גיאוגרפיה באוניברסיטה?

BKFiR88

New member
גיאוגרפיה באוניברסיטה?

סיימתי את התיכון בהצלחה עם 5 יחידות לימוד בגיאוגרפיה. והודות למורה שלי ולגיאוגרפיה עצמה, המקצוע נכנס לי לראש דיי חזק נניח שאני אלמד גיאוגרפיה במסגרת אקדמאית מה אני יכול לעשות איתו אחרי זה? חוץ מלהיות מורה לגיאוגרפיה...? (ואני לא אומר שלהיות מורה לגיאוגרפיה זה כל כך רע...)

ברוך הבא לפורום ../images/Emo140.gif

בעבר דנו פה בנושא זה, אשמח אם תוכל לעשות חיפוש ולקרוא מעט ממה שכבר נכתב. במידה ולא תמצא או שיעלו שאלות נוספות, אנא אל תהסס לשאול ונשתדל לענות. ומילה נוספת, גיאוגרפיה לומדים באהבה או לא לומדים בכלל.

BKFiR88

New member
ברוכים הנמצאים

את יכולה לתת לי מילות מפתח לחיפוש כדי שאמצא ממה שכבר נכתב? תודה :)

כל כך יפה כתבת על תרומת מורתך

זה נעים ומחמם את הלב. קראו לה במקרה טלי?

BKFiR88

New member
לא...

למורה שלי לשעבר (הלוואי שעדיין הייתי תלמיד תיכון) קוראים לימור ואיכשהו היא הצליחה להעביר לי את האהבה\האובססיה\ההתעניינות\החיבור לגיאוגרפיה, ומאז כל המודעות התפיסה והחשיבה שלי ברוח הגיאוגרפיה אגב, אני מבין מזה שאת מורה לגיאוגרפיה?

כן צדקת. אני נושמת אוהבת ומלמדת גיאוגרפיה

כבר 25 שנה.
השבוע הייתי בחוג לגיאוגרפיה בתל-אביב, יום עיון לרגל זכייתו של פרופ' אלישע אפרת בפרס ישראל. הרגשתי נפלא בקהילת הגיאוגרפים.
אנשים נחמדים ופשוטים מלח הארץ ואוהביה.
האזנתי למובילי הכותבים: ברוור, מנשה הראל, קרטין, חומסי, רומן מיכאל, ביגר, פוצ'טר, סערוני, גרייצר. מכיר את השמות? ממליצה לך להצטרף. בהצלחה!

אני מכירה ../images/Emo6.gif

למדתי אצל רובם !!!! קרטין, ביגר, פוצ'טר (היה מדריך שלי בתנועת נוער
) וגם גרייצר. חומסי את מתכוונת לראסם חמאייסי מחיפה? אם כן, גם אותו מכירה.... סתם נידחפתי לשירשור, אתם לא כועסים, נכון?

BKFiR88

New member
לצערי אני לא מכיר...

חוץ ממשה ברוור וגם זה רק מהאטלס :| אני אשמח לשמוע עליהם או לקרוא חומרים שלהם... איך אני יכול להיות יותר מעורב בקהילה הזאת של הגיאוגרפים?

BKFiR88

New member
25 שנים זה הרבה...

אגב שתדעי שבתור מורה לגיאוגרפיה זה מאוד חשוב שתנסי להעביר את הגיאוגרפיה לתלמידים לא רק מבחינת החומר לבגרות אלא כמו שהמורה שלי העבירה לי את זה, זה משנה את החשיבה וזה עוזר להבין את החומר הרבה יותר טוב :) מורים להיסטוריה, ספרות, תנ"ך, לשון, מתמטיקה (ושאר מקצועות חסרי נשמה)
(למעט במקרה שלי שיש כמה יוצאי דופן) מורים לגיאוגרפיה

אתה צודק! זה לא ישמע צנוע

עד היום אני פוגשת תלמידים שהם הורים או בוגרים בגילךאים שונים והם מזכירים לי אמירות יפות ששמעו ממני ונחרטו בזכרונם. רוצה לראות את האתר עם כל החומר שכתבתי וארגנתי לכיתות שלי?

../images/Emo222.gifבבקשה קבל... גלובוס|

המון עבודה מקצועית ושפע הנאה. בצד הטכני יש חי סיוע של נטליה. התכנים, המשימות המתוקשבות עצמי הלמידה המושגים הכל שלי. שוטט באתר יש המון בכל תחום. מה דעתך?

למעלה