץ המשפטי לממשלה

amor

New member
היעץ המשפטי חה חה חה

מצאת על מי לסמוך. כל מה שמענין אותו זה המושב בבית משפט העליו. לא הוא זה שיעזור בענינים אלה . הוא דואג לעכוזו.

amor

New member
יש כאלה

שזקוקים מדי פעם לסטירה כדי להבין היכן הם עומדים גם אם זה לא מנהג בני אדם נורמליים כי עם חיות צריך לשנות דיסקט ורק אז הם יבינו איך לא להתנהג.

mzm2000

New member
מסכים לגזר דין מוות

חייבים גזר דין מוות לרוצחים ולמשתתפים בלינץ

הנקמה ללינץ`

אני מוכן לטפל אישית בכל משתתפי הלינץ`, מבטיח לכם שהם יצטערו שהם נולדו לעם הפלשתנאי. אם תינן לי האפשרות אני פשוט מרסק אותו, הדם שנשא בידו יבואו למצב בו הוא לא יוכל ללכת - נכות 100% כולל פגיעות בנפש ובגוף לכל חייו - תנו לי אותו ואודה על המחווה ועל הרצון לנקום את דמם של אחינו היהודים שנרצחו בלינץ` - דם קר חייבת לבוא נקמת דם כפי שאנו מצווים תודה.

eran.

New member
להחזיר להם

אני מצטרף לדעתך לפי דעתי גם אם נהרוג את כל מבצעי הלינץ` עדיין זה לא ישווה למה שהם עשו לנו המינימום שאנחנו יכולים לעשות זה להרוג אותם

r16358

New member
גזר דין מוות.

אני ממליץ מאוד לממשלת ישראל,למען יראו ויראו ולמען שלומם של אזרחי ישראל ולמען המוטיבציה הלאומית לתבוע דין מוות למרצחים אלו וליישמם הלכה למעשה.

daniel_sh

New member
גזר דין מוות

אני קראתי את הדעה ואין ספק שאני מסכים עם דעתך בנושא אני לא חושב שהרוצחים בלינץ הזיז להם בכלל מה יחשבו בעולם עליהם אני מאמין שגם אנו צריכים לחשוב כך ולהחזיר להם באותו מטבע ערפת כל הזמן אומר שאנו טובחים בהם אז בואו ניתן לו סוף סוף בסיס לעמדה זו ונראה להם מה הרגשנו באותו זמן שראינו את הנעשה בראמללה. ניתן להם להרגיש על בשרם את מה שחווינו אנו ונראה לי שהגיע הזמן שנזעזע אותם במקום שיזעזעו אותנו.

bambish

New member
צריך להרוג אותם

אני חושב שצריך לעשות להם מה שעשו לאייכמן בלי רחמים או שצריך למצוא מטורף שירטש אותם ולפני שהם ימותו להראות להם את הדם על הידים כי זה בדיוק מה שהם עשו אסור פשוט אסור לעבור על זה בשתיקה אז בבקשה ממך אהוד ברק תעשה משהו כי עד עכשיו לא עשית כלום חוץ מלגנות את הלינץ` ולומר שזה ``מעשה נפשע ואנחנו לא נשתוק`` עייפנו כבר מהשתיקה שלך עייפנו מהנסיונות הכושלים שלך לקיים מו``מ עם הרוצחים תוואי הדם האלה אתה לא מבין שעובדים עלייך בעיניים?????????

תחשוב קצת

אני איתך באופן כללי , לדעתי מגיע להם עונש מוות א ב ל וה``אבל`` הוא גדול : 1. דוקא לאור העובדה שיש לנו אנשים שלנו אצלם , הרי לא היית רוצה שישפטו את אנשינו למוות ``בתמורה`` לכך שנשפוט את אנשיהם למוות . 2. גזר דין מות לא יחזיר לנו את אנשינו . כן צריך להתעקש שאדם שיש לו דם על הידיים , ובמיוחד אלו המעורבים בלינץ , ישבו בכלא עד שירקבו , ללא תנאים הומניטריים וטובות הנאה יפות נפש שכאלה . עונש מוות לא פתר מעולם בעיות של פשע וגם לא יפתור בעתיד . עוד יש לי לאמר , אל לנו לרדת לרמה שהגיעו אליה אויבנו , אסור לנו לאבד את צלם האנוש שבנו . כל גילויי האלימות , מכל צד , ומכל סיבה הם פסולים , ולא מפני שזה לא צודק או מפני שאסור לנו לרדת לרמתם , אלא מפני שאלימות מולידה אלימות ! נקודה! בזה אנחנו חייבים להלחם !!!אלימות נוספת באיזור שלנו לא תועיל לאף אחד , ולמרות שאני בטוחה בצהל ובכוחו , ולמרות שאני יודעת שאם יתפתח המצב למלחמה , הרי שידנו על העליונה ( יחי צהל) , למרות זאת עדיף שלא לעורר את האיזור יותר מידי , מלחמה אינה טובה עבור אף אחד , אפילו לא עבור הצד המנצח .!!!!!!!!

EYAL-18

New member
ג`ולי אני איתך

ג`ולי אני איתך ואני תומך בך ורק ככה נוכל לנקום את דם אחינו היהודי

mosheh

New member
מסכים עם כל מילה

אני נאלץ להסכים עם עונש המוות כי כדי שהם יראו שגם אנחנו יכולים להרוג ולא מפחדים מהם, וגם כדי שהם יראו ואולי יפחדו מאיתנו.

קוקו*

New member
והשאר

נהג המונית שרצח את אישתו וילדיו מה איתו, כמובן מטורף. ההוא שרצח את שני ילדיו, יהודי מטורף. ויגאל אמיר, סתם צדיק פוליטי. איפה עובר הגבול של להחליט על עונש מוות? וחשבת שאולי ההרתעה במוות רק תגביר את איום הטרור, האלימות תיהיה יותר אכזרית,כי הרי מוות מובטח להם בכל מקרה. אז תעצור ותחשוב,עונש מוות עולה פה בכל פעם שכועסים. תמיד אבל תמיד זה רק לעבר מחבלים. מה עם אנסים,רוצחים בדם קר(יהודים),שודדי זקנות,רוצחי נהגי מוניות ושאר חיות רעות. לסיום חיות הדם(אדם) היו ברמאללה והשאלה היא מה עושים, לצערי זה תמיד עולה בדמים. למשפחות אין נחמה,אין סליחה,השאלה למי תעזור עכשיו הנקמה?? משתתף בצער ובכעס הנורא. הנני א-ג-ד-ה

קוקו*

New member
והשאר

נהג המונית שרצח את אישתו וילדיו מה איתו, כמובן מטורף. ההוא שרצח את שני ילדיו, יהודי מטורף. ויגאל אמיר, סתם צדיק פוליטי. איפה עובר הגבול של להחליט על עונש מוות? וחשבת שאולי ההרתעה במוות רק תגביר את איום הטרור, האלימות תיהיה יותר אכזרית,כי הרי מוות מובטח להם בכל מקרה. אז תעצור ותחשוב,עונש מוות עולה פה בכל פעם שכועסים. תמיד אבל תמיד זה רק לעבר מחבלים. מה עם אנסים,רוצחים בדם קר(יהודים),שודדי זקנות,רוצחי נהגי מוניות ושאר חיות רעות. לסיום חיות הדם(אדם) היו ברמאללה והשאלה היא מה עושים, לצערי זה תמיד עולה בדמים. למשפחות אין נחמה,אין סליחה,השאלה למי תעזור עכשיו הנקמה?? משתתף בצער ובכעס הנורא. הנני א-ג-ד-ה

למעלה