גיא פניני במכבי ואתם שותקים?

OrEl74

Well-known member
מנהל
גיא פניני במכבי ואתם שותקים?

הייתי בטוח שיש פה המולה סביב הנושא הזה. מה אתם חושבים על זה? בעד? נגד? את מי נשנא עכשיו?

נמשל

New member
פשוט לא יאומן

לא מבין לחלוטין את ההחתמה הזו. השחקן הזה ממאיס את המשחק, שחקן כל כך לא הוגן, כל כך לא ספורטיבי. כל כך לא מתאים לרוח המכביסטית. אז נכון, לא כל שחקני מכבי לדורותיהם הם טליות שכולן תכלת, וגם נדב הנפלד הסתבר היה נודניק לא קטן שצבט והרביץ בלי שראו, אבל פניני? פניני? פשוט לא מבין מה עובר על מכבי. זה שחקן שאפשר לחיות מעולה גם בלעדיו.

orenmary

New member
הוא חתם באופן סופי?

אם כן נשגב מבינתי להבין את ההתנהלות של מכבי

יו45

New member
זו החתמה הרבה יותר סבירה מגרין

שחקן עם אופי מגעיל אבל עם הרבה כדורסל, שיוכל לתרום למכבי לא מעט בתור ישראלי.

TheWhiteTigris

New member
"גיא פניני מת"

לא רוצים שחקן מגעיל ופרובוקטור. כמו שלא רוצים את אבוקוף וטועמה המחבל במכבי, כך לא רוצים שחקנים שהדבר היחיד שיודעים לעשות זה פרובוקציות בשקל. פניני - אל תבוא. לא רוצים אותך! אתה מתאים להפועל - לוזר, פרובוקטור ובכיין!

bnbn100

New member
גועל נפש מצד ההנהלה

שהחליטה להחתים את פניני,אחד השחקנים המגעילים שיש.אני לא מבין את ההנהלה בזמן האחרון החתמות של שחקנים שלא צריכים להגיע למכבי.לפחות זה לא השנה וזה רק שנה הבאה אבל אם הוא יגיע צריך לעשות משהו כי אחד השחקנים השנואים של אוהדי מכבי לא צריך להגיע למכבי תל אביב.

Rta

New member
פשוט החלטה גרועה

החלטה זוועתית של ההנהלה. גיא פניני המתחזה והבכיין הוא של הגועל ולא שלנו. פשוט החלטה גרועה להביא אותו כל כך שונאים אותו ועדיין מביאים אותו? הוא פשוט לא מתאים למכבי האימפריה הוא שייך להפועל הלוזרים.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אני אומר (ואתם תשנאו אותי כל כך)

שגיא פניני עוד יהיה אחד מהסמלים של מכבי בשנים הקרובות.

יו45

New member
אתה מבלבל בין מכבי להפועל

ההחתמה של פניני היא סבירה כמו שכתבתי למעלה , אבל סמל במכבי הוא לא יהיה . מכיוון שבמכבי הסמלים הם בדרך כלל שחקנים בעלי תרומה מקצועית יוצאת דופן (לא יקרה) , נותנים הכול בשביל הקבוצה(קיים) והחשוב ביותר בעלי אופי נוח כמו פארקר וניקולה , פרבוקטורים לא הופכים לסמלים במכבי ,ואל תביא את שארפ כדוגמא כי זו בדיחה ממש לא מצחיקה.

Thierry Henry

New member
אני גם חושב ככה.

הוא עומר כספי רק צעיר יותר ואולי כרגע גם טוב יותר. יש לו עבר מלוכלך שיפריע לו, אבל אם באמת יושאל לשנה בחול אני בטוח שזה בדיוק מה שיאפס לו את הראש ואוהדיי מכבי ידועים בזכרון קצר.. 2-3 נצחונות שהוא יככב בהם והופ, הוא יהיה כוכב גדול ומשם הדרך למעלה תהיה תלוייה רק בו.

נמשל

New member
רק אם יאפס את הראש

מר פניני בראיונות שלו התיחס בעיקר לזה שהוא עובר מאדום לצהוב ובגלל זה קשה לאוהדים. לאוהדים קשה כי הוא שחקן אגרסיבי, שלא בוחל בשום אמצעי. ומצטער, גם כששחקן מכבי ותיק מתנהג בבהמיות לקהל היריב, כמעט שובר לשחקן את הגב בעבירה מאחור, או סתם מאבד מומנטום לקבוצה בגלל עבירה טיפשית או פרובקטיבית, גם אז אנחנו נגעלים ומתעצבנים. פחות אכפת לי אם הוא ידבק לשחקן, יטריף אותו. רק שלא יתעסק עם הקהל של היריבה, שיתעסק בכדורסל נטו שנת צינון יכולה להועיל לו

שימי1984

New member
לפי דעתי גיא פניני החתמה מעולה

גיא פניני שחקן שנותן את הנשמה לקבוצה שהוא משחק בה, אם הוא מחוייב לקבוצה אז הוא מתחייב עד הסוף, אפילו אם צריך להרביץ ליריב במסגרת המשחק זה טוב למכבי.. חבל שהחתימו אותו רק לשנה הבאה הוא היה מרביץ ליותם הלפרין וויצ'יץ' באחד מהמשחקים של היורוליג על זה שעזבו את מכבי בכזאת חוצפה חחחח...

ilovenewyork

New member
אולי ישלחו אותו לקבוצה שתחנך אותו

ומקסימום אם יראו עוד שנה שהוא לא אטרקטיבי מבחינת האוהדים ישלחו אותו לקבוצה אחרת באירופה ויקבלו עליו כסף

החתמה בסדר

מקצועית הוא שחקן טוב. רק שיתנהג כמו בן אדם ולא יעשה עבירות כמו זו שעשה על אליהו. ובכלל, שיתנהג כמו בן אדם. כדאי לו.

Carmelo Anthony

New member
רק עכשיו ראיתי את זה....

אני מאד עצבני על זה, אני לא סובל את השחקן הזה!

TheRasmus

New member
לא סובל את השחקן

אבל נראה, אולי עונה באירופה תוציא ממנו את הגועל שהראה בירושלים.

למעלה