גיא שמי מבקר סרטים??

yuvalb24

New member
גיא שמי מבקר סרטים??

היום ראיתי בוואלה ביקורת על הוסטל והכותב היה גיא שמי אם מישו יודע על זה משו אז שיכתוב

וודאי וודאי

הוא כותב בעיתון של האוזן השלישית על סרטים וגם בוואלה. מבקר סרטים.

בתור עובד, כן, אבל

אולי בתור כתב בעיתון שלהם לא? מי יודע. נחכה שמלקט תתחבר שוב ועד אז אפסיק להגיב על דברים שאני לא מבינה בהם

הוא עובד במשרדים

הוא כבר לא עובד קופה. עובד למעלה עם מיקי המנהל. זה יהיה מוזר אם הוא יעזוב את האוזן בהתחשב בעובדה שהוא עובד שם כבר 8 שנים

מממ..

אז צריך לתקן בביוגרפיה באתר העיזים, כתוב שהוא הפסיק לעבוד שם.:) נדבר עם מנשה (כותב הביוגרפיות) ונתקן

בלדד השוחי? זאת אני

סתם. נסה אותי. תן לי משהו שאני לא מבינה בו כדי להוכיח לכם שאני בנאדם, ולא סתם בנאדם, בנאדם טיפש ברוב המקרים. יאללה. שאל שאלה קשה

42

סתם. יש לי מהות חיים שפיתחתי עם השנים. הרי אין ספק - אנחנו כאן כדי להתרבות. למה אנחנו צריכים להתרבות ולשמור על המין האנושי חי בכדור הארץ? זאת כבר פלספנות מיותרת וחופרת יותר, זאת השאלה הבאה ולא נתבקשתי לענות עליה. אם כך, ברגע שבחורה מקבלת מחזור היא צריכה להתרבות עד להפסקתו, שגוררת מוות. בצורה כזו נהגו עד ימי הביניים לערך, בכפרים לא-מתורבתים. עם השנים הגיעה התרבות, שאיתה אני מסכימה באומרה שאנחנו לא פרייארים. להתרבות? סבבה, אבל תנו לנו לעשות את זה בסטייל. התפוצצות אוכלוסין תביא למטרה ההפוכה ולביטול מהות החיים, לכן כבר בקושי ניתן למצוא משפחות מרובות ילדים בקרב האוכלוסיה המערבית המתורבתת- ולא ניכנס לדת ולחרדים עכשיו. אוקי, להתרבות - סבבה. אמא בגיל 14 זו אמא גרועה. זו ילדה בעצמה. הגיל האידאלי להתחיל הוא, נניח, 25. מה עושים במשך 25 שנה עד שמקימים משפחה? (הערת ביניים - שימו לב שאחוז ההתאבדויות גבוה פי כמה וכמה בקרב בני נוער רווקים ונטולי-ילדים מאשר אצל הורים) מכינים את השטח. מתחנכים, אם כדי להיות מתורבתים ואם בשביל המטרה האמיתית - כסף. הרי כדי שהילדים יגדלו, הם צריכים לאכול, ואוכל עולה כסף. די.וי.די זה מותרות. אוקי, אז מה עושים בשביל להשיג את הכסף הנכסף? מכאן התפתח מסלול החיים הקונפורמיסטי הידוע, אולי לשמצה ואולי לא. גן, שמכין לכיתה א'. בית ספר יסודי, בית ספר תיכון - צבא, במדינות מסוימות , כדי לשמור על חיי הילדים וההורים, וגם כדי להתחשל יותר, להתבגר ולהתחזק לקראת הקשיים שבחיים. טיול של אחרי הצבא, להרגע קצת ולנשום בשקט, להנות מהרגעים הקטנים שלפני המשימה הגדולה. אוניברסיטה, כי קשה להשיג עבודה בלי תואר , והנה - קריירה, שמכניסה קצת הרבה יותר משכר מינימום - שיהיה ניתן לרכוש קורת גג לאישה ולילדים. אה כן, אישה. מין מצא את מינו והזכר והנקבה האנושיים מקיימים יחסי מין (זיון שמיימי , אם לצטט את מלקט פלכת), חתונה - כדי למנוע פגיעות נפשיות וקנאה מיותרת - והופס! ילדים! ויש להם קורת גג, ואוכל, תנאים בסיסיים כדי לגדול בשקט - עכשיו המשימה היא לגדל אותם. החיים מקבלים משמעות אדירה, בני האדם מתוכנתים לאהבת-חינם לצאצאיהם (לפעמים יש באגים במערכת אבל אל נשכח שבכל כלל יש יוצא מן הכלל). כל צעד שעושים בחיים, ברגע שיש ילדים, קשור בישירין או בעקיפין אליהם. ההתהלכות על פני כדור הארץ מקבלת נפח עצום ומטרה, שלילדים יהיה רק טוב. גם אם הם מקבלים מכות לפעמים, לכל דבר יש מטרה. אבא בן 50, נניח, ברוב המוחלט של המקרים לא יטול את חייו בהתאבדות קורעת-לב, כי הוא אומר לעצמו - 'יש לי ילדים לטפל בהם'. הנה, מהות החיים שלו. הילדים גדלים ומקימים משפחה בעצמם, והגלגל מתגלגל. סיכום: נכון לעכשיו, בתור מתבגרים, תפקידנו הוא להנות מהחיים בדרכנו שלנו מחד, ולהתבסס נפשית וכלכלית (גם אם זה אומר ללכת לבית הספר כדי לגרום לזה להתקיים בעתיד) לקראת צעד להתרבות המין האנושי (הבאת ילדים לעולם) מאידך. או בקיצור, 42.

רואה שאת יודעת הכל? :) 42 תשובה למו

פת, אני מבין שגם את קוראת מדריכים לטרמפיסטים :)

את כל הסדרה:)

סו לונג אנד טנקס פור אול דה פיש. אגב דגים, אני רוצה להיות טבח תגידו, רוצים להרים ערב אינפקציה בלי אינפקציה? כאילו, במקום ההופעות שלא יהיו בחודשים הקרובים..?

sorek1

New member
כמו מסיבה כזאת

או שנרים במה קטנה ומגברים וננגן קצת אינפקציה בערב קאברים מאולתר, או שנשים ברקע.. יהיה שוופס וממתקים.

למעלה