גיא מצטער שלא שירשתי
אבל לא היה לי זמן כל כך השבוע (חג אתם יודעים . . .) ולכן החלטתי במחי הודעה אחת לנסות להגיב על כמה הודעות. אז קודם כל מז"ט לכל החברים החדשים שהצטרפו(איך שהפורום גדל במהירות)ברוכים הבאים לפורום. מז"ט גם לכל מי שהיה לו יומהולדת השבוע (בלו לגון וטל קר)
בקשר לדיון הציאטים, מדי פעם עולה לאויר עוד שאלה קיומית על הצ´אט והקהילהאו במילים אחרות מה בעצם אפשר לפגוש שם. אז גיא יש לך פה הצעה לנושא לסקר הבא שלך. בקשר להצעות על סקס מפי אלי פלס, אני מסכים איתך שצריך להזכיר לכולם (גם לזקנים שביניינו לא לשכוח לשים
תמיד, אבל נראה לי קצת לא במקום השאלה על חומרי הסיכה. זה דבר שמגיע מנסיון (לא חסר אנשים שילמדו אותך את זה)ולא ממאמר בפורום. ל FRESH FRUIT אני רוצה למסור
גדול על כל מה שעבר עליו, אבל חבל שאתה לא מדבר איתם למרות שהם הבינו שהם טעו. אבל השאלה הגדולה היא של טרמפיסט: האים זה היה שווה את כל זה? וכמובן תודה ל DODOBIRD על ההשקעה העצומה בשבילנו. טוב אני לא העלה אותכם בשאר דעותי כי זה סתם יהיה ארוך ומציק להודעה אחת לסיום שוב פניה לגיא, הועלתה הצעה ואני לא גיבשתי דעתי עליה, אבל בכל זאת החלטתי לשאול האם אפשר לארגן פגישת כל חברי הפורום (יותר נכון רובם) מחוץ לכותלי האינטרנט?
אבל לא היה לי זמן כל כך השבוע (חג אתם יודעים . . .) ולכן החלטתי במחי הודעה אחת לנסות להגיב על כמה הודעות. אז קודם כל מז"ט לכל החברים החדשים שהצטרפו(איך שהפורום גדל במהירות)ברוכים הבאים לפורום. מז"ט גם לכל מי שהיה לו יומהולדת השבוע (בלו לגון וטל קר)