גיא תמונות חדשות
O orianush New member 7/4/08 #4 בדיוק ראיתי.. תמונות מהממות! חחחחח שמעו קטע, היום בשיעור אזרחות אחד מהכיתה שלי התחיל לספר למורה שלי שיש שחקן שקוראים לו גיא אריאלי ופעם הוא היה במוזיאון השעווה והוא ראה שם בובה של היטלר והוא השטין עליה כי הוא לא יכל להתאפק
בדיוק ראיתי.. תמונות מהממות! חחחחח שמעו קטע, היום בשיעור אזרחות אחד מהכיתה שלי התחיל לספר למורה שלי שיש שחקן שקוראים לו גיא אריאלי ופעם הוא היה במוזיאון השעווה והוא ראה שם בובה של היטלר והוא השטין עליה כי הוא לא יכל להתאפק
ל ליטלוש חולה על גיא New member 8/4/08 #17 חחחחחחחחחחחח הוא לא רק /שחקן גם דוגמן ורקדן זה היה קטע פעם שהוא היה עם ההיא חחחחחחחחחחחחחחחחחח
O oOosapiroOo New member 8/4/08 #19 חחחח מאיפה הוא הביא את זה פתאום?? אזרחות זה מעצבןן זה רק חפירותת!!!!!!!!!!!!! אי אפשר באזרחות אני לא סובלת אבל למזלי אצלינו בכל שיעור עושים צחוקים חחח
חחחח מאיפה הוא הביא את זה פתאום?? אזרחות זה מעצבןן זה רק חפירותת!!!!!!!!!!!!! אי אפשר באזרחות אני לא סובלת אבל למזלי אצלינו בכל שיעור עושים צחוקים חחח
O orianush New member 8/4/08 #20 חחחחח סתם.. כי המורה סיפר שהוא היה במוזיאון ה שעווה, ולא זוכרת איך זה היה קשור חח
ל ליטלוש חולה על גיא New member 8/4/08 #22 חחחחח גיא מושלםםםםםםם אני רציכה רק לעיף את נעמה חחחחחחחחחחחחח
O oOosapiroOo New member 9/4/08 #23 חח ליטל אולי אבל אולי אולי אולי אולי אולי אולי אולי אולי זה ייקרה לך רק בחלום!! חחחח