גיא מצטער שלא שירשתי

אביעד21

New member
גיא מצטער שלא שירשתי

אבל לא היה לי זמן כל כך השבוע (חג אתם יודעים . . .) ולכן החלטתי במחי הודעה אחת לנסות להגיב על כמה הודעות. אז קודם כל מז"ט לכל החברים החדשים שהצטרפו(איך שהפורום גדל במהירות)ברוכים הבאים לפורום. מז"ט גם לכל מי שהיה לו יומהולדת השבוע (בלו לגון וטל קר)
בקשר לדיון הציאטים, מדי פעם עולה לאויר עוד שאלה קיומית על הצ´אט והקהילהאו במילים אחרות מה בעצם אפשר לפגוש שם. אז גיא יש לך פה הצעה לנושא לסקר הבא שלך. בקשר להצעות על סקס מפי אלי פלס, אני מסכים איתך שצריך להזכיר לכולם (גם לזקנים שביניינו לא לשכוח לשים
תמיד, אבל נראה לי קצת לא במקום השאלה על חומרי הסיכה. זה דבר שמגיע מנסיון (לא חסר אנשים שילמדו אותך את זה)ולא ממאמר בפורום. ל FRESH FRUIT אני רוצה למסור
גדול על כל מה שעבר עליו, אבל חבל שאתה לא מדבר איתם למרות שהם הבינו שהם טעו. אבל השאלה הגדולה היא של טרמפיסט: האים זה היה שווה את כל זה? וכמובן תודה ל DODOBIRD על ההשקעה העצומה בשבילנו. טוב אני לא העלה אותכם בשאר דעותי כי זה סתם יהיה ארוך ומציק להודעה אחת לסיום שוב פניה לגיא, הועלתה הצעה ואני לא גיבשתי דעתי עליה, אבל בכל זאת החלטתי לשאול האם אפשר לארגן פגישת כל חברי הפורום (יותר נכון רובם) מחוץ לכותלי האינטרנט?

dodobird

New member
אביעד יקירי../images/Emo9.gif

באיזה השקעה מדובר בדיוק? בברווזון? הממ... חכה... u ain´t seen nothin´ yet ואני מתכוון מילולית אבל מה עוד יש לי לעשות כאן בעבודה בשעות האלה...? כשסגרו לי את הצ´ט (לא באופן מכוון, זה אחד מחסרונות ה-firewall
) ולקרוא כבר סיימתי (המנדולינה של קפטן קורלי- אגב- ספר מקסים, כדאי לכם, ולמי שממש חייב- כן, יש שם גם הומו
) אגב- לגבי פגישת פורום- נראה לי שרוב האנשים כאן מכירים אחד את השני ונפגשים בפורום זה או אחר (תקנו אותי אם אני טועה) אם מישהו רוצה להנעים את זמני במשמרת אתם מוזמנים להשאיר כאן הודעה, למרות שאתם עדיין לא מכירים אותי! אני.. יכול להיות משעשע... honest... someone? please??

dodobird

New member
אבל אנשים...../images/Emo136.gif

איך נראה לכם? יכול להיות מרתק

MARMELAD

New member
יכול להיות בהחלט מרתק.

אבל אני.... רוצה להשהות עוד קצת את הפגישה הגדולה. השאיפה שלי היא שלפגישה תגיע כזו כמות של אנשים - שהעיניים יתבלבלו. ולכן הפורום צריך עוד קצת לגדול. מנסיוני הדל - פגישות פורום יכולות להיות מעולות - ויכולות להסתיים בקטסטרופה. אני עוד לא בטוח שהפגישה תהיה נהדרת. אז בוא נחכה עוד קצת. ולי דווקא יש רעיון אחר - לעשות מפגש של כל אשכול גאווה. בנים בלבד, נשים בלבד, גאווה, זהות מינית. להרים פרוייקט ענק. יכול להיות קטע היסטרי. אבל בשביל זה צריך קצת יותר ארגון מלקבוע מקום ושעה. אז תן זמן - והכל יסתדר אט אט. (חוץ מזה.. שאם אתה רוצה לפגוש מישהו ספציפי..... אתה לא תהיה הראשון שעושה את זה- ובכלל - חצי מחברי הפורום כבר הפכו לחברים במציאות
)

dodobird

New member
מצב הזוי אחרי לילה../images/Emo11.gif

תמיד אחרי שאני עובד לילה אני במצב כזה... במיוחד אחרי שאני נסחף למעמקי הפורום (יואו- הבנאדם משועמם מוות D-: ) אני פשוט קורא כאן הודעות של אנשים שנשמעים לי דפוקים... מפגרים אבל אופטימים... בקיצור- מקסימים אחד אחד. כבר יצא לי להיפגש עם איזה תפוצ´יפס אחד כאן, היתה שיחה (אני מדגיש, שיחה
) אחת ועוד המשך מצחיק ומשעשע כאחד. אני אשמח לפגוש הרבה אנשים כאן. בגלל זה תמכתי בדעתו של אביעדינו. טוב, אני חייב לזוז- עוד מעט יגיעו אנשים... כן כן, אני בארון בעבודה (בערך)

dodobird

New member
רק עוד דבר קטן- משנה תורן

טוב זה לא ממש חרוז אבל ניחא. פשוט יצא לי להבין שיש כאן אחים בדם בפורום- האם אמת הדבר? אם אכן כך הוא, האם יואילו הנשמות הטובות כאן להפנותיני, בור צעיר פעור שכמותי, לדיבור על העניין אם היה, ואם לא היה- משנה- איך זה עובד? מבחינת הורים, מבחינתכם אתם... אם אחי הקטן (הוא בן 15, אני בן 23) היה הומו (הוא לא) זה היה נראה לי מוזר קצת... לא?

MARMELAD

New member
אני, משנה תורן, ומומין - אחים.

אבל למען הדיוק אנחנו אחים מאומצים ולכן אין קשר דם ואפשר להז***ן.

MARMELAD

New member
אימצנו אחד את השני וירטואלית...

חוץ מזה לא ידוע לי על אחים - חוץ מלוק ועמית שלא נכנסו לכאן כבר די הרבה זמן.

עמית@

New member
אוי יקירי- אנחנו פה (אני לפחות)

אחי היקר קבור עמוק בקריירה הצבאית העלומה שלו, בקושי מגיע הביתה, אבל אני יודעת שהוא קורא (אחרי הכל- לשכנע אותו לכתוב היה מספיק קשה
) אני קוראת, אבל לא תמיד יש לי מה להגיב (מה גם שאני בד"כ בעבודה, וקצת קשה לכתוב כשמאוחרייך אנשים רבים שמדי פעם בוהים לך במחשב) אנחנו אחים- אבל אני סטרייטית ולוק בארון (טוטאלית) אמא פסיכולוגית שתקפוץ מהגג אם תדע (אני כבר מחכה שהוא יאזור אומץ ויספר לה
) ואבא נהדר שכנראה יסופר בקרוב. כך שאנחנו די חיים בתוך עצמנו. אבל כל זאת אם יש שאלה אני אשמח לענות (וגם לוק אם ייכנס לכאן בסופ"ש) עמית

MARMELAD

New member
אני נורא שמח לראות שאת כאן ../images/Emo13.gif

אז עכשיו אני רגוע ... יום טוב..!

למעלה