גיא ... מי מחליט על הודעה אם היא מקורית פשוט התלהבתי שקוטלגתי מקורי כבר פעמיים...
R RoiB New member 4/12/01 #1 גיא ... ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif מי מחליט על הודעה אם היא מקורית פשוט התלהבתי שקוטלגתי מקורי כבר פעמיים...
גיא ... ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif מי מחליט על הודעה אם היא מקורית פשוט התלהבתי שקוטלגתי מקורי כבר פעמיים...
M MARMELAD New member 4/12/01 #3 חחחחחחח אלי, אל תהיה ציני.... ... הרגת אותי הודעה מקורית - כל אחד בוחר מה שהוא חושב. אני מלקט הודעות מעניינות במיוחד, מה שנקרא הודעות "מומלצות" או "נבחרות" ומזכיר אותן ביום ששי. אבל זו רק דעתי כמובן. יש גם פורום הודעות מומלצות, שלשם כל אחד יכול לשרשר הודעות מעניינות בעיניו.
חחחחחחח אלי, אל תהיה ציני.... ... הרגת אותי הודעה מקורית - כל אחד בוחר מה שהוא חושב. אני מלקט הודעות מעניינות במיוחד, מה שנקרא הודעות "מומלצות" או "נבחרות" ומזכיר אותן ביום ששי. אבל זו רק דעתי כמובן. יש גם פורום הודעות מומלצות, שלשם כל אחד יכול לשרשר הודעות מעניינות בעיניו.
א אלי פלס New member 5/12/01 #4 גיאצ´וק סתם צחקתי. אני במצב רוח ציני. כל מי שבסביבה שלי חוטף. סתם קצת הרגשה מזופתת אבל יהיה טוב.