גזר כי קיפוד לא מעשן... אבל קיפוד נושך...

גזר כי קיפוד לא מעשן... אבל קיפוד נושך...

הוא אומנם לא מעשן אבל הוא בהחלט נושך, ואני חטפתי נשיכה באצבע מקיפוד שילד בן שנתיים משך לו קוץ, כיוון שהאצבע שלי הייתה הכי קרובה לפה שלו, הוא זינק עליה ונתן לי ביס... ודווקא לא צעקתי לשם שינוי חחח... כאב לי על קיפי שמשכו לו בקוץ. ואי נשמע כאילו אני חרדה מבעלי חיים, ההפך הוא הנכון חולה עליהם הם בנשמתי ובדמי... אחרי הביס של הקיפוד ;-) לילה טוב.

טיפ-טיפ

New member
מורן!!! :)

איזה חמודה.... דיברתי עם קיפי, שהוא ידיד טוב שלי...( פגשתי אותו ביין יער הקטקטים לרחוב סומסום) והוא אומר שאת מאוד ``מתוקה`` והוא נהנה לנגוס בך... ומקווה לפגוש אותך שוב ומוסר לך ד``ש...נכון שהוא חמוד? אוהבת!! טיפי. :)

רק בשביל קיפי...

רק שתדעו שאני חולה על קיפודים בכלל יש לי חמישה... כולם נדרסו או נפצעו בדרך אחרת (ושוב...) אומצו על-ידי... הם מתרבים כמו שצריך ואני ממליצה בחום על קיפוד בתור חיית מחמד! בקשר לנשיכה... זה לא ממש כואב. אני מדברת מנסיון. הדבר העיקרי שצריך להזהר ממנו אצל קיפודים זה טפילים. יש להם טונה של קרציות ופרעושים ומחלות גם... אם הטיפול לא נכון הם והמגדל עלולים לחלות ואפילו למות (!). בעיקרון חיה מאוד חמודה... ענבבבבבר...

טיפ-טיפ

New member
הודעה חמודה... :)

קיפי... חרוז לטיפי... כמה שזה חמוד... אוי, המקרה שלי אבוד... אוהבת. טיפי. :cool:

למעלה