גחלים של אלנח'לה

D a r k m a n72

New member
גחלים של אלנח'לה

פעם ראשונה שאני משתמש בהם קניתי רק אתמול . מישהו יכול לספר לי איך הם ? התרגלתי לגחלי סטאר אבל מעכשיו לא בטוח שיספקו אותם עוד..

lizard

New member
כן אני מכיר.

יש לי מלא (4 קופסאות של 120 גחל) שלהם. הבעיה איתם היא שבזמן עישון אינטנסיבי הם נגמרים די מהר. בעיה נוספת היא שהם די שבירים, כלומר, הם עלולים להשבר די בקלות. כשאתה מדליק אותם אל תדליק קרוב לפנים, היום היה לי אחד שכמעט התפוצץ לי בפרצוף. מבחינת טמפרטורת גחל הם לא רעים, שוב הבעיה העיקרית היא שהם נגמרים די מהר יחסית.

D a r k m a n72

New member
צודק בהחלט

אתמול שמתי גחל אל'נחלה היה טוב אבל באמת נגמר מהר... טוב לפחות הוא עולה יותר זול מהסטאר

האמת ש...

סטאר אורגינל אין בארץ בכלל ! כל מה שיש זה סתם חיקויים של השטחים ! הסטאר האורגינל יכלת לשבת איתו דקות ארוכות מאוד בטרם הוא ייגמר. מעבר לכך שהוא היה מאוד מאוד לוהט וטוב לראש. אני מתגעגע לימים ההם אז שיכלתי לקנות,חומרים בשטחים שבאו דרך ירדן מכווית וסוריה... איזו בעסה זו כל המלחמה הדפוקה הזו. הקיצר פחמים טובים אלה הסטאר,אבל תבחר כאלה שהם עבים ולא דקים,כי הם באים בווריאציות רבות. תיהנה ככל שתוכל מהנרגילה...

sgold666

New member
בגחלים של נחלה זה בדיוק

אותו גחל של הסטאר הסטאר נקרא גם דיימונד ודניאל אבל זה אותו גחל החומר הדלקה שלו מסוכן ולא כדאי לנשום אותו ואני אומר גם מנסיון זה לא נעים בתוך העיניים הגחל שהכי טוב לעשן איתו זה גחלי מנגל בלי חומר הדלקה הבעיה היא להדליק אותו בלי להתחיל לנפנף

HelloweeN

New member
במילה אחת: חרא.

יש טעם לוואי נוראי של הגחל. לא מרגישים את זה עד שמנסים את ההכי איכות: גחלי מנגל לנרגילה (מהדרים). אחרי שתנסה, תבין איכות מהי. אם כבר בגחלי מהרי-הכנה עסקינן, היית ממליץ לך על גחלי כיפה. נידקלים יותר לאט, אבל מחזיקים הרבה זמן, ויש להם פחות טעם לוואי מהסטאר הגועל נפש.

sgold666

New member
אין על גחל מנגל אבל

זה מסובך להדליק מנגל או גזיה כל פעם אני מעדיף תסטאר על הכיפה ולא רק בגלל ההדלקה

למעלה