ג'טרו טל 25.8

85balerafon

New member
ג'טרו טל 25.8

שלום, מישהו אולי ראה איפושו רשימת שירים משוערת להופעות??? ולא באתר הזה: http://mitkadem.homestead.com/files/events/jethrotull2007/ זה פשוט לא נראה לי הגיוני - יותר מידי שירים חדשים\לא מוכרים...

Bridorok

New member
אני מאמין שהסטליסט יהיה שונה...

אם כותבים ביוטיוב jethro tull 2007 אפשר לראות גם הרבה שירים שאין ברשימה לדוגמא.. אני בטוח שהם ינגנו פה סטליסט מצוין בשביל הקהל, לא יכול לחכות כבר :)

85balerafon

New member
מקווה שאתה צודק

אני מקווה שהם יתנו יותר מהאלבומים הראשונים, את STAND UP למשל אני אוהב ממש והם לא עושים שירים ממנו בהופעות כמעט בכלל. מקווה שהם לא עובדים על משו חדש כי זה סתם יהיה מיותר לנגן את זה בהופעה....

FunkyMonk

New member
הם הופיעו בישראל כל כך הרבה

שאני לא רואה למה תהיה להם סיבה טובה לעשות רק להיטים/מוכרים.

boazrush

New member
תשמע - אני לא אופטימי.

הייתי בשלוש הופעות. ב 92 היה נהדר - המון קטעים מאקוולונג ומט'יק אס ט בריק. ב 99 (נדמה לי) - ישבתי מאד רחוק - זה לא כיף, ומשהו שמן ומעצבן לידי התעקש לשיר יחד עם אנדרסן. אבל מה, המון שירים מסטנד אפ ! ממש המון, הוא כנראה מאד אוהב את התקליט. בפעם האחרונה שהם היו - לא הייתי - אך אחותי הקטנה סיפרה שמלא שירים היו לא מוכרים ומה שכן היה בוצע לא טוב. בקיצור... אני מאד מתלבט.

pinprick

New member
ב2003 או 2004

או בקיצור- בפעם האחרונה שכל הלהקה היתה פה היו לא מעט שירים לא מוכרים (חלקם לא מרגשים במיוחד) וכלמיני שירי סולו של הקליזן או חברים אחרים בלהקה. ממה שאני זוכרת מההופעה הזו, היה קטע קצת משעמם. אבל ההתלהבות במוכרים מפצה.

dfl

New member
יש סיבה לחייך

ההופעה האחרונה בישראל - רעננה, ספטמבר 2006 - הייתה הטובה ביותר של JT שראיתי אי פעם. סיבוב ההופעות הזה, עם כנרת, אמנם לא כולל הרבה קטעים ישנים, אבל מעניק לקהל חוויה מוסיקלית נפלאה. זכיתי לראות את הכנרת הראשונה בפורמט ההופעה הזה, בתחילת 2006, Lucia Micarelli, שהייתה מעולה. הבאה אחריה (שביקרה בישראל) Anne Marie Calhoun הצליחה אפילו לעלות על קודמתה, כך שאפשר להניח שאנדרסון יודע לבחור את השותפות שלו לקדמת הבמה. יכול להיות שילדים שרק עכשיו התוודעו ללהקה, לא יתלהבו, אבל לחובבים ותיקים יש סיבה לפתח ציפיות גבוהות.

Bridorok

New member
הכנרת תגיע גם הפעם?..

ועוד שאלה חשובה:מרטין בר מגיע איתו בטוח?..

dfl

New member
לא בטוח, היא לא השתתפה בכל סיבוב ההופעות

http://www.ministry-of-information.co.uk/setlist/07b.htm - פירוט הנגנים והשירים בהופעות של הלהקה בחדשים האחרונים. ולגבי מרטין בר, אני לא כ"כ מבין למה זה חשוב, אלא אם אתה קרוב משפחה שלו, או שהוא הבטיח לך משהו מהדיוטי פרי.

pinprick

New member
אני לא בטוחה

ההופעה האחרונה לא היתה (וגם לא הוגדרה) הופעה של ג'טרו טול, אלא של איאן אנדרסן בלבד. (אולי הצטרפו נגן שניים מהלהקה, אבל זה לא פורסם ככה). כך שהסטליסט הוא קצת שונ, וגם אופי ההופעה. שלא נדבר על הרכב הנגנים שהוא שונה לחלוטין (סימפונט רעננה למשל..) אני כן מסכימה עם הקביעה שזו הופעה מעולה- אמנם לא הייתי אבל יש לזה דיסק. והוא בהחלט מומלץ. (להורדה בפרד הקרוב לביתכם).

Rapid נאור

New member
הפרד זאת שיטת ההורדה של 2004 גג...

מזמן השימוש בפרד, קאזה, איימיש, ואפילו סולסיק הפך למיותר.

pinprick

New member
צודק..אני אישית משתמשת בסולסיק או ברפידשייר..

אבל משתדלת לא להשתמש יותר מדי...

FunkyMonk

New member
אני משאר שהוא התכוון ש

uTorrent, Bitorrent, Azureus, ודומיהן, הן השיטות החדשות.

Rapid נאור

New member
את האמת....

אינ מוריד מסיטרורנט רק סדרות (לרוב) את רוב המוזיקה שאני מוריד זה מאתרים. אז היא צדקה שהיא אמרה ראפידשייר.

לפי מה שכתוב במתקדם, אגרול תחמם

בשלוש ההופעות.... בשביל מה צריך מופע חימום? אני חמה על ההופעה הזאת כבר ארבעה חודשים!
ומרטין באר אמור להגיע, זה סבב הופעות של הלהקה כולה, ומרטין הוא חבר בלהקה. הלוואי והיו עושים יותר שירים מתקופת סטנד אפ ובנפיט, אבל אני חושבת שהיה נשבר לי הלב לשמוע את איאן שר אותם... בבנפיט הקול שלו נשמע מושלם, בתקופה ההיא הוא נשמע במיטבו, אני תוהה איך הוא יצליח לשיר היום שירים כמו NOTHING TO SAY או SOSSITY YOU'RE A WOMAN...

Bridorok

New member
זה חדש לי שהם מחממים..

נחמד.. מקווה שיהיה טוב:) (עוד פחות מחודש ואואואואואוואואואואואוא) הנה דוגמא טובה לשיר ישן שלהם שהם עשו בהופעה ב2005.. Hymn 43 http://youtube.com/watch?v=MWA9q7xrFPQ הם מתחילים אותו בצורה שונה ומעניינת ובאמצע מתחילים אותו שוב בצורה הרגילה והכבדה, השירה של איאן באמת כבר לא במיטבה.. אבל בחירה יפה של שיר.

Rapid נאור

New member
בוא נגיד ככה...

קנית כרטיס? אני כבר קניתי. אף אחד לא הולך להחזיר לי כסף, ואני בטוח שלא הולך לפספס את זה, אז זה כבר לא ממש משנה מה הם יעשו, רק להיות שם ולנסות להנות מכל רגע. תהיה אופטימי.

למעלה