גז בצובר...

snir88

New member
גז בצובר...

מה נסגר בסוף...? "סופר-גז" הוזילו מחירים או שעדיין לא. אשמח להתעדכן. תודה

golanzuk

New member
גז בצובר - עידכון

עד לרגע זה: אילן סופר ואנוכי - חלי גולן, נסינו להחתים כמה שיותר משפחות על ייפוי כוח. החתמנו גם בפורים והשארנו טפסים לחתימה במשרדי המזכירות. עד עכשו ההענות די דלה. הבנו שקשה להגיע למזכירות ולכן יש צורך להערך אחרת. כל מי שרוצה להחתים את שכניו וחבריו מוזמן להגיע לביתי ולקבל טופס להחתמה. חלי גולן, יפה נוף 15, טל' - 9761567 4717410 -054 כמו כן אילן סופר מנסה ליצור קשר עם אבינועם שמרכז את הנושא במקומות רבים בארץ. מקוים שבזמן הקרוב נארגן מפגש. חלי

golanzuk

New member
גז בצובר - שאלה ללארי

התבקשה בקשה מפי התושבים כיצד לייעל את הפצת המסמך של החתמת התושבים בנושא הגז. קשה לתושבים להגיע למזכירות ונשאלה השאלה האם אפשר להעלות טופס החתמה בפורום ואח"כ להביא זאת אלי. לארי, אני חושבת שאתה תוכל לפתור לנו את הבעיה, לכן אשמח באם תוכל להדריך אותי או דרך הפורום, או בטלפון - 9761567

golanzuk

New member
גז בצובר - שאלה ללארי

שכחתי להוסיף ממני חלי גולן

לארי

New member
עצומה להוזלת מחירי הגז ../images/Emo27.gif

אפשר (ורצוי) בהחלט להעלות את קובץ העצומה לפורום. ניתן להעלות את הקובץ לכל הודעה חדשה שתיפתח בנושא או לשלוח אותו אליי ואני אעשה זאת. אני מציע לצרף להודעה כתובת מייל
(חלי- שלך או של המזכירות) לשם יגיעו הטפסים החתומים (אפשר לחתום ע"י הקלדת השם ופרטים נוספים אם רוצים). ההודעה תישאר בראש הפורום ותהיה נגישה לצורך החתימה. עוד שאלות או עזרה ייענו בשמחה. לארי

למעלה