גיא בהופעה של שלמה ארצי..
ל ליטלוש חולה על גיא New member 14/1/08 #5 תמונות מהממותת חח מזל טוב לגיא ונעמה!! קלולול מאיפה את לוקחת? אהבתי את זאת חח<
מ מוגי האחת New member 14/1/08 #4 יהה איזה חמוד הוא..../images/Emo9.gif../images/Emo66.gif אבל הוא חייב להיסתפר דחוף.. או שהוא מגדל שיער לפני החתונה.. חח.. אם הוא רוצה הוא יכול לבוא להיסתפר אצל אמא שלי.. היא תעשה לו הנחה.. תודה על התמונות...
יהה איזה חמוד הוא..../images/Emo9.gif../images/Emo66.gif אבל הוא חייב להיסתפר דחוף.. או שהוא מגדל שיער לפני החתונה.. חח.. אם הוא רוצה הוא יכול לבוא להיסתפר אצל אמא שלי.. היא תעשה לו הנחה.. תודה על התמונות...
ל ליטלוש חולה על גיא New member 14/1/08 #6 הפךך הכי יפפה ככהההההה ח כמה שאתן לךא מביותת ונעמה מהממת!!
ל ליטלוש חולה על גיא New member 14/1/08 #8 דרך אגב הייתיי לוקחת לנעמה תחולצה חיחיח חיחיחיח אהבתי את חולצה
S SAPIROS5 New member 14/1/08 #10 אוריאן תודה על התמונות חחחח למה גיא אוכל פופקורן הוא אמר שהוא לא הולך כל מיני שטויות חח שיהיה לו לבריאות,בתאבוןן) וליטל אני הייתי מוכנה להחליף את נעמה בכלל לא רק את החולצה חחחחח
אוריאן תודה על התמונות חחחח למה גיא אוכל פופקורן הוא אמר שהוא לא הולך כל מיני שטויות חח שיהיה לו לבריאות,בתאבוןן) וליטל אני הייתי מוכנה להחליף את נעמה בכלל לא רק את החולצה חחחחח
ל ליטלוש חולה על גיא New member 14/1/08 #11 חחחחחח גאמניי בשמחחההההה../images/Emo6.gif חחחחיחיחיחיח בשמחה היתיי מחליפה את נעמה והולכתתתתתת עם גייא החתתיךך חח חיחיחחי
חחחחחח גאמניי בשמחחההההה../images/Emo6.gif חחחחיחיחיחיח בשמחה היתיי מחליפה את נעמה והולכתתתתתת עם גייא החתתיךך חח חיחיחחי