גטו דאנס. מי מגיע היום?
Y yaarasta New member 14/7/07 #7 כרטיסים אחרונים לחלוטין ללורן היל היום בדאנס! אחרונים לחלוטין, ולא נשארו אצלי עוד הרבה לכל מי שמחכה לרגע האחרון: נשארו פחות מ- 40 כרטיסים בכל הארץ!!!!!!! 260 ש"ח 054-7667489 חפשו את הג'ינג'י עם המגבת.
כרטיסים אחרונים לחלוטין ללורן היל היום בדאנס! אחרונים לחלוטין, ולא נשארו אצלי עוד הרבה לכל מי שמחכה לרגע האחרון: נשארו פחות מ- 40 כרטיסים בכל הארץ!!!!!!! 260 ש"ח 054-7667489 חפשו את הג'ינג'י עם המגבת.
ש שיידי ראנקס 10 New member 14/7/07 #8 היה נחמד, יכול היה להיות יותר טוב אם לא התקלות סאונד הרבות והאלכוהול שנמזג לכוסות פלסטיק כה קטנות... מיקום, חייב לציין - גאוני!
היה נחמד, יכול היה להיות יותר טוב אם לא התקלות סאונד הרבות והאלכוהול שנמזג לכוסות פלסטיק כה קטנות... מיקום, חייב לציין - גאוני!
ס סוריקטה1 New member 15/7/07 #12 ../images/Emo121.gif../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif שילוב מעניין
S sundhri New member 15/7/07 #14 מה נסגר?!.... אפילו לא טיפת רגאיי או שחור? מה עם הבנות נחמה או אמסי קרולינה? יכל להיות שיא המוצלח!!
ס סוריקטה1 New member 16/7/07 #16 ../images/Emo121.gifעידן רייכלללללללל שם אותי בתוך אולפן מקליט אותי שר שיריםםםם
O O b l i v i o n New member 16/7/07 #18 עוד מישהו או שהם בקטע פמיניסטי? טיפשי.. בכל אופן יש כ"כ מעט זמרות טובות בעולם, ובארץ יש אספקה דלילה ביותר. מי מהן אפילו בכיוון של להיות מספיק טובות אפילו כדי רק לחמם את לורן היל? סביר להניח שבהופעות חימום אני אקרא ספר. --_--"
עוד מישהו או שהם בקטע פמיניסטי? טיפשי.. בכל אופן יש כ"כ מעט זמרות טובות בעולם, ובארץ יש אספקה דלילה ביותר. מי מהן אפילו בכיוון של להיות מספיק טובות אפילו כדי רק לחמם את לורן היל? סביר להניח שבהופעות חימום אני אקרא ספר. --_--"