גזר מנוקד???

only god

New member
גזר מנוקד???

שלום לכולם אני אורח בפורום הזה. נתקלתי במקרה קצת מוזר ורציתי להתיעץ. בישלתי לאשתי המתוקה מרק ירקות. מרכיבים: 1. מים 2. גזר 3. תפו"א 4. בצל 5.אבקת מרק (אסם) בסיום הבישול חלק מהגזר ששמנו היה מנוקד (מצ"ב תמונה) חלק אחר היה נראה בסדר גמור. האם משהו נתקל בתופעה המוזרה? בחרנו שלא לאכול את המנוקדים דבר שקצת הרס את הכיף מהמרק (היו הרבה מאד מנוקדים) תודה רבה לכל מי שיוכל לסייע.
 

only god

New member
גזר מנוקד? אף אחד לא שמע?

אני שואל ברצינות. זה לא מצחיק ולא נעים לראות שהגזר במרק נראה ככה. אשמח לשמוע חו"ד
 

jellyman

New member
האם אשתך זוכרת אם לפני

הכנסת הגזר - מה היה מצבו??? אני לא ממומחה (רופא....) אבל זה ניראה כאילו הגזר פשוט "נגוע"
 

only god

New member
הוא נראה ממש בסדר לפני הבישול

ואני זה שמבשל לא אשתי!!!!
 

jellyman

New member
סליחה על חוסר הכבוד ../images/Emo13.gif...לגבי זהות המבשל

אז באמת שאין לי מושג - זה לא נראה לי שיכול להווצר מבישול.... כי אז כול הגזרים היו צריכים להראות זהים אולי נפלתם על כמה גזרים סוררים
...ובאמת סליחה על "חוסר הכבוד" לגבי זהות הבשלן
LOL
 

benny99

New member
תעלומת הגזר המנוקד

שלום, אני בספק גדול מאוד אם תהליך הבישול גרם לנקודות להופיע על הגזר. אני בגישה שלגזר היה משהו מתחת לפני השטח, שאיכשהו תהליך הבישול גרם לו להראות בבירור. אני לא חושב שיש סכנה כלשהי בלאכול את הגזר הזה ואני מניח שבעתיד התופעה לא תחזור על עצמה. בן
 
למעלה