ג'יבארו הולכים למועצת השבט

Jen74

New member
ג'יבארו הולכים למועצת השבט../images/Emo88.gif

קודם כל, ברור שהגיע הזמן, כי עם 10 אנשים כבר 8 ימים, בלי אוכל ועם מלא יתושים מישהו צריך ללכת. אז מי לדעתכם הכי דחוף שילך? את מי אתם הייתם מעיפים ולמה?

אממ, בגלל דן הדביל..

מי שאמור לעוף זה משה, ללא ספק. אבל בגלל הטיפשוט של דן, דן ינסה להעיף את עומר בגלל שהוא מהווה לו איום.. והבנות לא רוצות את סיון בחברתן כי היא לא פקאצה.. אבל סעמק, סיון שורדת אמיתי והיא לא תעשה גבות למרות שתהיה לה חד גבה.. אז היא 'אבוגבר' , היא באה להישרדות ולא להתפנק להם..... אז זה או או עומר או סיון.. למרות שמשה, ויקה, ועוד..לא תורמים בשיט...הם אמורים לעוף, אבל כל אחד דואג לתחת שלו ולא לעתיד השבט..

0miss love0

New member
אבל סיון טיפשה. סליחה לאוהבי סיון,

(דרך אגב,גם לי קוראים סיון
) בכל אופן, סיון טיפשה. גם הלתחבר לאנשים צריך לדעת לעשות בהישרדות. להפסיק להעביר ביקורת,לעזור בחוכמה, ולהתחבר. זה שם המשחק. דן מניפולטיבי, תחמן, תככן אבל אולי היחידי שבאמת משחק את המשחק. כמה שהוא מרגיז, מעביר ביקורת על ימין ועל שמאל, והנוכחות שלו מרגיזה אותיי אשש, אי אפשר להתעלם שהוא לא רע במשחק עצמו, באסטרטגיות השונות. לדעתי, משה צריך לעוף. הוא לא תורם פשוט.

asap1

New member
איך שאני רואה את זה

קבוצות שבטוח יצביעו יחד: דן,ויקה,מרינה,נעמה 4 אלכס,משה,סיון 3 עומר ויעל 2 נועם לא ממש קשור. כנראה שזה יהיה 7-3 נגד משה, או 8-2 אם אלכס יודע מה טוב בשבילו. סיון בטח תצביע נגד ויקה כי היא שונאת אותה סטייל טינה בפרק הראשון.

סתם שאלה בקשר למועצה

מתי פרק ההדחה בכלל אמור להיות משודר??? ועוד שאלה, האם פרק האתגרים ישודר מעכשיו תמיד ביום רביעי?

LiRs Lullaby

New member
הכי דחוף - משה, עוד מהפרק הקודם הרגשתי

שהוא בכלל לא תורם ורק מנג'ס לאנשים עם הרחמים העצמיים שלו. אבל גם להוציא את אחת הבנות הקוטריות שנראה לי שהן כבר רוצות לעזוב יהיה עדיף - מרינה ונעמה, הן בעצמן כבר אמרו שהן הגיעו לסף גבול היכולות שלהן, לא? אולי עדיף יותר את נעמה כי יש לה ילד. אגב, האם גם משבט ג'יבארו יגיעו לאי המתים? יהיה להם אי מתים משלהם*? אני גם חושבת שלמרות מה שראינו היום, זו תהיה טעות להעיף את עומר רק בגלל שהוא נפל כמה פעמים למים. אולי מבחינת דן זה טוב, אבל איכשהו, לא נראה לי שזה יהיה דבר טוב לקבוצה. ולא ברור לי למה נראה לדן שהולכים להעיף אותו רק על הפאשלות של היום. את משה רצו להעיף עוד קודם, מה גם שהבנות די מחבבות אותו ככה שאם הבחירה תהיה בין לוזר אחד ללוזר אחר, הלוזר החתיך יישאר. והידד לסיסמא. בכל אופן, כרגע עדיף להשאיר את החזקים. *שאלה טכנית - אני יודעת שעבדת בהפקה, ורציתי לדעת איך בדיוק כל זה עובד? יש להם שם שני איים, לא כולל אי המתים, ואאל"ט עוד אי נוסף נייטרלי לתחרויות (תקני אותי אם אני טועה), ומצלמים שם כל הזמן, מסביב לשעון, ועוקבים שם אחרי כמה אנשים בו זמנית..... כמה צלמים יש שם? והמראיינים, הם עושים את זה אחרי שכל התכנית צולמה או תוך כדי? איפה הם ישנים? יחד עם המתמודדים על האי או על אי קרוב? יש להם אספקה של מים על האי? איך יכול להיות שלשבט סבאנה כבר עומדים להיגמר המים אחרי שבוע? זה תוכנן ככה, או שמצפים מהמתמודדים להתפיל מים בדרך נס? תודה על התשובות

למעלה